Temat Zamknięty przez: Laki1231
Autor Wiadomość
niuton [SE SATIO] nie mozna cofnąć softu R2AK006 Napisany: 02 Cze 2011 07:03 [SE SATIO] nie mozna cofnąć softu R2AK006   Postaw piwo autorowi tego posta

Mam dość spory problem ponieważ za każdym razem gdy próbuje zrobic tak jak w niejednym poradniku co do cofania soft zostaje mi ten sam. Nie wiem juz co mam zrobic zebym mógł go złamać. Oto problem : na poczatku kazdego poradnika pisze aby usunąć folder db lecz gdy włączam SEUSa to folder za kazdym razem się odnawia, tak jak i plik który mamy podmienic kilka pkt dalej. SEUS nie umizliwia mi takiej podmianki(jak podmienie za wczesnie to nie zaktualizuje , a pozniej sie nie da juz wrzucic tego pliku) prosze o pomoc w obnizeniu tego softu do takiego ktory moze byc zhackowany przez hellooxa
Laki1231 [SE SATIO] nie mozna cofnąć softu R2AK006 Napisany: 02 Cze 2011 07:06   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/6
Może jest to soft który nie podlega już pod downgrade. A wiesz, że to nie bezpieczne zaniżać. kod emotikony: ;P

Casaya [SE SATIO] nie mozna cofnąć softu R2AK006 Napisany: 02 Cze 2011 07:08   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/17
niuton, telefon moze juz nie wstac po downgrade...

niuton [SE SATIO] nie mozna cofnąć softu R2AK006 Napisany: 02 Cze 2011 07:12   Postaw piwo autorowi tego posta

to jak inaczej mozna złamac ten soft ?? nie obnizając go..

Ogólnie chciałbym osiągnąc taki efekt:
Laki1231 [SE SATIO] nie mozna cofnąć softu R2AK006 Napisany: 02 Cze 2011 07:17   Postaw piwo autorowi tego posta

Podpisz te aplikacje kod emotikony: ;P

niuton [SE SATIO] nie mozna cofnąć softu R2AK006 Napisany: 02 Cze 2011 07:19   Postaw piwo autorowi tego posta

czyli jeżeli mam certyfikat to złamanie duzo wiecej mi juz nie umozliwia ?? i mozna wszystko podpisac np na stronie OPDA ??
Laki1231 [SE SATIO] nie mozna cofnąć softu R2AK006 Napisany: 02 Cze 2011 07:21   Postaw piwo autorowi tego posta

Tak złamanie daje to, że nie musisz podpisywać ale niestety to SE a nie NOKIA i jest problem ze złamaniem.

Casaya [SE SATIO] nie mozna cofnąć softu R2AK006 Napisany: 02 Cze 2011 07:21   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/17
nie podpisujesz na stronie OPDA.z tej strony dostajesz swoj wlasny certyfikat i tym jednym certyfikatem podpisujesz wszystkie niepodpisane aplikacje.nie musisz wtedy lamac systemu i zanizac softa co jest niebezpieczne.

Autor postu otrzymał pochwałę.
niuton [SE SATIO] nie mozna cofnąć softu R2AK006 Napisany: 02 Cze 2011 07:25   Postaw piwo autorowi tego posta

jak podpisac aplikacje to juz znajde napewno kod emotikony: :D dzieki za pomoc . Problem rozwiazany.
Laki1231 [SE SATIO] nie mozna cofnąć softu R2AK006 Napisany: 02 Cze 2011 07:27   Postaw piwo autorowi tego posta

http://symbiane.pl/jak-po...ian-vt15111.htm tu znajdziesz. Zamykam.

sadam81 [SE SATIO] nie mozna cofnąć softu R2AK006 Napisany: 02 Cze 2011 07:57   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
To jeszcze ratuje:

http://symbiane.pl/downgr...tio-vt16035.htm