| Temat Zamknięty przez: Laki1231 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| niuton | |
|
| Mam dość spory problem ponieważ za każdym razem gdy próbuje zrobic tak jak w niejednym poradniku co do cofania soft zostaje mi ten sam. Nie wiem juz co mam zrobic zebym mógł go złamać. Oto problem : na poczatku kazdego poradnika pisze aby usunąć folder db lecz gdy włączam SEUSa to folder za kazdym razem się odnawia, tak jak i plik który mamy podmienic kilka pkt dalej. SEUS nie umizliwia mi takiej podmianki(jak podmienie za wczesnie to nie zaktualizuje , a pozniej sie nie da juz wrzucic tego pliku) prosze o pomoc w obnizeniu tego softu do takiego ktory moze byc zhackowany przez hellooxa | ||
| Laki1231 | |
|
Może jest to soft który nie podlega już pod downgrade. A wiesz, że to nie bezpieczne zaniżać. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| niuton, telefon moze juz nie wstac po downgrade... _________________ |
||
| niuton | |
|
| to jak inaczej mozna złamac ten soft ?? nie obnizając go.. Ogólnie chciałbym osiągnąc taki efekt: |
||
| Laki1231 | |
|
Podpisz te aplikacje _________________ |
||
| niuton | |
|
| czyli jeżeli mam certyfikat to złamanie duzo wiecej mi juz nie umozliwia ?? i mozna wszystko podpisac np na stronie OPDA ?? | ||
| Laki1231 | |
|
| Tak złamanie daje to, że nie musisz podpisywać ale niestety to SE a nie NOKIA i jest problem ze złamaniem. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| nie podpisujesz na stronie OPDA.z tej strony dostajesz swoj wlasny certyfikat i tym jednym certyfikatem podpisujesz wszystkie niepodpisane aplikacje.nie musisz wtedy lamac systemu i zanizac softa co jest niebezpieczne. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| niuton | |
|
jak podpisac aplikacje to juz znajde napewno dzieki za pomoc . Problem rozwiazany. |
||
| Laki1231 | |
|
| http://symbiane.pl/jak-po...ian-vt15111.htm tu znajdziesz. Zamykam. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| sadam81 | |
|
| To jeszcze ratuje: http://symbiane.pl/downgr...tio-vt16035.htm _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Hack i wgrywanie softu Phoenixem S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Flashing. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Hack i wgrywanie softu JAF'em - S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Phone. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
[SE Satio] Sposób na złamanie R2AK006 |
Pytania i Problemy z telefonami | Seurakeu | |
[Satio] Poszukuje softu na SE SATIO |
Szukam | gentuuu | |
[Nokia 5800] Nie mozna zainstalować opery po hard resecie |
Pytania i Problemy z telefonami | flejtuszq | |
Aktualizacja softu z nowych nokii do Satio |
Pytania i Problemy z telefonami | PioreQ | |
[Satio] Błąd przy aktualizacji softu |