| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| cichyalek | |
|
| Mam kolejny problem z moim Satio. Tym razem chodzi o odbiornik GPS. Podczas pierwszego uruchomienia nawigacji (niema znaczenia czy jest to Garmin, Sygic czy oprogramowanie SE) znajduje satelity w kilka sekund. I wszystko pięknie działa do momentu wyjścia z programu lub utraty sygnału. Po ponownym uruchomieniu nawigacji nie potrafi już znaleźć żadnych satelitów. Na ekranie głównym pojawia się ikona GPS z opisem, że odbiornik jest dostępny a pomimo to nie łączy się. Jedyny znany mi sposób na ponowne połączenie się jest restart telefonu, ale ciągłe wyłączanie i włączanie telefonu jest męczące. Proszę o pomoc. | ||
| lukasz18dg | |
|
| Najpierw zaktualizuj swój telefon przez SE Upathe. Jeśli nie ustąpią problemy podłącz się bardziej stabilne źródło internetu ( chodzi mi tutaj o Wifi ) Sprawdź czy na pewno masz dobrze zainstalowaną aplikacje ;] Zgaduje, że masz gwarancje ;] oddaj na gwarancje jeśli problem nie ustąpi pod pretekstem źle działającego GPS. Użytkownik teoretycznie włączać i wyłączać aplikacje ile chce i ta aplikacja w twoim wypadku nawigacja Gps powinna działać sprawnie za każdym razem ;] A pomijam to, ze masz nadal włączony GPS po zamknięciu nawigacji. |
||
| cichyalek | |
|
| Dzięki za rady. Tak naprawdę pomógł hard reset telefonu. Na razie działa bez zarzutu na każdym oprogramowaniu. | ||
| lukasz18dg | |
|
| Z tego co pamiętam hard reset kasuje wszystkie programy itp to przyczyna jest w, którymś zainstalowanym programie lub wirusie. | ||
| pelikan_rumia | |
|
| cichyalek, Witam, mam taki sam problem jak u ciebie, jak zrobić tego hard reset w tel satio?? Pozdrawiam | ||
| Jack | |
|
| pelikan_rumia wejdz w dział poradniki a napewno znajdziesz odpowiedź _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
Satio helloOX2 nie działa ! |
Pozostałe | domcioo16 | |
[AIO N97] Ekran przygasa po uruchomieniu javy |
Pytania i Problemy z telefonami | Sc00rViel | |
[N 500] Biała kreska na ekranie po uruchomieniu aparatu |
Pytania i Problemy z telefonami | danielb1986 | |