| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| vivro | |
|
| Witam Poszukuję tapet na telefon w formacie .swf Macie jakieś źródło z takowymi ? Lub możecie wstawić ? Szukałem po necie i nic nie znalazłem. A najlepiej gdy by były takie wykorzystujące czujnik ruchu. |
||
| Casaya | |
|
| vivro, chodzi ci o tapety typu life wallpapers jak tutaj? znalazlem mase zegarków SWF Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| vivro | |
|
| Wolałbym coś takiego jak na filmiku. Super to jest. Zegarki też znalazłem ale nie o to mi chodzi. Chciałem coś w stylu co jest na kokoro czylijaieś fale działające na dotyk czy bąbelki naczujnik ruchu. | ||
| Jack | |
|
| Wątpie aby się dało ustawić coś takiego na tapete _________________ |
||
| Casaya | |
|
| cos takiego jak ja dalem to raczej nie.ale te zegary ze flashu tak.a jak bede w domu to znajde ruchome tapety pod v5.znaczy ja juz znalazlem ale wszystkie linki w moim zrodelku padly,wiec poszukam nowych po pracy. _________________ |
||
| vivro | |
|
| A czemu ma mi się nie udać ? Skoro moge miec nawet Facebooka na któreś tapecie czy tak Twitera | ||
| Laki1231 | |
|
| To jest symbian i sory ale głupia firma która nie dała mozliwości edycji plików softa jest "gotowania" jak w przypadku nokii. Takie tapety to były bez problemu na telefonach SE bez symbiana lub telefonach w androidem. _________________ |
||
| vivro | |
|
| Takie tapetki działają dzięki kokoroko. Ustawiam tapetkę w Flash i jest. Lecz nie mogę znaleźć żadnych ciekawych. Zgadzam się laki z tobą tapety we Flash to ja już ustawiałem dawno chociażby na 5200 Noki. Więc dla Satio to na pewno nie problem. A tobie radziubaker byłbym bardzo wdzięczny gdy by udało ci się znaleźć. |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[Satio] Tapety Flash na pełnym ekranie? |
Pytania i Problemy z telefonami | vivro | |
Animacje flash (.swf) |
Szukam | maly1193 | |
[swf na sis] Patchowanie plików Flash do Symbian |
Pytania i Problemy z telefonami | Night123 | |
Tapety flash typu Black Control Center itp. |
Szukam | Snickers5474 | |