Autor Wiadomość
vivro [SE Satio] Tapety w formacie Flash (SWF) Napisany: 23 Lis 2011 12:58 [SE Satio] Tapety w formacie Flash (SWF)   Postaw piwo autorowi tego posta

Witam
Poszukuję tapet na telefon w formacie .swf Macie jakieś źródło z takowymi ? Lub możecie wstawić ?
Szukałem po necie i nic nie znalazłem.
A najlepiej gdy by były takie wykorzystujące czujnik ruchu.
Casaya [SE Satio] Tapety w formacie Flash (SWF) Napisany: 23 Lis 2011 01:10   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/17
vivro, chodzi ci o tapety typu life wallpapers jak tutaj?

znalazlem mase zegarków SWF

Pobieranie / Download:

vivro [SE Satio] Tapety w formacie Flash (SWF) Napisany: 23 Lis 2011 02:09   Postaw piwo autorowi tego posta

Wolałbym coś takiego jak na filmiku. Super to jest. Zegarki też znalazłem ale nie o to mi chodzi. Chciałem coś w stylu co jest na kokoro czylijaieś fale działające na dotyk czy bąbelki naczujnik ruchu.
Jack [SE Satio] Tapety w formacie Flash (SWF) Napisany: 23 Lis 2011 07:51   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
Wątpie aby się dało ustawić coś takiego na tapete

Casaya [SE Satio] Tapety w formacie Flash (SWF) Napisany: 23 Lis 2011 08:13   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/17
cos takiego jak ja dalem to raczej nie.ale te zegary ze flashu tak.a jak bede w domu to znajde ruchome tapety pod v5.znaczy ja juz znalazlem ale wszystkie linki w moim zrodelku padly,wiec poszukam nowych po pracy.

vivro [SE Satio] Tapety w formacie Flash (SWF) Napisany: 23 Lis 2011 08:40   Postaw piwo autorowi tego posta

A czemu ma mi się nie udać ? Skoro moge miec nawet Facebooka na któreś tapecie czy tak Twitera
Laki1231 [SE Satio] Tapety w formacie Flash (SWF) Napisany: 23 Lis 2011 08:46   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/6
To jest symbian i sory ale głupia firma która nie dała mozliwości edycji plików softa jest "gotowania" jak w przypadku nokii. Takie tapety to były bez problemu na telefonach SE bez symbiana lub telefonach w androidem.

vivro [SE Satio] Tapety w formacie Flash (SWF) Napisany: 23 Lis 2011 12:45   Postaw piwo autorowi tego posta

Takie tapetki działają dzięki kokoroko. Ustawiam tapetkę w Flash i jest. Lecz nie mogę znaleźć żadnych ciekawych. Zgadzam się laki z tobą tapety we Flash to ja już ustawiałem dawno chociażby na 5200 Noki. Więc dla Satio to na pewno nie problem.
A tobie radziubaker byłbym bardzo wdzięczny gdy by udało ci się znaleźć.