| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| czekolada | |
|
| Witam. Dlaczego gdy podłącze telefon pod tv to gra jest w pionie na tv, a w telefonie w poziomie? pozdrawiam! |
||
| Casaya | |
|
| nie ta rozdzielczosc _________________ |
||
| Harmattan | |
|
| a jaka gra konkretnie ? Ja kiedys podlaczylem do tv grajac w assassins creed i bylo dobrze. _________________ |
||
| czekolada | |
|
| NFS, PES2011. Sprawdzane na tv 32, 37 i 42 cale. czyli idzie to tylko na małych ekranach? bo menu telefonu mogę normalnie w poziomie, grę już nie | ||
| Harmattan | |
|
czekolada, jak będe w domu sprawdze u siebie na Satio. Bo te gry które wymieniłeś są w sis a ja patrzyłem tylko w javie. Jutro dodam edita i powiem Ci jak jest u mnie _________________ |
||
| czekolada | |
|
| ok, wielkie dzięki. bo u mnie w javie są w poziomie. Patrzyłem, że NFS czy inne sis w poziomie działają u innych. _________________ |
||
| Harmattan | |
|
| No i wszystko jasne. Tutaj nie chodzi o telewizor, czy telefon. Tutaj chodzi o aplikację. Zauważ, że np. NFS pomimo tego że jest w poziomie on tak naprawde nie zmienia rotacji telefonu. Tutaj chodzi o to, czy dana aplikacja będzie w telefonie działała poziomo. Jedną z takich gier jest np. Fruit Ninja, i działa normalnie w poziomie bo zmienia orientacje na pionową w telefonie. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Python - co to jest i do czego służy?Wszystko wyjaśnione |
Python | xJAmaTOx | |
Wszystkie gry na N-gage 2,0 |
N-Gage 2.0 | Romuś | |
Regulamin działu Gry Java |
Gry Java | Szymuś | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |