| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| adriangsx | |
|
Witam wszystkich Poradźcie jakie pliki usunąć w vivaz żeby zwolnić miejsce i nie uszkodzić systemu. Pamięć C: w tym fonie to porażka. Jest mała i zapełnia się błyskawicznie (prawdopodobnie syf z netu). Nie mam na niej żadnych filmików, zdjęć, muzyki, sms i mms zapisuje na E: a i tak ciągle jakieś pliki pojawiają się i zaśmiecają te marne 77 MB. Pozdrawiam Posty wydzielone do odpowiedniego działu // Jackson |
||
| Laki1231 | |
|
| Ja bym nic nie ruszał jak się nie znasz na tym, vivaz to nie Nokia. _________________ |
||
| Harmattan | |
|
| Pousuwaj Coockies z prezglądarki. Może to coś da. A poza tym nawet jak instalujesz wszystkie gry na E: to i tak sa pliki które wymagają zapisania na C: Mi w Satio jednego dnia zapełniło się 5 MB na C: po czym zwolniły 3. Tak samo z siebie, nic nie ruszałem w telefonie. _________________ |
||
| karem93 | |
|
| mi tez sie zapycha, i to nie wiem jak , a wszystko usuwalem i tak nadal zajete 60 mb a wolne 5... | ||
| Marcin321231 | |
|
| karem93, a wiadomości też usuwałeś? | ||
| Harmattan | |
|
Cóż, w tych telefonach tak jest. Sam też tak mam. I nie odkopujemy starych tematów _________________ |
||
| Casaya | |
|
| adriangsx, njakieś mmsy masz? a przypisujesz dzwonek do kontaktu? w nokii jest tak że jak przypisujesz dzwonek do kontaktu to automatycznie dzwonek zapisuje sie także w pamieci telefonu.stąd tez pamiec ucieka _________________ |
||
| A.Wesker | |
|
| Wyczyść pamięć cache _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| To co koledzy wyżej jak odbierałeś coś bluetooth to może to przeszkadza. _________________ |
||
| A.Wesker | |
|
| Przeglądarka dużo syfu zbiera _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Jak odpracować ostrzeżenie?Tutaj dowiesz się w jaki sposób usunać tą czerwoną cyferke :P |
Ogłoszenia | lui754 | |
Jak instalować tematy na AndroidzeInstalowanie tematów za pomocą Panda Home |
Tematy | fiszkon | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
Jak awansować na forum ? Czyli Spis Rang i ich opisy |
Ogłoszenia | DSV | |
[X6] Jak sformatować pamięć telefonu i pamięć masową |
Pytania i Problemy z telefonami | baQ | |
[5230] Jak zwiększyć pamieć telefonu |
Pytania i Problemy z telefonami | 1 kg | |
[N97] Jak wyczyścić pamięć telefonu |