| Temat Zamknięty przez: patrikos23 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| luis58 | |
|
| Siemka. Mam pytanie odniosnie podłaczania telefonu pod TV. Na stronie Se znalazłem taki kabel: <div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div> i zastanawiam się czy po podłączeniu na TV będzie ciągle widoczny ekran telefonu, czy np tylko podczas oglądania zdjęć? Jeśli ktoś podłączał ten tel w ten sposób to proszę o odpowiedz! pozdrawiam |
||
| Szymon035 | |
|
| Ja na Omni HD z tym samym Symbianem co Ty to jak podepne to widać cały czas obraz na telewizorze. Więc u Ciebie tez tak powinni być. | ||
| Laki1231 | |
|
| luis58, jest przesyłany obraz na komputer taki sam jak widzisz na telefonie. _________________ |
||
| luis58 | |
|
| jezeli tak.to fajnie:) a szloby ogladanie filmow na TV przez tel w miare dobrej jakosci? |
||
| Laki1231 | |
|
| Jak będziesz miał dobra jakość na tel to uzyskasz dobrą na tv. Wiadomo, że jak masz TV FULL HD to kosmosu nie będzie bo telefon HD ci nie pociągnie. _________________ |
||
| luis58 | |
|
| ok dzeki za pomoc;) |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
[SE Vivaz] Zanikanie pamięci telefonu |
Pytania i Problemy z telefonami | viv4z | |
[Se vivaz] Usprawnienie działania telefonu |
Pytania i Problemy z telefonami | pulawiak93 | |
[Vivaz] Usuniecie blokady telefonu |
Pytania i Problemy z telefonami | rakott | |
[Se Vivaz] Jak zwiększyć pamięć telefonu? |
Pytania i Problemy z telefonami | adriangsx | |
Nokia 5800 kabel TV |
Pytania i Problemy z telefonami | ShooT800 | |
[5800] Jak podłączyć kabel TV do telewizora |
Pytania i Problemy z telefonami | Agves | |
Sciąganie simlocka przez kabel USB w n70, n90 itpSciąganie simlocka przez kabel USB w n70, n90 itp |
Pozostałe | Meler | |
[SE Vivaz] Czy Vivaz obsluzy format ksiazek z tableta? |
Pytania i Problemy z telefonami | GRZEe | |