| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Yamay | |
|
| Witam. 1. Jak w temacie, po podłączeniu vivaza z kompem w trybie pc suite, wyłącza mi się komputer. Natomiast kiedy podłączam kom. do kompa w trybie pamięci masowej działa bez zarzutu. OCB? 2. Mam jeszcze jedno pytanie z innej brochy, czy po złamaniu systemu w tel. można stracić gwarancję? Z góry dziękuję za pomoc. Pzdr Otagowałem temat // Jackson |
||
| Jack | |
|
| 1. Spróbuj na innym komputerze 2. W Twoim przypadku po hard formacie wszystko wraca do poprzedniego stanu _________________ |
||
| Yamay | |
|
| Dzięki Jackson Czy jest jakiś inny dobry programik do zarządzania tel? Może ktoś zna? Bo z PC Suitem próbowałem już na różne sposoby i nie bangla. Na jakimś forum czytałem, że trzeba usunąć jakieś pliki, ale nie mogę tego teraz znaleźć. ehh Pzdr |
||
| Jack | |
|
| Przeinstaluj pc suite po czym zaktualizuj do najnowszego. Jeżeli nie pomoże nadal to usun sterowniki zainstalowane przez pc suite i dopiero podłącz telefon. _________________ |
||
| drago_o | |
|
| zawsze możesz użyć Ovi Suit zamiast PC Suit... tez jakaś opcja i warto spróbować.... _________________ |
||
| bartek50003 | |
|
| Daj wujka googla i wpisz: Zarządzanie telefonem NOKIA. Poczytaj, pościągaj, posprawdzaj:) _________________ |
||
| Suubi | |
|
| Najnowsza Wersja PC suite ma spore wymagania jeśli chodzi o program tego typu. Możesz mieć po prostu za słąby komputer przez co się wyłącza _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Komunikaty podczas instalacji programów i sposoby postępowań |
Pozostałe | Jack | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
[SE vivaz] Nie znaleziono sieci wifi podczas łączenia |
Pytania i Problemy z telefonami | dareks1990 | |
[C6] Podczas rotacji tel. wyłącza się. |
Pytania i Problemy z telefonami | lucio03 | |
[E70]Podczas gry telefon się wyłącza |
Pytania i Problemy z telefonami | 93bodzio333 | |
[N95 8GC] Komputer padł podczas wgrywania softa |
Pytania i Problemy z telefonami | kassa92 | |
[Vivaz Ui5] Błąd certyfikatu podczas instalacji gry. |
Pytania i Problemy z telefonami | MrDv0rak | |
[N8] Ciągłe próby łączenia z internetem |