| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| pawelw | |
|
| Jestem posiadaczem SE Vivaz i mam starter Orange Free na kartę. Mój kolega ma Samsunga Galaxy S5570 i starter z Plusa. Problem polega na tym, że u niego internet śmiga cud malina, a u mnie w telefonie internet jest bardzo wolny. Chciałbym aby u mnie w telefonie internet też śmigał tak jak u niego, więc mam coś z telefonem czy muszę zmienić starter?? Drugim moim problemem jest aplikacja Allegro w telefonie. Aplikacja instaluje się bez przeszkód ale problem pojawia się po włączeniu aplikacji. Gdy włączam aplikacje to zaraz się sama wyłącza i wywala mnie do menu. Jak rozwiązać ten problem?? Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu. // sadam81 |
||
| Laki1231 | |
|
Opis:
prawdopodobnie wymaga bibliotek QT co do pierwszej części posta użyj OPERY MOBILE na telefonie. _________________ |
||
| pawelw | |
|
| To raczej nie zależy od Opery. Gdy wchodzę w menadżer połączeń to status internetu jest często albo zawieszony albo rozłączony. Jeśli chodzi o allegro to nawet ściągam z tej strony Pobieranie / Download: (odnośnik z
Pobieranie / Download: u dołu strony) i też nie daje rezultatu.
Linki zewnetrzne kodujemy tagiem code. Poprawione. // radziubaker |
||
| Laki1231 | |
|
| pawelw, wydaje mi się że musisz zrobić hard reset lub masz błędne ustawienia APN _________________ |
||
| pawelw | |
|
| jaki jest kod na hard reset?? | ||
| Laki1231 | |
|
| owszem *#7370# _________________ |
||
| pawelw | |
|
| Zrobiłem hard reset i nic z tego. Internet dalej jest wolny. Ustawienia pobieram z: Menu -> Ustawienia -> Telefon -> Pob. ustawienia | ||
| Laki1231 | |
|
| pawelw, być może wina wbudowanego modemu w telefonie... sprawdź swoją kartę na innym _________________ |
||
| pawelw | |
|
| i jeszcze nasuwa mi się jeden problem. Na internecie wyczytałem że w telefonie powinny być zainstalowane fabrycznie gry Rally Master i coś tam jeszcze. U mnie ich nie ma? Mam softa R2EA023. Dlaczego nie mam tych gier?? | ||
| Laki1231 | |
|
| Zaktualizuj ponownie przez Service Updater (SEUS) jeśli faktycznie mają być to się pojawi. _________________ |
||
| pawelw | |
|
| Ok, dzięki bardzo. | ||
| sadam81 | |
|
| Albo kolega jest w zasięgu 3G/3,5G a ty nie. _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Darmowy internet przez bluetoothjak ktoś nie ma wifi w kompie |
Pozostałe | wentyl007 | |
Wolny Symbian dostanie kopa? |
Newsy | ziomek | |
[Nokia 500] Niedziałające gry |
Pytania i Problemy z telefonami | Natheds | |
iPhone 3G z iOS 4 przerażająco wolny |
Newsy | Jack | |
[N500] Niedziałające oprogramowanie czy zepsuty? |
Pytania i Problemy z telefonami | SeleX | |
[Samsung I8510] Niedziałające klawisze - telefon sie wiesza |
Pytania i Problemy z telefonami | tipp-ex | |
[SE Vivaz] Czy Vivaz obsluzy format ksiazek z tableta? |
Pytania i Problemy z telefonami | GRZEe | |
[Vivaz] Szukam oryginalnych dzwoków do Vivaz |
Szukam | czekolada | |
[Vivaz/Vivaz Pro] Dane z dysku Z: |
Szukam | xdomino996 | |
AllegroOficjalna Aplikacja od Allegro dzieki ktorej mamy latwy i szybki dostep do tego serwisu |
Aplikacje | Jack | |