| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| wujekskotek | |
|
| Mam problem z podpisywaniem gier / aplikacji mianowicie do podpisywania używam Signsis. Certyfikat pobrałem z strony http://cer.opda.cn/en/index.php?module=index , jak juz podpisze gre na symbiana i wrzucę na telefon to wyskakuje komunikat o ważności certyfikatu . Nie wiem co robie źle . Telefon jest nowy , gry Java moge wgrać nomrlanie tak samo jak motywy. Na pewnej stronie jest napisane abym zniemił datę w telefonie ale to tez nie pomaga doszedłem to punktu , w którym o dzien rożnicy są dwa inne komunikaty o wazności certyfikatu a gra dalej się nie instaluje . Proszę o pomoc i z góry dziękuję . Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu. Zapoznaj się z tym punktem zanim kolejny tego typu temat poleci do KOSZA. Pozatym temat omawiany na forum tysiące razy // Jackson |
||
| Laki1231 | |
|
| Masz złą date w telefonie;)? Dla przypomnienia jest 2011rok;D a jak nie cofaj date w tel co rok do tyłu i w końcu się zainstaluje;d _________________ |
||
| wujekskotek | |
|
| To niestety nie pomogło | ||
| Laki1231 | |
|
| wujekskotek, nie reklamuje się innego forum może masz zły własny cert wygeneruj sobie od nowa. _________________ |
||
| wujekskotek | |
|
| Wygenerowałem sobie nowy certyfikat z strony Pobieranie / Download: i nic sie nie zmieniło moge tak zmieniac datę aż mam dwa rózne komunikaty z rożnica zmiany jednego dnia np 27.07 - certyfikat wygasły , a 26.07 - certyfikat jeszcze nie ważny .... podpisuje aplikacje SignSis v0.7 i wciąż nie wiem co robie źle
|
||
| Jack | |
|
| Przestaw datę na aktualną _________________ |
||
| lysy174 | |
|
| Prosze o pomoc: 3 dni temu udalo mi sie wyrobic plik .cer i .key do swojego SONYERICSSON Ui5 VIVAZ z SYMBIANE S60v5. Podpisalem sobie GarminMobile XT 6.10 za pomoca SignSIS i przy probie instalacji Garmina na telefonie wyskakuje mi komunikat "waznosc certyfikatu wygasla" Odrazu napisze ze przerobilem juz patent z przestawieniem daty i nie przynioslo to skutku. 08.02.2011 "certyfikat jest jeszcze nie wazny" zas 09.02.2011 jest juz nie wazny. Nie chce lamac systemu bo telefon jest nowy a gdzies doczytalem ze zlamanie systemu wiaze sie z utrata gwarancji. Czy da sie cos z tym zrobic i co wogole moze byc tego przyczyna??? POMOZCIE!!! |
||
| patrikos23 | |
|
| Zajrzyj tu http://symbiane.pl/komuni...wan-vt13713.htm _________________ |
||
| Harmattan | |
|
lysy174, a co do łamania systemu... Możesz po złamaniu wgrać na nowo czysty, niezhackowany soft, a gwarancja telefonu będzie nadal _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[E51] Wygasłe certyfikaty przy instalacji gier |
Pytania i Problemy z telefonami | Didek2 | |
Nokia X6 - folder wiadomości, rejestr itd.Mały problem, ale czy tylko u mnie? |
Pytania i Problemy z telefonami | wafelq | |
[SE Vivaz] Czy Vivaz obsluzy format ksiazek z tableta? |
Pytania i Problemy z telefonami | GRZEe | |
[Vivaz/Vivaz Pro] Dane z dysku Z: |
Szukam | xdomino996 | |