Autor Wiadomość
wujekskotek [Se Vivaz] Wygasłe certyfikaty itd. Napisany: 10 Lut 2011 03:40 [Se Vivaz] Wygasłe certyfikaty itd.   Postaw piwo autorowi tego posta
Mam problem z podpisywaniem gier / aplikacji mianowicie do podpisywania używam Signsis. Certyfikat pobrałem z strony http://cer.opda.cn/en/index.php?module=index , jak juz podpisze gre na symbiana i wrzucę na telefon to wyskakuje komunikat o ważności certyfikatu . Nie wiem co robie źle . Telefon jest nowy , gry Java moge wgrać nomrlanie tak samo jak motywy.

Na pewnej stronie jest napisane abym zniemił datę w telefonie ale to tez nie pomaga doszedłem to punktu , w którym o dzien rożnicy są dwa inne komunikaty o wazności certyfikatu a gra dalej się nie instaluje .

Proszę o pomoc i z góry dziękuję .

Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu. Zapoznaj się z tym punktem zanim kolejny tego typu temat poleci do KOSZA. Pozatym temat omawiany na forum tysiące razy // Jackson
Laki1231 [Se Vivaz] Wygasłe certyfikaty itd. Napisany: 10 Lut 2011 03:40   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/6
Masz złą date w telefonie;)? Dla przypomnienia jest 2011rok;D a jak nie cofaj date w tel co rok do tyłu i w końcu się zainstaluje;d

wujekskotek [Se Vivaz] Wygasłe certyfikaty itd. Napisany: 10 Lut 2011 03:41   Postaw piwo autorowi tego posta
To niestety nie pomogło
Laki1231 [Se Vivaz] Wygasłe certyfikaty itd. Napisany: 10 Lut 2011 03:45   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/6
wujekskotek, nie reklamuje się innego forum może masz zły własny cert wygeneruj sobie od nowa.

wujekskotek [Se Vivaz] Wygasłe certyfikaty itd. Napisany: 12 Lut 2011 11:20   Postaw piwo autorowi tego posta
Wygenerowałem sobie nowy certyfikat z strony
Pobieranie / Download:
i nic sie nie zmieniło moge tak zmieniac datę aż mam dwa rózne komunikaty z rożnica zmiany jednego dnia np 27.07 - certyfikat wygasły , a 26.07 - certyfikat jeszcze nie ważny .... podpisuje aplikacje SignSis v0.7 i wciąż nie wiem co robie źle
Jack [Se Vivaz] Wygasłe certyfikaty itd. Napisany: 12 Lut 2011 01:10   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
Przestaw datę na aktualną

lysy174 [Se Vivaz] Wygasłe certyfikaty itd. Napisany: 15 Lut 2011 09:37   Postaw piwo autorowi tego posta
Prosze o pomoc:

3 dni temu udalo mi sie wyrobic plik .cer i .key do swojego SONYERICSSON Ui5 VIVAZ z SYMBIANE S60v5. Podpisalem sobie GarminMobile XT 6.10 za pomoca SignSIS i przy probie instalacji Garmina na telefonie wyskakuje mi komunikat "waznosc certyfikatu wygasla"

Odrazu napisze ze przerobilem juz patent z przestawieniem daty i nie przynioslo to skutku. 08.02.2011 "certyfikat jest jeszcze nie wazny" zas 09.02.2011 jest juz nie wazny.

Nie chce lamac systemu bo telefon jest nowy a gdzies doczytalem ze zlamanie systemu wiaze sie z utrata gwarancji.

Czy da sie cos z tym zrobic i co wogole moze byc tego przyczyna???

POMOZCIE!!!
patrikos23 [Se Vivaz] Wygasłe certyfikaty itd. Napisany: 16 Lut 2011 06:43   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 22/22
Zajrzyj tu http://symbiane.pl/komuni...wan-vt13713.htm

Harmattan [Se Vivaz] Wygasłe certyfikaty itd. Napisany: 16 Lut 2011 07:13   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 1/2
lysy174, a co do łamania systemu... Możesz po złamaniu wgrać na nowo czysty, niezhackowany soft, a gwarancja telefonu będzie nadal kod emotikony: :]