Autor Wiadomość
xJAmaTOx [SE Xperia Neo V] Różnice między softem z Orange a Standard Napisany: 19 Gru 2011 07:36 [SE Xperia Neo V] Różnice między softem z Orange a Standard   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
No Siema.
Mogę mieć SE Xperie Neo V z Orange.. nooo nie ? ;> .
No i mam takie pytanko czy ten soft czy coś tam z Orange będzie się różnił od tego standardowego ?? .
no i czym oczywiście ?? . I czy da się to jakoś łatwo zmienić jak coś ? .

Znalazłem filmiki na YT i na jednym mamy z Orange a na drugim chyba normalnego..
No i sami widzicie że menu się różni..
da się jakoś zmienić te ekrany główne ??.

Standard

Orange

No i mam jeszcze parę drobnych pytań.. no i jeśli możecie to też proszę o odpowiedź :

1. Czy wszystko z tej stronki będzie chodziło na tym modelu ? .
2. I czy to co łazi na NEO będzie łaziło na NEO V ? .
3. Dobry wybór ? .
4. Podoba się laska w drugim filmiku ?? ;p .
Yhm... kod emotikony: :hump:

Wesołych świąt i dzięki .

Linki z filmami z YT kodujemy tagiem video. Poprawione. // radziubaker

Laki1231 [SE Xperia Neo V] Różnice między softem z Orange a Standard Napisany: 19 Gru 2011 07:38   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/6
xJAmaTOx, jakieś tapety dzwonki z sieci tylko dodane i tyle oraz simlock pewnie 100zł za zdjęcie z tego tel

xdomino996 [SE Xperia Neo V] Różnice między softem z Orange a Standard Napisany: 19 Gru 2011 08:37   Postaw piwo autorowi tego posta

Z tego co wiem simlock od 2011 roku jest zakazany i chyba operator może za to kare zapłacić kod emotikony: ;D

2. Łazić będzie to prawie ten sam model
3. Według mnie tak dość opłacalny fon za tą cenę nie mówiąc już o aktualizacji do ICS
4. Ta kod emotikony: :]
Laki1231 [SE Xperia Neo V] Różnice między softem z Orange a Standard Napisany: 19 Gru 2011 08:38   Postaw piwo autorowi tego posta

xdomino996, orange nadal ma locki inie płaci kary, zagraniczne sieci też niektóre

DSV [SE Xperia Neo V] Różnice między softem z Orange a Standard Napisany: 19 Gru 2011 08:46   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 3/3
Dużo egzemplarzy Neo V jest wadliwych, po zablokowaniu ekranu same się wyłączają, mój kolega też miał z tym problem i musiał oddać po dniu na gwarancje, można poczytać trochę o tym w google.
Sam telefon ma niezłe parametry, wystarczające na odpalanie większości gier.

Casaya [SE Xperia Neo V] Różnice między softem z Orange a Standard Napisany: 20 Gru 2011 01:13   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/17
ten pierwszy jest standard a ten drugi brandowany na orange.zreszta sama laseczka mowi w drugim filmiku od 2.31 ze jest to nowy iterfejs UXP.
Mozliwe ze launcher..

1.nie wszystkie gry beda chodzic,musisz szukac pod HTC lub Andreno,zreszta wszystko wytlumaczone jest wlasnie w dziale z grami.Aplikacje wszystkie beda dzialac,tylko te na zlamany system nie (rootowany).chyba ze zlamiesz.

2.Mysle ze tak.roznica pewnie polega na mocniejszy procku badz nawet tylko w nazwie kod emotikony: :D

3.Mysle ze dobry wybów... Ale nie zastanawiales sie nad Arc lub Arc s?

4.Laseczka która zna sie na telefonach,jest taka sliczna,ma ladny glos to poprostu skarb... Daje 9/10 (bo nie widzialem nago... wtedy dyszka kod emotikony: :P )

Autor postu otrzymał pochwałę.
Laki1231 [SE Xperia Neo V] Różnice między softem z Orange a Standard Napisany: 20 Gru 2011 07:27   Postaw piwo autorowi tego posta

Ja bym wolał Galaxy S...

xJAmaTOx [SE Xperia Neo V] Różnice między softem z Orange a Standard Napisany: 20 Gru 2011 06:56   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Undisputed, Ty nie masz co w nocy robić ? ;> .
no też bym z chęcią wolał SE Arc.. no ale jest o wiele droższy..
NEO V mam za 170 zł na 2 lata w abonamencie 59 zł .
A Arc z tego co wiem będzie kosztował wtedy ponad 700zł .

Hm.. Czy jak złamie system stracę gwarancje ? .

Laki1231 [SE Xperia Neo V] Różnice między softem z Orange a Standard Napisany: 20 Gru 2011 07:02   Postaw piwo autorowi tego posta

Tracisz... nie lepiej SGS?:)

xJAmaTOx [SE Xperia Neo V] Różnice między softem z Orange a Standard Napisany: 20 Gru 2011 07:07   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Też drogo wyjdzie..
W Ovi markecie są fajne gry ? kod emotikony: :]

Laki1231 [SE Xperia Neo V] Różnice między softem z Orange a Standard Napisany: 20 Gru 2011 07:08   Postaw piwo autorowi tego posta

xJAmaTOx, mało jest gier HD...na andka codziennie jakaś

Autor postu otrzymał pochwałę.
Casaya [SE Xperia Neo V] Różnice między softem z Orange a Standard Napisany: 20 Gru 2011 08:39   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/17
xJAmaTOx, ja czy=uwam cala noc czasem.
na tym forum zawsze ktos jest.wazne ze odpowiedzi udzielona,gware tracisz niestety.ale nie wiem czy beda to sprawdzac. czy nie ma roota.to im niewiele da