| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| xJAmaTOx | |
|
| No Siema. Mogę mieć SE Xperie Neo V z Orange.. nooo nie ? ;> . No i mam takie pytanko czy ten soft czy coś tam z Orange będzie się różnił od tego standardowego ?? . no i czym oczywiście ?? . I czy da się to jakoś łatwo zmienić jak coś ? . Znalazłem filmiki na YT i na jednym mamy z Orange a na drugim chyba normalnego.. No i sami widzicie że menu się różni.. da się jakoś zmienić te ekrany główne ??. Standard Orange No i mam jeszcze parę drobnych pytań.. no i jeśli możecie to też proszę o odpowiedź : 1. Czy wszystko z tej stronki będzie chodziło na tym modelu ? . 2. I czy to co łazi na NEO będzie łaziło na NEO V ? . 3. Dobry wybór ? . 4. Podoba się laska w drugim filmiku ?? ;p . Yhm... Wesołych świąt i dzięki . Linki z filmami z YT kodujemy tagiem video. Poprawione. // radziubaker _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| xJAmaTOx, jakieś tapety dzwonki z sieci tylko dodane i tyle oraz simlock pewnie 100zł za zdjęcie z tego tel _________________ |
||
| xdomino996 | |
|
Z tego co wiem simlock od 2011 roku jest zakazany i chyba operator może za to kare zapłacić 2. Łazić będzie to prawie ten sam model 3. Według mnie tak dość opłacalny fon za tą cenę nie mówiąc już o aktualizacji do ICS 4. Ta |
||
| Laki1231 | |
|
| xdomino996, orange nadal ma locki inie płaci kary, zagraniczne sieci też niektóre _________________ |
||
| DSV | |
|
| Dużo egzemplarzy Neo V jest wadliwych, po zablokowaniu ekranu same się wyłączają, mój kolega też miał z tym problem i musiał oddać po dniu na gwarancje, można poczytać trochę o tym w google. Sam telefon ma niezłe parametry, wystarczające na odpalanie większości gier. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| ten pierwszy jest standard a ten drugi brandowany na orange.zreszta sama laseczka mowi w drugim filmiku od 2.31 ze jest to nowy iterfejs UXP. Mozliwe ze launcher.. 1.nie wszystkie gry beda chodzic,musisz szukac pod HTC lub Andreno,zreszta wszystko wytlumaczone jest wlasnie w dziale z grami.Aplikacje wszystkie beda dzialac,tylko te na zlamany system nie (rootowany).chyba ze zlamiesz. 2.Mysle ze tak.roznica pewnie polega na mocniejszy procku badz nawet tylko w nazwie 3.Mysle ze dobry wybów... Ale nie zastanawiales sie nad Arc lub Arc s? 4.Laseczka która zna sie na telefonach,jest taka sliczna,ma ladny glos to poprostu skarb... Daje 9/10 (bo nie widzialem nago... wtedy dyszka )_________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Laki1231 | |
|
| Ja bym wolał Galaxy S... _________________ |
||
| xJAmaTOx | |
|
| Undisputed, Ty nie masz co w nocy robić ? ;> . no też bym z chęcią wolał SE Arc.. no ale jest o wiele droższy.. NEO V mam za 170 zł na 2 lata w abonamencie 59 zł . A Arc z tego co wiem będzie kosztował wtedy ponad 700zł . Hm.. Czy jak złamie system stracę gwarancje ? . _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Tracisz... nie lepiej SGS?:) _________________ |
||
| xJAmaTOx | |
|
| Też drogo wyjdzie.. W Ovi markecie są fajne gry ? _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| xJAmaTOx, mało jest gier HD...na andka codziennie jakaś _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Casaya | |
|
| xJAmaTOx, ja czy=uwam cala noc czasem. na tym forum zawsze ktos jest.wazne ze odpowiedzi udzielona,gware tracisz niestety.ale nie wiem czy beda to sprawdzac. czy nie ma roota.to im niewiele da _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
PIPS Installer, Standard C / C ++, Open C LIBSSL CommonNajnowsza wersja biblliotek PIPS, które są potrzebne do uruchomienia niektórych aplikacji lub gier. |
Aplikacje | patrikos23 | |
PIPS Installer, Standard C / C ++, Open C LIBSSL CommonNajnowsza wersja biblliotek PIPS, które są potrzebne do uruchomienia niektórych aplikacji lub gier. |
Aplikacje | patrikos23 | |
Sony Ericsson Xperia neo i Xperia pro z wideorozmowami Skype |
Newsy | Laki1231 | |
Sony Ericsson Xperia Neo |
Recenzje telefonów | Laki1231 | |
SE Xperia Neo dostępna już jutro? |
Newsy | Laki1231 | |
[Xperia Neo] Czrne tekstury w grach HD |
Pytania i Problemy | karem93 | |
Xperia neo L - pierwszy Sony z ICS |
Newsy | Laki1231 | |
[SE Xperia Neo V] QVGA, HVGA co to oznacza? |