| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Easy Rider | |
|
| Witam, i bardzo uprzejmie proszę o pomoc bo nigdzie w internecie nigdzie nie mogę dostać pomocy z moim egzotycznym tel. i doborem słuchawek. Miałem już wh-205 od noki ale symbek wywalał komunikat użyto mikrofon w telefonie i musiałem otaśmować przycisk do rozmów w pozycji wciśniętej by dało się chociaż słuchać muzy/radia(a pytałem się już wcześniej na forum noki to powiedzieli masz jack 3.5 to będzie działać i lipa). Terach chce kupić słuchawki od monte te na jack 3.5 z mikrofonem dokanałówki i mam pytanie by nie było powtórki czy one będą działać czy nie w Samsungu i560 Navi 8GB? Dodam że zwykłe słuchawki czy kabel aux od kolumn normalnie działa i fajnie gra. | ||
| master228 | |
|
| jak chcesz słuchawki tylko do muzyki to polecam te Pobieranie / Download:
Jak pójdziesz do komisu to powinni ci dać przetestować, te od monte i jakieś inne na 3,5 mm _________________ |
||
| Casaya | |
|
| niekoniecznie musza byc kompatybilne.ja mam sluchawki bh-503 ktore dzialaly na nokie 5800.niestety nokia sie popsula a sluchawki uzywam na Sony Ericsson Arc i dzialaja choc napewno nie sa na SE . najlepsza rada to sprawdzic w komisie nawet te niekompatybilne. albo kupic dobre sluchawki na jacka. _________________ |
||
| Easy Rider | |
|
Znam creative epki bo takie mam do mp3 acz w tel. muszę mieć zestaw z mikrofonem do prowadzenia rozmów No nic to jutro się przejdę do punku gsm, dzięki za odp. |
||
| Casaya | |
|
| Easy Rider, prosze bardzo słuchaweczki dla ciebie. Pobieranie / Download:
dostępne na aukcjach internetowych. idealne,sam mam podobne bh-503 _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Sprawdź jakiego symbiana posiada twój telefon.Lista aktualna na dzień 12.06.2011 |
Pozostałe | Laki1231 | |
[Samsung SGH-i550] Wyszukiwanie kontaktów - inna metoda |
Szukam | OILCAKE | |
[SGH-GT i5500] Telefon po przyjściu - martwy |
Pytania i Problemy | anna20061 | |
Telefon jako mikrofon / słuchawki |
Szukam | vato | |
Aktualizacja pakietu Nokia Software Updater 3.0.560 |
Newsy | Laki1231 | |
Wgrywanie oprogramowania do Samsunga i450/i550/i560/i8510 |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
[SGH Avilla] Talking Ted |