Autor Wiadomość
Laki1231 SHA1Creator Napisany: 12 Maj 2011 04:53 SHA1Creator   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/6
SHA1Creator - generator plików hash

<div style="text-align:center;font-weight:bold;"><a href="http://img51.imageshack.us/img51/9275/cxcof.png" rel="nofollow" title="link do obrazka">[Kliknij aby zobaczyć obrazek]</a></div>

Opis:
  • Aplikacja służy do tworzenia/generowania plików hash, program niezbędny dla osób tworzących własne oprogramowanie.

Instrukcja:

Program należy wypakować na pulpit. Następnie uruchamiamy program i przeciągamy w jego okno wszystkie pliki które umieścimy w sys/bin i klikamy GENERATE SHA1 FILE i wybieramy miejsce zapisu pliku. Następnie pliki musimy umieścić w naszym FirmWare w folderze sys/hash. nazwy wygenerowanych plików należy usunąć ".hash" jeśli taki dopisek powstał.

Waga pliku:
216KB

Download:

<div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div>

Hasło:

<div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div>
sadam81 SHA1Creator Napisany: 12 Maj 2011 09:29   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Tego szukam do mojej modyfikacji:) Piękna sprawa.

Laki1231 SHA1Creator Napisany: 12 Maj 2011 09:36   Postaw piwo autorowi tego posta

sadam81, pisałem o tym na PW a skoro to robiłem to znaczy, że miałem program kod emotikony: ;D kod emotikony: :)

sadam81 SHA1Creator Napisany: 12 Maj 2011 10:40   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Myślałem, że masz Nokia FirmWare Editor. Ten też jest dobry.

Laki1231 SHA1Creator Napisany: 13 Maj 2011 08:18   Postaw piwo autorowi tego posta

tylko stosuj się dokładnie do instrukcji bo ja tej końcówki nie usuwal i nie działało xd