| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| darkhitman | |
|
| poszukuje Atakiego programiku jak signsis.jak ktoś wie gdzie to można znaleźć po proszę o linka _________________ |
||
| DSV | |
|
| http://symbiane.pl/jak-po...ian-vt15111.htm _________________ |
||
| darkhitman | |
|
| ściągnąłem to ale nic to nie dało _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Masz własny cert żeby nim aplikacje podpisać? _________________ |
||
| darkhitman | |
|
| Mam cer i key.nie mam tylko signsis,laki tez bylem w supporcie na samym początku i wiem o co chodzi, a teraz mam po prostu za mało czasu na szukanie _________________ |
||
| Meler | |
|
| Znacznie lepszym programem jest free signer Pobieranie / Download:
|
||
| darkhitman | |
|
| no o tym to ja nie słyszałem a jak to dziala, ściągnąłem zainstalowałem i co dalej _________________ |
||
| Meler | |
|
| W ustawieniach wybierasz pliki cer i key którymi chcesz podpisywać, następnie w głównym oknie dodajesz aplikacje którą chcesz podpisać, a następnie podpisujesz. Gotowe ! | ||
| sadam81 | |
|
| Dodam, ze free signerem podpisujesz kilka aplikacji jednocześnie. _________________ |
||
| bartek50003 | |
|
| Dodam że free signera też trzeba czymś podpisać ; P _________________ |
||
| darkhitman | |
|
| ten free badziew podpisuje te apl a to daje tyle co ic bo i tak nie ozna zainstalowac _________________ |
||
| Meler | |
|
| bartek50003, fresignera nie trzeba podpisywać bo jest podpisany certyfikatem globalnym i nie ingeruje w dane telefonu darkhitman, jeśli Ci nie idzie to albo dokładnie cdzytaj instrukcje, albo poprostu najpierw usuń stary podpis, bo niekiedy jest |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[Pc] SignSiS |
Szukam | SE Vivaz | |
SignSISAplikacja służąca do podpisywania aplikacji. |
Programy PC | patrikos23 | |
Jak podpisać aplikację certyfikatem z OPDA programem SignSISPodpisywanie aplikacji korzystając ze strony OPDA |
Pozostałe | darkonx | |