Autor Wiadomość
Raziell Skype Napisany: 16 Lut 2010 08:37 Skype   Postaw piwo autorowi tego posta

Wszystkim znany komunikator - wersja pl.

Skype-S60v5 v 1.0.3

<div style="text-align...gt;</div>
<div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div>

Skype v2.1.23 znajdziesz Tutaj
turbo0 Skype Napisany: 04 Mar 2010 12:46   Postaw piwo autorowi tego posta
Zainstalowalem go na telefonie i nie mam go w aplikacjach ;x
radko76 Skype Napisany: 06 Mar 2010 11:14   Postaw piwo autorowi tego posta
Mam takie pytanie ... Co sie moglo stać u mnie w telefonir jak zainstalowałem skypa i jak dojde do tego momentu żeby wybrać czy ma zawsze używać internetu wtedy się zacina i nie włączy,... Próbowałem restartowaćtelefon, wgrywać jeszcze raz ale to nic nie daje...
Ghost Skype Napisany: 06 Mar 2010 01:41   Postaw piwo autorowi tego posta
Ludzie na ovi store jest za darmo i po polsku i mi dziala
ep1x Skype Napisany: 26 Kwi 2010 07:48   Postaw piwo autorowi tego posta
a jak jest z cenami za rozmowe? kod emotikony: :D ile mniej wiecej wynosi 1 min polaczenia?
Jack Skype Napisany: 26 Kwi 2010 09:27   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
Skype łączy się przez internet i będzie ci potrzebny taki pakiet aby pogadać kod emotikony: :)

psychoPATKAx3 Skype Napisany: 26 Kwi 2010 09:48   Postaw piwo autorowi tego posta

Ale jeśli chcesz gadać z kimś a Skype ci nie chodzi ściagnij FRING'a to jest pomoc do skype i innych aplikacji kod emotikony: ;)
ciengi Skype Napisany: 23 Maj 2010 08:12   Postaw piwo autorowi tego posta
a da sie rozmawiac przez tego skype przez siec wi-fi?
Jack Skype Napisany: 23 Maj 2010 08:18   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
Wystarczy wybrać odpowiedni punkt dostępu przy łączeniu kod emotikony: :)

michalo_007 Skype Napisany: 21 Cze 2010 01:11 Skype   Postaw piwo autorowi tego posta
Skype 1.0.4 - Nowa wersja dla telefonów S60v5

Opis:
  • Połączenia telefoniczne i wiadomości błyskawiczne do kontaktów Skype są bezpłatne &#8212; gdziekolwiek jesteś
    Jeżeli już używasz programu Skype na komputerze, gdy zalogujesz się do Skype w telefonie z oprogramowaniem Symbian, pojawi się pełna lista twoich kontaktów. Za pośrednictwem telefonu komórkowego możesz prowadzić bezpłatne rozmowy w sieci Skype, a także wymieniać się wiadomościami błyskawicznymi z pojedynczymi osobami i całymi grupami.

Oszczędzaj, dzwoniąc i wysyłając wiadomości SMS do użytkowników telefonów za granicą
    Do osób, które nie mają Skype, możesz dzwonić i wysyłać wiadomości SMS po naprawdę niskich stawkach. Opłaca się to szczególnie wtedy, gdy odbiorcy twoich telefonów i wiadomości SMS mieszkają za granicą. Wystarczy wybrać numer w Skype i zapłacić przy użyciu doładowania konta Skype. Można też rozmawiać bez ograniczeń po wykupieniu abonamentu.

Gdy jesteś za granicą, możesz nawiązać połączenie przez WiFi i uniknąć opłat roamingowych za połączenia i wiadomości SMS. Dotyczy to rozmów w sieci Skype, a także połączeń i wiadomości kierowanych do telefonów.

Udostępniaj zdjęcia, wideo i inne pliki
    Istnieje także możliwość bezpłatnego przesyłania i odbierania zdjęć, wideo oraz innych plików. W ten sposób możesz dzielić się przeżyciami i pozostawać w kontakcie z dala od komputera. Zrób zdjęcie wbudowanym aparatem i wyślij je znajomym przez Skype. To naprawdę proste.

Pobieranie / Download:
psychoPATKAx3 Skype Napisany: 25 Cze 2010 01:13   Postaw piwo autorowi tego posta

Da się ale jednak radze gadać przez fringa bo tak słychać a na Skype w ogóle.
NNNorbi Skype Napisany: 29 Cze 2010 11:26   Postaw piwo autorowi tego posta

Jest już wersja 1.1 Przydałby się update
1 2 3 »