| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| kubaaaxd | |
|
| Witam, mam problem z tymi słuchawkami, ponieważ używam ich do SE Vivaz PRO i do pewnego dnia wszystko było sprawne i nagle jedna słuchwaka gra bardzo cicho natomiast druga normalnie co może być przyczyna ? Powiem jeszcze że to sie stało na polu kiedy było tak może z 5 stopni i miałem je w kieszeni czy to mogło być coś związane z tym ? Proszę o pomoc ! Dzięki |
||
| Casaya | |
|
| moze padly.poruszaj wejsciem jack lub kabelkiem przy sluchawkach _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| nie przestawileś w ustawieniach ktora strona ma grac głośniej? _________________ |
||
| kubaaaxd | |
|
| Laki1231, ale w jakich ustawieniach ? radziubaker, ruszałem nic nie dało |
||
| Laki1231 | |
|
w odtwarzaczu balans. Sprawdzałeś już na innym urządzeniu ?_________________ |
||
| kubaaaxd | |
|
| Laki1231, ale w ustawieniach fona czy kompa ? Sprawdzałem na kompie jest to samo |
||
| sadam81 | |
|
| A twój telefon/komputer obsługuje czteropinowego jacka _________________ |
||
| kubaaaxd | |
|
Mam wejscie na słuchawki w kompie z przodu wiec wchodzi Ale ostatnio jak sprawdzałem i podłączałem to było ok wiec to pewnie wina słuchawek. |
||
| sadam81 | |
|
| wsadz te słuchawki do gniazda do konca a nastepnie wyciagnij ok 2-3mm. Powinna być poprawa. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Słuchawki od tel w 80procent nie działaja na pc Właśnie może być zniekształcony dźwięk lub nie działać jedna ze stron _________________ |
||
| kubaaaxd | |
|
| Nie ,nie słuchajcie. Te słuchawki są od Nokii N97 mini do mojej siory ona ich nie chciała bo takich nie lubi, wiec wziałem je ja bo takich szukałem Gdy podpinałem do kompa czy do konsoli dzwiek był zniekształcony ale nie obie słuchawki były równe sadam81, ale poprawa w sensie ze jesli chce słucha to musze miec je wyciągnięte ? sadam81, próbowałem to nic nie dało A polecilibyście mi jakieś słuchawki do moja Vivaz ? |
||
| Laki1231 | |
|
| Ja używam NOKII i są ekstra bass jakość NOKIA WH-701 również;D _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
[C6-00] Głosnik cicho gra |
Pytania i Problemy z telefonami | omen122 | |
[N97] Głośnik gra za cicho |
Pytania i Problemy z telefonami | siemien3540 | |
[5220] Po wgraniu nowego softa telefon gra cicho |
Pytania i Problemy z telefonami | TurboPL | |
Nokia Poland prezentuje Symbian Belle na Nokia 700 i 701 |
Newsy | Laki1231 | |
Symbian Belle 111.030.0609 dla Nokia 700 i Nokia 701 |
Newsy | Laki1231 | |