Autor Wiadomość
kubaaaxd Słuchawki Nokia WH-701 - jedna ze stron gra cicho Napisany: 08 Gru 2011 08:37 Słuchawki Nokia WH-701 - jedna ze stron gra cicho   Postaw piwo autorowi tego posta
Witam, mam problem z tymi słuchawkami, ponieważ używam ich do SE Vivaz PRO i do pewnego dnia wszystko było sprawne i nagle jedna słuchwaka gra bardzo cicho natomiast druga normalnie co może być przyczyna ?
Powiem jeszcze że to sie stało na polu kiedy było tak może z 5 stopni i miałem je w kieszeni czy to mogło być coś związane z tym ?
Proszę o pomoc !
Dzięki kod emotikony: ;)
Casaya Słuchawki Nokia WH-701 - jedna ze stron gra cicho Napisany: 08 Gru 2011 09:30   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/17
moze padly.poruszaj wejsciem jack lub kabelkiem przy sluchawkach

Laki1231 Słuchawki Nokia WH-701 - jedna ze stron gra cicho Napisany: 08 Gru 2011 10:15   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/6
nie przestawileś w ustawieniach ktora strona ma grac głośniej?

kubaaaxd Słuchawki Nokia WH-701 - jedna ze stron gra cicho Napisany: 08 Gru 2011 10:38   Postaw piwo autorowi tego posta
Laki1231, ale w jakich ustawieniach ?
radziubaker, ruszałem nic nie dało kod emotikony: :(
Laki1231 Słuchawki Nokia WH-701 - jedna ze stron gra cicho Napisany: 08 Gru 2011 10:43   Postaw piwo autorowi tego posta

w odtwarzaczu balans. Sprawdzałeś już na innym urządzeniu kod emotikony: :) ?

kubaaaxd Słuchawki Nokia WH-701 - jedna ze stron gra cicho Napisany: 09 Gru 2011 01:23   Postaw piwo autorowi tego posta
Laki1231, ale w ustawieniach fona czy kompa ?
Sprawdzałem na kompie jest to samo kod emotikony: :(
sadam81 Słuchawki Nokia WH-701 - jedna ze stron gra cicho Napisany: 09 Gru 2011 01:32   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
A twój telefon/komputer obsługuje czteropinowego jacka kod emotikony: :?:

kubaaaxd Słuchawki Nokia WH-701 - jedna ze stron gra cicho Napisany: 09 Gru 2011 01:38   Postaw piwo autorowi tego posta
Mam wejscie na słuchawki w kompie z przodu wiec wchodzi kod emotikony: :)
Ale ostatnio jak sprawdzałem i podłączałem to było ok wiec to pewnie wina słuchawek.
sadam81 Słuchawki Nokia WH-701 - jedna ze stron gra cicho Napisany: 09 Gru 2011 01:50   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
wsadz te słuchawki do gniazda do konca a nastepnie wyciagnij ok 2-3mm. Powinna być poprawa.

Laki1231 Słuchawki Nokia WH-701 - jedna ze stron gra cicho Napisany: 09 Gru 2011 01:51   Postaw piwo autorowi tego posta

Słuchawki od tel w 80procent nie działaja na pc Właśnie może być zniekształcony dźwięk lub nie działać jedna ze stron

kubaaaxd Słuchawki Nokia WH-701 - jedna ze stron gra cicho Napisany: 09 Gru 2011 01:54   Postaw piwo autorowi tego posta
Nie ,nie słuchajcie.
Te słuchawki są od Nokii N97 mini do mojej siory ona ich nie chciała bo takich nie lubi, wiec wziałem je ja bo takich szukałem kod emotikony: :)
Gdy podpinałem do kompa czy do konsoli dzwiek był zniekształcony ale nie obie słuchawki były równe kod emotikony: :)
sadam81, ale poprawa w sensie ze jesli chce słucha to musze miec je wyciągnięte ? kod emotikony: ;)

sadam81, próbowałem to nic nie dało kod emotikony: :(
A polecilibyście mi jakieś słuchawki do moja Vivaz ?
Laki1231 Słuchawki Nokia WH-701 - jedna ze stron gra cicho Napisany: 09 Gru 2011 03:24   Postaw piwo autorowi tego posta

Ja używam NOKII i są ekstra bass jakość

NOKIA WH-701 również;D