| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| borek691 | |
|
SmartEQ Aplikacja stanowi wbudowany w odtwarzacz muzyki i 8-pasmowy korektor Pozwala na kontrolę właściwości dźwięku i muzyki w czasie rzeczywistym. O aplikacji aplikacji: 8-pasmowy korektor Regulacja głośności Kontroli stabilności sterowania pamięci QT należy zainstalować, aby uruchomić aplikację .. wersja 1.00 Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| okonio | |
|
| Działa na vivaz/satio ? Czy tylko na playerki nokii? Sam bym sprawdził, ale póki co nie mam QT... Jest podobna aplikacja na SE, ale dostępne są tylko preselekty, bez precyzyjnej ingerencji każdego pasma... A dysponuje względnie dobrymi słuchawkami, i żaden z preselektów mi nie odpowiada. Na co dzień używam Power mp3, ale wróciłbym do playera systemowego SE, gdyby nie brak korektora... |
||
| Laki1231 | |
|
| Osobna aplikacja to jest. Więc pewnie tak. _________________ |
||
| okonio | |
|
| Ten korektor na SE to też osobna aplikacja, co więcej działa w tle na wszystkie uruchomione programy (np. gry, odtwarzacze video, itd), ale na nokiach nie chodzi... (zapewne ingeruje w sterownik) Niestety, nie ma tam możliwości ingerencji w preselekty, a ja jestem maniakiem dobrego dźwięku... Pewnie przy okazji sprawdzę, ale widzę, że paczka QT w wersji na vivaza to 300Mb, a i problemy są jakieś... Obecnie korzystam z prepraidowego, nietaniego internetu, biblioteki pobiorę przy jakiejś okazji Jeśli ktoś posiada info potwierdzone (o działaniu tego korektorka na SE), bardzo proszę o pilną odpowiedź... Aha, jeszcze jedno: czy ten program działa na inne aplikacje (jak wspomniany korektor do SE) niż tylko podstawowy player (w SE są playery a'la walkman, inne niż w nokii) |
||
| arek1974 | |
|
| Witam a mogłby ktos podac link lub tu wrzucic plik QT Z gory dziekuje |
||
| Casaya | |
|
| arek1974, QT masz dostępne na forum... nie daje linka bo nie wiem na jaki telefon potrzebujesz.Wystarczy użyć opcji "szukaj" ,dodam że opcja "szukaj" jest bezpłatna _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
Alexander Fokin smartEQ v1.03 S60v5 ^3 Anna Belle UnSigned Retailed by tnitrend [update-27/03/2012] <div style="text-align:center;font-weight:bold;"><a href="http://img818.imageshack.us/img818/8834/scr000001zv.jpg" rel="nofollow" title="link do obrazka">[Kliknij aby zobaczyć obrazek]</a></div> Changelog: Critical bugs fixed.Application works fine on Symbian Belle. <div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div> _________________ |
||
| djwas20 | |
|
na vivazie działa ale ie ingeruje w dzwięk Autor postu otrzymał 1 piw(a) |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[Qt] Alexander Fokin smartEQwbudowany w odtwarzacz muzyki i 8-pasmowy korektor |
Aplikacje | patrikos23 | |