Autor Wiadomość
deltanet SmartTouch Napisany: 14 Kwi 2009 10:19 SmartTouch   Postaw piwo autorowi tego posta

Program dzięki któremu będziemy mogli sterować swoim PC...
Posiada trzy podstawowe funkcje:
- myszka - korzystając z ekranu dotykowego poruszamy kursorem myszki po naszym pulpicie

- media - przyciski takie jak:“play / pause”, “next”, “prev”, “mute” i volume

- klawisze : góra dół prawo lewo ESC Enter

Aby program pracował poprawnie potrzebny jest również zainstalowany Python 1.9.3 (oczywiście w paczce z aplikacją)
Sposób instalacji:
1) Instalujemy Python 1.9.3 w pamięci telefonu
2) Instalujemy SmartTouch v.0.4

UWAGA: Gdyby aplikacja nie chciała sie uruchomić dodatkowo instalujemy Python without PIPS1.9.3(Jednak u mnie nie było to wymagane)

Włączamy Bluetooth na obu urządzeniach
Uruchamiamy na PC SmartTouch v.0.4 (SmartTouch.exe) (jest to tzw serwer aplikacji)
Na telefonie uruchamiamy SmartTouch i klikamy "Search device” Odszukujemy nasz PC i ustawiamy jako urządzenie domyślne...
Od tej pory możemy już sterować naszym PC za pomocą telefonu...

A to filmik pokazowy:
Pobieranie / Download:

I paczuszka do pobrania:
Pobieranie / Download:
lion666 SmartTouch Napisany: 25 Cze 2009 03:09   Postaw piwo autorowi tego posta
wszystko ładnie się połączyło, ale jeżeli chodzi o sterowanie, nic nie działa choć jest połączone i żaden błąd nie wyskakuje co robić ? mam pc a nie laptopa czego to może być wina ? może mi się już ekran w telefonie wytoczył i nie działa hahaha
Linean SmartTouch Napisany: 26 Gru 2009 02:34   Postaw piwo autorowi tego posta

A tak odświerze i zapytam program z paczuszki nie widzi podpiętego pod USB bluetootha ?? co zrobić ?? inne programy typu remonte controll widzą go a ten nie .
maniek04 SmartTouch Napisany: 24 Maj 2010 12:32   Postaw piwo autorowi tego posta
Udostępnij bluta na rs(port szeregowy)
michu606 SmartTouch Napisany: 01 Cze 2010 02:44   Postaw piwo autorowi tego posta
Siema , jak instaluje pythona (z paczki) to mi wyskakuje "Bląd uaktualnienia" co mam zrobic ?;/
Jack SmartTouch Napisany: 01 Cze 2010 04:53   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
Usunąć poprzednią wersję

YrAhBeJoP SmartTouch Napisany: 04 Cze 2010 08:05   Postaw piwo autorowi tego posta
można prosic o odswiezenie linku?? bo ten chyba wygasl ;/
Jack SmartTouch Napisany: 04 Cze 2010 09:43   Postaw piwo autorowi tego posta

Proszę:

Pobieranie / Download:

enjoisk8adam SmartTouch Napisany: 11 Lip 2010 12:32   Postaw piwo autorowi tego posta
nie mnoge zainstalowac-- \za kazdym razem pokazuje sie komunikac ze ważnośc cercyfikatu wygasła- co robic??
chucky SmartTouch Napisany: 11 Lip 2010 01:02   Postaw piwo autorowi tego posta

enjoisk8adam, złam system

Jack SmartTouch Napisany: 11 Lip 2010 01:56   Postaw piwo autorowi tego posta

Na początek wystarczy cofnąć datę np o 2 lata a potem dopiero zrobić to co radzi leo

enjoisk8adam SmartTouch Napisany: 11 Lip 2010 02:24   Postaw piwo autorowi tego posta
cofbiecie daty nioc nie daje;/;/
w jaki sposób mam złamac system...
napiszcie jakąś instrukcjie
1 2 »