| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| deltanet | |
|
Program dzięki któremu będziemy mogli sterować swoim PC... Posiada trzy podstawowe funkcje: - myszka - korzystając z ekranu dotykowego poruszamy kursorem myszki po naszym pulpicie - media - przyciski takie jak:“play / pause”, “next”, “prev”, “mute” i volume - klawisze : góra dół prawo lewo ESC Enter Aby program pracował poprawnie potrzebny jest również zainstalowany Python 1.9.3 (oczywiście w paczce z aplikacją) Sposób instalacji: 1) Instalujemy Python 1.9.3 w pamięci telefonu 2) Instalujemy SmartTouch v.0.4 UWAGA: Gdyby aplikacja nie chciała sie uruchomić dodatkowo instalujemy Python without PIPS1.9.3(Jednak u mnie nie było to wymagane) Włączamy Bluetooth na obu urządzeniach Uruchamiamy na PC SmartTouch v.0.4 (SmartTouch.exe) (jest to tzw serwer aplikacji) Na telefonie uruchamiamy SmartTouch i klikamy "Search device” Odszukujemy nasz PC i ustawiamy jako urządzenie domyślne... Od tej pory możemy już sterować naszym PC za pomocą telefonu... A to filmik pokazowy: Pobieranie / Download:
I paczuszka do pobrania: Pobieranie / Download:
|
||
| lion666 | |
|
| wszystko ładnie się połączyło, ale jeżeli chodzi o sterowanie, nic nie działa choć jest połączone i żaden błąd nie wyskakuje co robić ? mam pc a nie laptopa czego to może być wina ? może mi się już ekran w telefonie wytoczył i nie działa hahaha | ||
| Linean | |
|
| A tak odświerze i zapytam program z paczuszki nie widzi podpiętego pod USB bluetootha ?? co zrobić ?? inne programy typu remonte controll widzą go a ten nie . | ||
| maniek04 | |
|
| Udostępnij bluta na rs(port szeregowy) | ||
| michu606 | |
|
| Siema , jak instaluje pythona (z paczki) to mi wyskakuje "Bląd uaktualnienia" co mam zrobic ?;/ | ||
| Jack | |
|
| Usunąć poprzednią wersję _________________ |
||
| YrAhBeJoP | |
|
| można prosic o odswiezenie linku?? bo ten chyba wygasl ;/ | ||
| Jack | |
|
| Proszę: Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| enjoisk8adam | |
|
| nie mnoge zainstalowac-- \za kazdym razem pokazuje sie komunikac ze ważnośc cercyfikatu wygasła- co robic?? | ||
| chucky | |
|
| enjoisk8adam, złam system _________________ |
||
| Jack | |
|
| Na początek wystarczy cofnąć datę np o 2 lata a potem dopiero zrobić to co radzi leo _________________ |
||
| enjoisk8adam | |
|
| cofbiecie daty nioc nie daje;/;/ w jaki sposób mam złamac system... napiszcie jakąś instrukcjie |
||
| 1 2 »
|
|