Autor Wiadomość
bauzer Snowboard Super Extreme 3D HD Napisany: 07 Paź 2010 07:04 Snowboard Super Extreme 3D HD   Postaw piwo autorowi tego posta

Snowboard Super Extreme 3

W grze zjeżdżamy w wielkich szczytów, jednocześnie ścigając się z rywalami i wykonując masę tricków w powietrzu jak i na napotkanych rampach. Do dyspozycji mamy kilku różnych bohaterów, którzy w trakcie gry rozwijają swoje umiejętności

Sterujemy przechylając telefon na boki by skręcać lub w przud/tył by zmienić naszą prędkość. skaczemy klikając na na ekranie. oczywiście sterowanie na wyświetlaczu też jest możliwe

Pobieranie / Download:

Usunąłem screen reklamowy // Jackson

piotrniemiec Snowboard Super Extreme 3D HD Napisany: 08 Paź 2010 06:44   Postaw piwo autorowi tego posta
wszystko ok podpisuje instaluje odpalam ale jak juz wgrywa jakakolwiek plansze to wszystkie tekstury tla sa czarne ktos wie co z tym zrobic moze to nie jest wersja pod moj tel mam nokie 5530
mati-van persie Snowboard Super Extreme 3D HD Napisany: 08 Paź 2010 10:03   Postaw piwo autorowi tego posta
mam ten sam problem mam nokie 5230
ServuS124 Snowboard Super Extreme 3D HD Napisany: 09 Paź 2010 01:16   Postaw piwo autorowi tego posta

Bo to jest gra dla Omni HD, SE vivaz i satio. Wy na nokiach w to nie pogracie, w ogóle w żadną grę HD nie pogracie ponieważ do tego jest wymagany akcelerator 3D a w nokiach z s60v5 tego brak...

licznik2 Snowboard Super Extreme 3D HD Napisany: 09 Paź 2010 11:06   Postaw piwo autorowi tego posta

A jest może jakaś biblioteka do tejże akceleracji? Trochę lipa że akurat na v5 takie braki są..

Jack Snowboard Super Extreme 3D HD Napisany: 09 Paź 2010 11:22   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
Akcelerator to jest funkcja w telefonie w nijaki sposób jej nie umieścisz w swoim telefonie. Na symbiana jest bardzo dużo wspaniałych gier. Nie tylko hd są najlepsze.

piotrniemiec Snowboard Super Extreme 3D HD Napisany: 09 Paź 2010 03:21   Postaw piwo autorowi tego posta
myslalem ze przez brak akleratora gry beda przycinac tak jak mialo to miejsce kiedys w kompach i np przy lets golf na symbiana a tu wszystko chodzi bardzo plynnie. Co do duzej ilosci ciekawych tytulow mozna je wyliczyc na palcach jednej reki pare gier polarbitu (asquardon, racing thunder) gameloftu (toxic city) to tak duzo ich nie ma. Jak znacie jakies tytuly godne uwagi ktore beda latac na nokiach prosilbym o podanie ich bede wdzieczny.
Jack Snowboard Super Extreme 3D HD Napisany: 18 Paź 2010 07:17   Postaw piwo autorowi tego posta

MIRROR:

Pobieranie / Download:

Harmattan Snowboard Super Extreme 3D HD Napisany: 19 Paź 2010 08:40   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 1/2
Linki padły kod emotikony: ;)

Jack Snowboard Super Extreme 3D HD Napisany: 19 Paź 2010 08:44   Postaw piwo autorowi tego posta

Satio Mój link działa.

Harmattan Snowboard Super Extreme 3D HD Napisany: 19 Paź 2010 08:50   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 1/2
Super gierka, dobre sterowanie czujnikiem ruchu, muzyka świetna, bardzo wciąga. Grafika też ładna, triki jest ciężko wykonać, ale można się przyzwyczaić. Gra godna uwagi, polecam kod emotikony: :]