Temat Zamknięty przez: Jack
Autor Wiadomość
baQ [Sony Ericsson Xperia 10] Instalowanie/pobieranie gier Napisany: 06 Sty 2012 04:36 [Sony Ericsson Xperia 10] Instalowanie/pobieranie gier   Postaw piwo autorowi tego posta

Wczoraj ktoś mi napisał, że w Androidzie minusem jest to, że do różnych telefonów są różne wersje gier (?) (Adreno, PowerVr, Mali, Tegra 2). Tu stawiam pytanie - jakie mam ściągać do mojego telefonu?
Laki1231 [Sony Ericsson Xperia 10] Instalowanie/pobieranie gier Napisany: 06 Sty 2012 04:48   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/6
Twój telefon jest dosyć słaby i musisz szukać tzw okrojonych wersji gier te najlepsze ci nie wejdą bo próbowałem z 1-wersji z google niby pod ten tel. Ma 1ghz ale to stara konstrukcja;p

Harmattan [Sony Ericsson Xperia 10] Instalowanie/pobieranie gier Napisany: 06 Sty 2012 04:57   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 1/2
Z android marketu darmowe w hd pobieraj i będą chodzić. Ale tak jak Laki powiedział musisz szukać tych okrojonych gierek.

baQ [Sony Ericsson Xperia 10] Instalowanie/pobieranie gier Napisany: 06 Sty 2012 05:04   Postaw piwo autorowi tego posta

Okrojonych czyli konkretniej jakich?
Laki1231 [Sony Ericsson Xperia 10] Instalowanie/pobieranie gier Napisany: 06 Sty 2012 05:11   Postaw piwo autorowi tego posta

Z wywalonymi filmami, zmniejszoną jakością obrazu...

Casaya [Sony Ericsson Xperia 10] Instalowanie/pobieranie gier Napisany: 06 Sty 2012 05:22   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/17
Laki1231, takie gadanie nic nie daje,ze wywalone filmy,gorsza jakosc...
Bo niby jak to sprawdzic jesli nie pobierzesz??

Laki1231 [Sony Ericsson Xperia 10] Instalowanie/pobieranie gier Napisany: 06 Sty 2012 05:23   Postaw piwo autorowi tego posta

Undisputed, nie da się, ale przeważnie piszą (i często kłamią) ja szukałem ojcu gier wpisywałem xperia x10 tytuł, na najnowsze nie ma co liczyc ciężko co kolwiek odpalic

Autor postu otrzymał pochwałę.
baQ [Sony Ericsson Xperia 10] Instalowanie/pobieranie gier Napisany: 06 Sty 2012 05:28   Postaw piwo autorowi tego posta

Undisputed napisał/a:
  • Bo niby jak to sprawdzic jesli nie pobierzesz??

Właśnie o to mi chodziło.
Casaya [Sony Ericsson Xperia 10] Instalowanie/pobieranie gier Napisany: 06 Sty 2012 05:31   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/17
baQ, czytaj opisy na jakie telefony pojdzie gra.Lub wybierz gre i szukaj na you tube wideo.
Np Sony Ericsson x10 real Racing 2

innej opcji nie widze

Autor postu otrzymał pochwałę.
baQ [Sony Ericsson Xperia 10] Instalowanie/pobieranie gier Napisany: 06 Sty 2012 05:36   Postaw piwo autorowi tego posta

Undisputed napisał/a:
  • baQ, czytaj opisy na jakie telefony pojdzie gra.

Rzadko te opisy są, przynajmniej tu na forum chyba wcale ich nie widziałem.
Laki1231 [Sony Ericsson Xperia 10] Instalowanie/pobieranie gier Napisany: 06 Sty 2012 05:37   Postaw piwo autorowi tego posta

baQ, dlatego ci mówie wpisuj to w google,

baQ [Sony Ericsson Xperia 10] Instalowanie/pobieranie gier Napisany: 06 Sty 2012 05:41   Postaw piwo autorowi tego posta

A co do ściągania z forum - które ściągać?
1 2 »