| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| piotre19 | |
|
| Najnowsza wersja znajduje się tutaj SPB Software SPB TV v2.20.1222 <div style="text-align:center;font-weight:bold;"><a href="http://img132.imageshack.us/img132/4491/screenshot0014.jpg" rel="nofollow" title="link do obrazka">[Kliknij aby zobaczyć obrazek]</a></div> Opis:
<div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div> |
||
| ziomek | |
|
| mirror Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| ozjaro | |
|
Na E51 TV idzie super. Ciekawe czy kiedys bedzie mozna dodac jakies kanaly np: polskie |
||
| bobi42 | |
|
Piszesz że dużo kanałów,zgadza się tylko że oprócz zaledwie chyba 5-6 wszystkie pozostałe są płatne ????????? |
||
| Adiosek | |
|
jestem ciekawy ,czy dziala... na E61 |
||
| KRTM | |
|
Mam problem, bo nie mam dźwięku podczas oglądania sbp tv. |
||
| chucky | |
|
| re-up: Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| ziomek | |
|
Mirror 14 serwerów Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| SereX992 | |
|
ja tez nie mam dźwięku i mogę oglądać około 5-6 kanałów reszta płatne? |
||
| michalo_007 | |
|
| SPB TV SPB TV - to aplikacja do oglądania telewizji na żywo. Telewizja odbierana jest za pomocą połączenia internetowego (3G, 3,5G (HSDPA), WiFi). Główne cechy: * Szeroki wybór kanałów telewizji publicznej * Szybki podgląd kanału * Szybki wybór kanału * Kanały z ponad 17 krajów * Pełna obsługa przycisków sprzętowych kontroli * Obecne i przygotowywane programy telewizyjne Changelog: * Lepsza wydajność ekranu dotykowego urządzeń S60v5 * Dodano "Dopasuj do ekranu" * Usunięto błędy z poprzedniej wersji Pobieranie / Download:
|
||
| bmobi | |
|
bobi42 napisał/a:
To program komercyjny. Jeśli ktoś potrzebuje "wypełniacza" czasu, np podczas podróży to SPB TV jest idealny. Koszt nie jest duży bo ok. 52 zł brutto. Szczegółowe info o programie na stronie produktu: REKLAMA Aktualnie darmowa wersja ze wszystkimi aktywnymi kanałami jest dla użytkowników Windows Mobile. Penie czasowo, bo nie tak dawno również dla WM program był płatny. Zakaz reklamowania stron. Pierwsze i ostatnie upomnienie//Jackson |
||
| rafifi | |
|
a u mnie dzwięk nie działa! |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
SPB Software SPB TimeSpb Time - jest zaawansowanym zestawem narzędzi zarządzających mierzeniem czasu |
Aplikacje | patrikos23 | |
SPB Software SPB Shell 3Dnakladka |
Aplikacje | borek691 | |
SPB Software SPB TimeSpb Time - jest zaawansowanym zestawem narzędzi zarządzających mierzeniem czasu |
SPB TVTV Internetowa |
Aplikacje | Laki1231 | |
SPB TVTelewizja |
Aplikacje | Jack | |
SPB TVtelewizja |
SPB TVTelewizja |
Aplikacje | Romuś | |
SPB WalletUmożliwia przechowywanie haseł zaszyfrowanych za pomocą klucza 256bitowego |
SPB Time 3.5 |
Szukam | peter77 | |
SPB Weatherprogram do sprawdzania pogody |
Aplikacje | DSV | |