| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| borek691 | |
|
SPB Software SPB Shell 3D 3D Widgets SPB Shell 3D oferuje widżety, które mają dodatkowe funkcje takie jak tryb 3D, w locie skóry zmienić, a magia animacji w trybie karuzeli. Widgety SPB może być w trybie 2D lub 3D. Podczas przewijania widgetów ekranów Home są płaskie i kiedy widżet jest aktywna, sceny ekranu głównego tworzy przestrzen 3D na widget. W tej przestrzeni 3D widget wygląda bardzo naturalnie i oferuje większą funkcjonalność i Lista entertainment.Apps Lista Apps dodaje szybki i wygodny sposób na zarządzanie zawartością urządzenia. Aplikacji, które już istnieją na ekranie głównym jest wyświetlana ikona Home i dotykając go można znaleźć jego lokalizację na Home screen.Smart SPB Shell Folders 3D zapewnia z pomocą organizowania aplikacji, narzędzi lub elementów w folderach w prawo na Home ekranów. Takie podejście pozwala na zachowanie najczęściej używane przedmioty dostępne i strukturę treści w tym samym czasie. Serial Key jest obecny wewnątrz pakietu do pobrania(powinien być) wersja: 1.01.2382 Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| alfik1 | |
|
| A sprawdzałeś przed wstawieniem czy serial działa? Dla informacji NIE DZIAŁA | ||
| borek691 | |
|
| Jak nie działa to nic nie poradze. ;/ Nie jestem posiadaczem telefonu opartego na S^3 _________________ |
||
| Jack | |
|
| Wersja v1.2 Pobieranie / Download:
Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Dzięki za nową wersję teraz pytania do osób które używają czy bardzo zamula tel i wcina ram _________________ |
||
| diablo2 | |
|
| Mam pytanie ?? wersja jaka ?? polska ?? czy po angielsku ?? _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| diablo2, nie wiem sprawdź, pozatym podobno nie działa bo nikt tego nie shakował jak narazie _________________ |
||
| diablo2 | |
|
I tak głupie pytanie bo mam VIVAZ'a S60 ver 5 wiec nici z nakładki - dopiero teraz się kapnąłem sorki _________________ |
||
| enrico2000 | |
|
| Niestety nie działa. Wpisuję kod ale po chwili wyskakuje error. | ||
| vida | |
|
| Po zainstalowaniu, przechodzi się do rejestracji i.. problem z połączeniem internetowym, mimo że mam pakiet 1GB transferu. Ma ktoś jakiekolwiek rozwiązanie? Czy jedynym wyjściem jest zakup oryginalnego produktu z ovi za jakieś 50zł? | ||
| Laki1231 | |
|
| vida, ten program musisz mieć oryginalny i kosztuje 50zł _________________ |
||
| vida | |
|
dzięki w takim razie zostaje mi normalna wersja. |
||
| 1 2 3 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
[2.1+] SPB software Shell 3DZaawansowany zestaw narzędzi,także nakładka |
Aplikacje | Casaya | |
SPB Software SPB TimeSpb Time - jest zaawansowanym zestawem narzędzi zarządzających mierzeniem czasu |
Aplikacje | patrikos23 | |
SPB Software SPB TimeSpb Time - jest zaawansowanym zestawem narzędzi zarządzających mierzeniem czasu |
Aplikacje | patrikos23 | |
spb mobile shell 5.0 |
Szukam | TimeToDeath | |
SPB Mobile ShellNakładka na interfejs |
Aplikacje | Jack | |
SPB Mobile ShellNakładka na interfejs |
Aplikacje | Jack | |
TEmaty w SPB moblie shell |
Pytania i Problemy z telefonami | cichy024 | |
[E51] SPB Mobile Shell |
Szukam | marcinz125 | |
SPB Shell 3D - trójwymiarowy interfejs użytkownika S^3 |