Autor Wiadomość
borek691 SPB Software SPB Shell 3D Napisany: 28 Wrz 2011 07:24 SPB Software SPB Shell 3D   Postaw piwo autorowi tego posta

SPB Software SPB Shell 3D

3D Widgets SPB Shell 3D oferuje widżety, które mają dodatkowe funkcje takie jak tryb 3D, w locie skóry zmienić, a magia animacji w trybie karuzeli. Widgety SPB może być w trybie 2D lub 3D. Podczas przewijania widgetów ekranów Home są płaskie i kiedy widżet jest aktywna, sceny ekranu głównego tworzy przestrzen 3D na widget. W tej przestrzeni 3D widget wygląda bardzo naturalnie i oferuje większą funkcjonalność i Lista entertainment.Apps Lista Apps dodaje szybki i wygodny sposób na zarządzanie zawartością urządzenia. Aplikacji, które już istnieją na ekranie głównym jest wyświetlana ikona Home i dotykając go można znaleźć jego lokalizację na Home screen.Smart SPB Shell Folders 3D zapewnia z pomocą organizowania aplikacji, narzędzi lub elementów w folderach w prawo na Home ekranów. Takie podejście pozwala na zachowanie najczęściej używane przedmioty dostępne i strukturę treści w tym samym czasie.
Serial Key jest obecny wewnątrz pakietu do pobrania(powinien być)

wersja: 1.01.2382

Pobieranie / Download:

alfik1 SPB Software SPB Shell 3D Napisany: 28 Wrz 2011 07:34   Postaw piwo autorowi tego posta
A sprawdzałeś przed wstawieniem czy serial działa? Dla informacji NIE DZIAŁA
borek691 SPB Software SPB Shell 3D Napisany: 28 Wrz 2011 07:37   Postaw piwo autorowi tego posta

Jak nie działa to nic nie poradze. ;/ Nie jestem posiadaczem telefonu opartego na S^3

Jack SPB Software SPB Shell 3D Napisany: 16 Gru 2011 07:03   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
Wersja v1.2

Pobieranie / Download:

Pobieranie / Download:

Laki1231 SPB Software SPB Shell 3D Napisany: 16 Gru 2011 07:20   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/6
Dzięki za nową wersję teraz pytania do osób które używają czy bardzo zamula tel i wcina ram

diablo2 SPB Software SPB Shell 3D Napisany: 16 Gru 2011 08:54 SPB 3D   Postaw piwo autorowi tego posta

Mam pytanie ?? wersja jaka ?? polska ?? czy po angielsku ??

Laki1231 SPB Software SPB Shell 3D Napisany: 16 Gru 2011 08:59   Postaw piwo autorowi tego posta

diablo2, nie wiem sprawdź, pozatym podobno nie działa bo nikt tego nie shakował jak narazie

diablo2 SPB Software SPB Shell 3D Napisany: 16 Gru 2011 09:04 SPB 3D   Postaw piwo autorowi tego posta

I tak głupie pytanie bo mam VIVAZ'a S60 ver 5 wiec nici z nakładki - dopiero teraz się kapnąłem sorki kod emotikony: :puppyeyes:

enrico2000 SPB Software SPB Shell 3D Napisany: 16 Gru 2011 10:39   Postaw piwo autorowi tego posta
Niestety nie działa. Wpisuję kod ale po chwili wyskakuje error.
vida SPB Software SPB Shell 3D Napisany: 04 Lut 2012 06:24   Postaw piwo autorowi tego posta

Po zainstalowaniu, przechodzi się do rejestracji i.. problem z połączeniem internetowym, mimo że mam pakiet 1GB transferu. Ma ktoś jakiekolwiek rozwiązanie? Czy jedynym wyjściem jest zakup oryginalnego produktu z ovi za jakieś 50zł?
Laki1231 SPB Software SPB Shell 3D Napisany: 04 Lut 2012 06:55   Postaw piwo autorowi tego posta

vida, ten program musisz mieć oryginalny i kosztuje 50zł

vida SPB Software SPB Shell 3D Napisany: 04 Lut 2012 07:06   Postaw piwo autorowi tego posta

dzięki kod emotikony: :) w takim razie zostaje mi normalna wersja.
1 2 3 »