| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Normad21 | |
|
Spectral Souls - Resurrection of the Ethereal Empires to bodaj największa gra dostępna na Androida. Producent zaleca przynajmniej 1,5 GB wolnej przestrzeni na karcie pamięci! Ale co kryje się w tym pierwszym taktycznym jRPG dla urządzeń pracujących w oparciu o system Google'a? O Spectral Souls już pisaliśmy. Przypomnijmy, że tytuł ze stajni HyperDevbox Studio jest portem gry dostępnej na Sony PSP o tym samym tytule. Jak się okazuje, jest także exclusivem dla Androida. Jego anglojęzyczna wersja dostępna jest już od dwóch dni w Usłudze Market. Ku naszemu zaskoczeniu, nie ma jeszcze wersji japońskiej. Zazwyczaj to właśnie mieszkańcy kraju kwitnącej wiśni mogą wcześniej pograć w tytuły wydawane w ich regionie. Oto co przynosi Spectral Souls: 100 godzin gry skompresowanej do 1 GB; 84 różne postaci; 52 utwory ścieżki dźwiękowej; grafikę w wysokiej rozdzielczości; przerywniki video. Gra, mimo, że przeznaczona przede wszystkim dla najmocniejszych urządzeń, nie obsługuje jeszcze chipsetu Tegra. Wsparcie dla podzespołu NVidii jest już jednak zapowiedziane. Pobieranie 1 GB to nie lada obciążenie dla transferu danych, więc w tym wypadku bardzo mocno zalecane jest połączenie WiFi. Oprócz olbrzymiej objętości, gra nie należy także do najtańszych. Koszt podany w Android Market to 14,40$. v1.02 Cracked Pobieranie / Download:
Pobieranie / Download:
SD: Cache : SDCARD \ hyperdevbox \ ss [Po rozakowaniu 1GB] Pobieranie / Download:
Pobieranie / Download:
|
||
| chio550 | |
|
| można prosić o reup . pliki usunięte z serwera | ||
| Laki1231 | |
|
| chio550, na duckload ładuje. _________________ |
||
| Seurakeu | |
|
Po instalacji i wrzuceniu plików, gdy gra się uruchamia cały czas przerywa połączenie z Wi-Fi. "Jakby" przerywa, bo ono cały czas jest, inne aplikacje korzystają z niego bez problemu. Niebieski paseczek ładowania nigdy do końca nie doszedł... Biedny Wie ktoś może, co trzeba zrobić? |
||
| Normad21 | |
|
| Spectral Souls v2.3 poprawny crack Pobieranie / Download:
Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| Normad21 | |
|
| Spectral Souls v2.4 Cracked Pobieranie / Download:
Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| pawek5 | |
|
| Witam. Ja mam natomiast problem z HTC Desire Z. Gdy proboje odpalic gierke aby sciagnac pliki, niebieski paseczek dochodzi do polowy i wyskakuje ze gra jest nie kompatybilna z telefonem, mam sciagnac starsza wersje. Proboje instalowac te ktore podaliscie v2.3 i v2.4 ale niestety to samo. Wie ktos o co chodzi? | ||
| Casaya | |
|
| pawek5, nie kompatybilna znaczy ze nie twoj model.taki urok androida ze na kazdy model nie pojdze ta sama gra. _________________ |
||
| pawek5 | |
|
| Racja, ale za 1 razem jak instalowalem to pokazal sie normalnie pasek sciagania plikow. Wszedlem na stronke i zobaczylem ze sa nowe wersje to postanowilem zamiast instalowac tej starej zainstaluje nowsze. I problem w tym ze tej pierwszej wersji nie mam... Wiec dziwnie to bylo. Mam podobnie z gra 9mm na stronie producenta pisze ze Desire Z jest kompatybilny a telefonik mowi ze nie. Jakby mozna bylo prosilbym o re'upa pierwszej wersje tę co dodal normad moze to pomoze... | ||
| Laki1231 | |
|
| Jesli jest to bedziesz musiał probowac kilka wersji ja czytałem 10 na galaxy s i żadna nie działała dopiero mi kumpel dał dobra _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
The Revenants; Corridor of SoulsZręcznościowa |
Gry | Normad21 | |
Gba Final Fantasy I - II Dawn Of SoulsPrzygodówka |
Gry | Szymuś | |