Autor Wiadomość
Normad21 Spectral Souls Napisany: 02 Lut 2011 12:45 Spectral Souls   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 4 piw(a)
Spectral Souls - Resurrection of the Ethereal Empires to bodaj największa gra dostępna na Androida. Producent zaleca przynajmniej 1,5 GB wolnej przestrzeni na karcie pamięci! Ale co kryje się w tym pierwszym taktycznym jRPG dla urządzeń pracujących w oparciu o system Google'a?

O Spectral Souls już pisaliśmy. Przypomnijmy, że tytuł ze stajni HyperDevbox Studio jest portem gry dostępnej na Sony PSP o tym samym tytule. Jak się okazuje, jest także exclusivem dla Androida. Jego anglojęzyczna wersja dostępna jest już od dwóch dni w Usłudze Market. Ku naszemu zaskoczeniu, nie ma jeszcze wersji japońskiej. Zazwyczaj to właśnie mieszkańcy kraju kwitnącej wiśni mogą wcześniej pograć w tytuły wydawane w ich regionie.

Oto co przynosi Spectral Souls:
100 godzin gry skompresowanej do 1 GB;
84 różne postaci;
52 utwory ścieżki dźwiękowej;
grafikę w wysokiej rozdzielczości;
przerywniki video.

Gra, mimo, że przeznaczona przede wszystkim dla najmocniejszych urządzeń, nie obsługuje jeszcze chipsetu Tegra. Wsparcie dla podzespołu NVidii jest już jednak zapowiedziane. Pobieranie 1 GB to nie lada obciążenie dla transferu danych, więc w tym wypadku bardzo mocno zalecane jest połączenie WiFi.

Oprócz olbrzymiej objętości, gra nie należy także do najtańszych. Koszt podany w Android Market to 14,40$.

v1.02 Cracked
Pobieranie / Download:

Pobieranie / Download:

SD:
Cache : SDCARD \ hyperdevbox \ ss [Po rozakowaniu 1GB]
Pobieranie / Download:

Pobieranie / Download:
chio550 Spectral Souls Napisany: 04 Kwi 2011 11:24   Postaw piwo autorowi tego posta
można prosić o reup . pliki usunięte z serwera
Laki1231 Spectral Souls Napisany: 04 Kwi 2011 11:26   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/6
chio550, na duckload ładuje.

Seurakeu Spectral Souls Napisany: 20 Kwi 2011 07:11   Postaw piwo autorowi tego posta

Po instalacji i wrzuceniu plików, gdy gra się uruchamia cały czas przerywa połączenie z Wi-Fi. "Jakby" przerywa, bo ono cały czas jest, inne aplikacje korzystają z niego bez problemu. Niebieski paseczek ładowania nigdy do końca nie doszedł... Biedny kod emotikony: :D
Wie ktoś może, co trzeba zrobić?
Normad21 Spectral Souls Napisany: 27 Paź 2011 05:36   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 4 piw(a)
Spectral Souls v2.3 poprawny crack
Pobieranie / Download:

Pobieranie / Download:

Normad21 Spectral Souls Napisany: 30 Paź 2011 03:33   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 4 piw(a)
Spectral Souls v2.4 Cracked

Pobieranie / Download:

Pobieranie / Download:

pawek5 Spectral Souls Napisany: 04 Lis 2011 07:32   Postaw piwo autorowi tego posta
Witam. Ja mam natomiast problem z HTC Desire Z. Gdy proboje odpalic gierke aby sciagnac pliki, niebieski paseczek dochodzi do polowy i wyskakuje ze gra jest nie kompatybilna z telefonem, mam sciagnac starsza wersje. Proboje instalowac te ktore podaliscie v2.3 i v2.4 ale niestety to samo. Wie ktos o co chodzi?
Casaya Spectral Souls Napisany: 04 Lis 2011 07:40   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/17
pawek5, nie kompatybilna znaczy ze nie twoj model.taki urok androida ze na kazdy model nie pojdze ta sama gra.

pawek5 Spectral Souls Napisany: 05 Lis 2011 01:19   Postaw piwo autorowi tego posta
Racja, ale za 1 razem jak instalowalem to pokazal sie normalnie pasek sciagania plikow. Wszedlem na stronke i zobaczylem ze sa nowe wersje to postanowilem zamiast instalowac tej starej zainstaluje nowsze. I problem w tym ze tej pierwszej wersji nie mam... Wiec dziwnie to bylo. Mam podobnie z gra 9mm na stronie producenta pisze ze Desire Z jest kompatybilny a telefonik mowi ze nie. Jakby mozna bylo prosilbym o re'upa pierwszej wersje tę co dodal normad moze to pomoze...
Laki1231 Spectral Souls Napisany: 05 Lis 2011 08:59   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/6
Jesli jest to bedziesz musiał probowac kilka wersji ja czytałem 10 na galaxy s i żadna nie działała dopiero mi kumpel dał dobra