| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| DSV | |
|
SpeedX 3D v1.00(0) Opis:
Pobieranie / Download:
Link by patrikos23 _________________ |
||
| ForSSayT | |
|
SE Satio - gra dziala bardzo ladnie i plynnie, sama gra jest zawodowa jest kilka poziomow trudnosci gralem na easy i bylo dosc trudno ;p co do okularow mam pelno ich w domu bo akurat jestem fanem kina 3D jestem co premiera nowego filmu hehe. i powiem szczerze ze nie widac roznicy za bardzo, jest moze troche w ostrosci... ale wygodniej sie gra bez okularow Nie dubluj postów // stankovi23 |
||
| Casaya | |
|
| na nokie 5800 gra sie przycina,a po drugie po kilku sekundach grania wyrzuca mnie z gry.dlaczego? _________________ |
||
| DSV | |
|
| radziubaker, Opis:
_________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| stankovi23, przecież ma akcelerometr w 5800xm tylko musisz wyłączyć przechylanie obrazu przy obrocie telefonu. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| Laki1231 jaka funkcje wyłączyć? w ogóle to nawet nie ma szans bo gra wyrzuca mnie po max 10 sekundach.może muszę jakąś aplikacje dograć ,albo program? |
||
| Laki1231 | |
|
| radziubaker, wyłączyć aby ekran nie obracał się przy obrocie telefonem. _________________ |
||
| Harmattan | |
|
5800 ma akcelerator ? O.o A co do gry, to jest zarąbista, i bardzo wciąga. Na Satio nie zacina się ani troche, efekt 3D jest niezły, ale dużą frajde sprawia też granie bez okularów. Polecam gierke _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Satio, jaki akcelaerator jeśłi graficzny to nie. A jeśli czujnik ruchu to ma;d _________________ |
||
| adrian1990_02 | |
|
| na N97 nie działa. | ||
| Laki1231 | |
|
adrian1990_02, wiem jedynie na VIVAZIE chyba to pójdzie._________________ |
||
| DSV | |
|
| Ta gra działa tylko na telefonach Satio, Vivaz i możliwe, że na i8910. _________________ |
||
| 1 2 3 4 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Speedx 3DZręcznościowa |
Gry | fiszkon | |
SpeedX 3DWyścigi/zrecznościowa |
Gry | patrikos23 | |