Autor Wiadomość
Romuś Sports Tracker Napisany: 24 Maj 2009 10:59 Sports Tracker   Postaw piwo autorowi tego posta

Najnowsza wersja TUTAJ

Sports Tracker

W pełni darmowa aplikacja która zapisuje naszą przebytą trasę pieszą, rowerową, samochodową etc. Dzięki tej aplikacji dowiem się: jak długo trwała trasa, średnia prędkość przebytej trasy, prędkość maksymalna przebytej trasy. Dostępny jest również kalendarz z dokładnymi informacjami przebytych tras oraz kilka wykresów graficznych np. wykres prędkości względem czasu. Najważnieszą cechą programu jest zapis danych do pliku Google Earth (oraz kilka innych formatów). Dzięki zainstalowaniu na naszym PC-cie Google Earth i pliku zapisanego przez Sport Tracker możemy na mapie dokładnie prześledzić przebytą przez nas trasę. Oczywiście należy posiadać odbiornik GPS.

Kategoria : użytkowe
Rozszerzenie : .sis
Waga: 490 KB
Certyfikat: do sprawdzenia
Wersja: 1.83

Pobieranie / Download:

HolyGoalie Sports Tracker Napisany: 15 Lip 2009 07:46   Postaw piwo autorowi tego posta

Witam. Da radę jakoś zapisać ten plik i odczytać w nawigacji? typu NDrive/garmin mobile XT ?

Romuś Sports Tracker Napisany: 15 Lip 2009 07:56   Postaw piwo autorowi tego posta

wydaję mi się że nie ale możesz coś więcej poczytać na domowej stronie kod emotikony: :)

HolyGoalie Sports Tracker Napisany: 15 Lip 2009 08:36   Postaw piwo autorowi tego posta

A znasz może jakiś programik, którym odczytam mapę na komputerze, prócz Google Earth? Gdyż w ogóle nie podoba mi się ten program. Ta satelita jest beznadziejna kod emotikony: :P I nic na niej nie widać . ;/ Fajnie pokazuje na stronie, która się uploaduje mapę, ale chyba nie da się ściągnąć na dysk . kod emotikony: :/

Romuś Sports Tracker Napisany: 15 Lip 2009 09:04   Postaw piwo autorowi tego posta

niestety nie znam kod emotikony: :( ale dzisiaj spróbuje coś znaleść to jutro postaram ci dać znać

HolyGoalie Sports Tracker Napisany: 16 Lip 2009 07:54   Postaw piwo autorowi tego posta

Już znalazłem kod emotikony: :D SportTracks kod emotikony: :) Świetny program! kod emotikony: :)

Jack Sports Tracker Napisany: 30 Paź 2010 08:08   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1

Opis:
  • Endomondo jest osobistym trenerem jeżeli uprawiasz np: bieganie, jazde na rowerze czy co kolwiek innego.

Funkcje:
    - Realne śledzenia czasu, odległości, prędkości i wysokości
    - osobiste wiadomości głosowe od znajomych
    - Droga widoczna na mapach Google
    - Historia i czasy okrążeń treningow
    - Integracja z odtwarzaczem muzyki
    - Integracja z www.endomondo.com
    i wiele innych przydatnych funkcji

Changelog:
    -Wsparcie dla S^3
    -Poprawki w działaniu GPS
    -Język Polski
    -Zlikwidowanie błędów
    -Inne drobne poprawki

Wersja v4.00(7)

Pobieranie / Download:

addm Sports Tracker Napisany: 06 Lis 2010 10:49   Postaw piwo autorowi tego posta
mam pytanie czy na nokia 5530 pojdzie ta aplikacja
Jack Sports Tracker Napisany: 06 Lis 2010 10:55   Postaw piwo autorowi tego posta

nie zadawaj zbędnych pytań tylko testuj

kocikus91 Sports Tracker Napisany: 07 Lis 2010 12:06   Postaw piwo autorowi tego posta

A ja mam pytanie, czy za korzystanie z tej aplikacji, będą mi uciekały pieniądze z konta, czy wymaga połączenia z internetem.?
Jack Sports Tracker Napisany: 07 Lis 2010 12:32   Postaw piwo autorowi tego posta

raczej nie potrzebuje internetu a choćby nawet to zapyta cię o dostęp

kocikus91 Sports Tracker Napisany: 08 Lis 2010 03:17   Postaw piwo autorowi tego posta

Jackson napisał/a:
  • raczej nie potrzebuje internetu

Żre pieniądze z konta i to ostro kod emotikony: :D
Wczoraj miałem -7 zł, a dziś po kilku użyciach, moje zadłużenie wzrosło do -18.
Jackson napisał/a:
  • a choćby nawet to zapyta cię o dostęp

Pyta o dostęp, ale w przypadku Rejestracji, na stronie producenta, aby wrzucić wyniki na internet.

Chyba że to przez mapy google, które przeglądam w trakcie marszu.
1 2 »