| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Romuś | |
|
Najnowsza wersja TUTAJ Sports Tracker W pełni darmowa aplikacja która zapisuje naszą przebytą trasę pieszą, rowerową, samochodową etc. Dzięki tej aplikacji dowiem się: jak długo trwała trasa, średnia prędkość przebytej trasy, prędkość maksymalna przebytej trasy. Dostępny jest również kalendarz z dokładnymi informacjami przebytych tras oraz kilka wykresów graficznych np. wykres prędkości względem czasu. Najważnieszą cechą programu jest zapis danych do pliku Google Earth (oraz kilka innych formatów). Dzięki zainstalowaniu na naszym PC-cie Google Earth i pliku zapisanego przez Sport Tracker możemy na mapie dokładnie prześledzić przebytą przez nas trasę. Oczywiście należy posiadać odbiornik GPS. Kategoria : użytkowe Rozszerzenie : .sis Waga: 490 KB Certyfikat: do sprawdzenia Wersja: 1.83 Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| HolyGoalie | |
|
| Witam. Da radę jakoś zapisać ten plik i odczytać w nawigacji? typu NDrive/garmin mobile XT ? _________________ |
||
| Romuś | |
|
wydaję mi się że nie ale możesz coś więcej poczytać na domowej stronie _________________ |
||
| HolyGoalie | |
|
A znasz może jakiś programik, którym odczytam mapę na komputerze, prócz Google Earth? Gdyż w ogóle nie podoba mi się ten program. Ta satelita jest beznadziejna I nic na niej nie widać . ;/ Fajnie pokazuje na stronie, która się uploaduje mapę, ale chyba nie da się ściągnąć na dysk . _________________ |
||
| Romuś | |
|
niestety nie znam ale dzisiaj spróbuje coś znaleść to jutro postaram ci dać znać_________________ |
||
| HolyGoalie | |
|
Już znalazłem SportTracks Świetny program! _________________ |
||
| Jack | |
|
Opis:
Wersja v4.00(7) Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| addm | |
|
| mam pytanie czy na nokia 5530 pojdzie ta aplikacja | ||
| Jack | |
|
| nie zadawaj zbędnych pytań tylko testuj _________________ |
||
| kocikus91 | |
|
| A ja mam pytanie, czy za korzystanie z tej aplikacji, będą mi uciekały pieniądze z konta, czy wymaga połączenia z internetem.? | ||
| Jack | |
|
| raczej nie potrzebuje internetu a choćby nawet to zapyta cię o dostęp _________________ |
||
| kocikus91 | |
|
Jackson napisał/a:
Żre pieniądze z konta i to ostro Wczoraj miałem -7 zł, a dziś po kilku użyciach, moje zadłużenie wzrosło do -18. Jackson napisał/a:
Pyta o dostęp, ale w przypadku Rejestracji, na stronie producenta, aby wrzucić wyniki na internet. Chyba że to przez mapy google, które przeglądam w trakcie marszu. |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[2.1+] Endomondo Sports TrackerTwój osobisty trener w telefonie |
Aplikacje | patrikos23 | |
Endomondo Sports TrackerJest osobistym trenerem jeżeli uprawiasz np: bieganie, jazdę na rowerze czy co kolwiek innego. |
Aplikacje | DSV | |
Endomondo Sports TrackerJest osobistym trenerem jeżeli uprawiasz np: bieganie, jazdę na rowerze czy co kolwiek innego. |
Aplikacje | Jack | |
Interaktywna prezentacja aplikacji Sports Tracker na telefon |
Newsy | Laki1231 | |
Sports Tracker zoptymalizowany pod Symbian Anna. |
Newsy | Laki1231 | |
Nowa wersja Sports Tracker 4.22 dostępna w Nokia Store |
Newsy | Laki1231 | |
Sports Tracker będzie dostępny dla smartfonu Nokia N9 |
Newsy | Laki1231 | |
Sky Sports 2 for 1 Summer Sports 2009 |
240x320 | Szymuś | |
Army SportsZręcznościowa |