| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| waher | |
|
| Zatem Gość czy się interesujesz sztukami walki? Podziel się z nami jakimi jakimi. A może ćwiczysz któreś z nich? Jakieś nowinki z tego sportu, filmy godne polecenia? może ja zacznę... Ostatnio znalazłem dwa świetne filmy. opowiadają o mistrzu Yip Manie. Człowieku godnym naśladowania swojej postawy i perfekcjonizmu. Jak dla mnie, jest to świetny film. Motywuję do ćwiczeń, i przekazuję prawdziwego ducha sztuk walki. |
||
| xJAmaTOx | |
|
| Mhm... No ja to się jak najbardziej boksem interesuje Niestety go nie uprawiam / ćwiczę .W boksie potrzebna jest taktyka i rozgryzienie przeciwnika.. a nie jak w większości innych sportów walki prosta ' nawalanka ' . ( taka prawda ) . Bardzo lubię ' Cygana ' i ' Adamka ' . No i czekam na walke Adamka z jednym z braci klitschko ( będzie się działo.. )Co do filmów.. oglądałem kiedyś taki o dziewczynie ( bokserce ) która w rundzie finałowej skręciła sobie kark.. ( super film.. ) niestety tytułu nie pamiętam.. ale jeśli znajde wspomiany wyżej film to na pewno podziele się z wami tytułem .Co do twoich filmów waher, - niestety ich nie oglądałem , ale na pewno sie to zmieni.. Pozdrawiam.. _________________ |
||
| ziomek | |
|
| HMMM co do sportów walki słabo się znam pare chwytów z reslingu i MMA i koniec . co do filmów hmmm nie polecam napewno ipmana 3 słaby był . polecam Baramui Fighter to jest dopiero film ipman mu nie skoczy . Opis:
_________________ |
||
| deka01 | |
|
| odnosnie filmow to ja polecam: Undisputed I Opis:
Undisputed II Opis:
Undisputed III Opis:
Moim zdaniem najlepszy film jaki ogladalem A odnosnie trenowania jakies sztuki walki to trenuje boks |
||
| fiszkon | |
|
Dawno... dawno... temu.. karate. dziś trochę kickboxing A co do filmów to nie oglądałem o sztukach walki, chyba, że karate kid _________________ |
||
| waher | |
|
| Tak zasadniczo przed wypadkiem trenowałem Wing-Tsun. Bardzo ciekawy system. Polecam każdemu i kobietą i mężczyzną. |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Walki kogutówBuijatyka |
240x320 | Jack | |
LG nie śpi i szykuje model U+ do walki z konkurencją |
Newsy | sadam81 | |
Dell Streak 10 Pro gotowy do walki z iPadem 2 |
Newsy | Laki1231 | |
Nokia znowu pozywa Apple ; walki na patenty ciąg d |
Newsy | Jack | |
Microsoft wycofuje się z walki o największą liczbę aplikacji |
Newsy | Laki1231 | |
Google szykuje się do walki, kupuje 1 000 patentów od IBM-aTo już druga pula patentów kupiona od IBM-a. Nie należy też zapominać o przejęciu Motoroli... |
Newsy | Harmattan | |