| Temat Zamknięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| longmannn | |
|
| Jak w temacie - czy można to w jakiś sensowny sposób zrobić, aby nie spędzić godzin na poprawianiu, sprawdzaniu wszystkiego i uzupełnianiu - może istnieje jakieś NARZĘDZIE służące do tego... Logika wskazuje, że powinno to być możliwe, gdyż oba telefony pracują na jednym systemie - a jak jest w praktyce ? Oczywiście można poprzez kartę SIM, ale informacje i kilka numerów przypisanych jednemu kontaktowi zostaną rozbite pojedynczo, a część informacji utracona. Weryfikacja i uporządkowanie wszystkiego to parę godzin, więc takie rozwiązanie traktuję jako ostateczność. | ||
| Jack | |
|
| A masz aplikację transfer na obydwu telefonach która umożliwi wysyłanie m.in kontaktów? _________________ |
||
| longmannn | |
|
| Tak mam standardowe dla Nokii PC Suite i PC studio dla Samsunga. Trochę już próbowałem, ale na razie bez sukcesów z Nokii niby można eksportować jako csv lub txt, ale to raczej nie to. Cytowanie poprzedniego posta jest zbędne jeżeli bezpośrednio się do niego odnosi - zasady netykiety // Jackson ------------------------ Problem się rozwiązany, choć przy okazji padł mi xp w jednym z kompów. Odpowiadam sam sobie - tak istnieje narzędzie, które umożliwia przekopiowanie wszystkiego (kontaktów, sms, zdjęć, muzyki, organizera) "jednym" kliknięciem z jednego telefonu do drugiego - MOBILedit. Scaliłem posty i zamykam temat // Jackson |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
otwarzanie napisow w omni hd |
Pytania i Problemy z telefonami | fryzjer204 | |
Patch c2z dla omni i8910 |
Szukam | wojtekronek | |
N5800problem z przeglądarką |
Pytania i Problemy z telefonami | duli88 | |
Problem z N5800 |
Pytania i Problemy z telefonami | tab13 | |