Autor Wiadomość
Meler Sposób na zarobienie kasy Napisany: 12 Lip 2011 07:30 Sposób na zarobienie kasy   Postaw piwo autorowi tego posta

Witam. Zapraszam do serwisu MyPay, możemy tu zarobić pieniądze na wykonywaniu poszczególnych akcji. Jak narazie bardzo szybko można zarobić ok 10 zł które można wypłacić na paypal lub konto bankowe. Sam juz zarobiłem i dostałem kasę

Pobieranie / Download:

Zapraszam

[ Komentarz dodany przez: Satio: 12 Lip 2011 09:18 ]
Linki dajemy w tagu code. //Satio.
Baton Sposób na zarobienie kasy Napisany: 12 Lip 2011 09:36   Postaw piwo autorowi tego posta

chciałbym się dowiedzieć jakiego rodzaju są te akcje bo bez sensu nie chcę się rejestrować

DSV Sposób na zarobienie kasy Napisany: 12 Lip 2011 10:29   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 3/3
A co tam trzeba zrobić, aby np. zarobić 10 zł ? kod emotikony: :P

A.Wesker Sposób na zarobienie kasy Napisany: 12 Lip 2011 10:30   Postaw piwo autorowi tego posta

Dokładnie podpinam się pod pytanie.

Laki1231 Sposób na zarobienie kasy Napisany: 13 Lip 2011 07:29   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/6
Nie wiem czy chodzi o to, ale kiedyś klikało się w reklamy na różnych stronach i też się na tym zarabiało gorsze.

Baton Sposób na zarobienie kasy Napisany: 13 Lip 2011 09:48   Postaw piwo autorowi tego posta

hehe no to fajna robota kod emotikony: :) ale niech napisze założyciel tematu co tam się robi za akcje kod emotikony: :D

Meler Sposób na zarobienie kasy Napisany: 13 Lip 2011 12:34   Postaw piwo autorowi tego posta

Albo zapisujesz się do newlettera albo rejestrujesz się do jakiego konkursu, najlepiej założyć sobie email do tego aby nie zawalać swojej skrzynki spamem kod emotikony: :) Właśnie wczoraj otrzymałem 10 zł kod emotikony: :) Zapraszam do rejestracji z mojego linku

Pobieranie / Download:
Harmattan Sposób na zarobienie kasy Napisany: 13 Lip 2011 12:43   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 1/2
Meler, podawanie swojego linku to mała podłość, tak szczerze.
Równie dobrze sam moge podać swojego linka. Lepiej od razu wchodzić na samo
Pobieranie / Download:

Jest jeden plus, bardzo łatwo można usunąć konto kod emotikony: :)

Meler Sposób na zarobienie kasy Napisany: 13 Lip 2011 12:56   Postaw piwo autorowi tego posta

no tak, ale przy wejściu z mojego linku można mi troszkę dopomóc kod emotikony: :) zbyt wiele nie wymagam bo zarobki będziesz miał takie same w obu przypadkach
Baton Sposób na zarobienie kasy Napisany: 13 Lip 2011 09:47   Postaw piwo autorowi tego posta

no to się zarejestruje jak przyjadę do Polski i zobaczę co to za zabawa kod emotikony: :D

Laki1231 Sposób na zarobienie kasy Napisany: 14 Lip 2011 09:19   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/6
Ale z was sknery nie dość, że Meler, wam pokazał to jeszcze wam ciężko za wdzięczność wejść z jego linku...

Meler Sposób na zarobienie kasy Napisany: 14 Lip 2011 03:57   Postaw piwo autorowi tego posta

no niestety nikt stąd nie zarejestrował się z mojego linku kod emotikony: :/
1 2 »