| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Meler | |
|
| Witam. Zapraszam do serwisu MyPay, możemy tu zarobić pieniądze na wykonywaniu poszczególnych akcji. Jak narazie bardzo szybko można zarobić ok 10 zł które można wypłacić na paypal lub konto bankowe. Sam juz zarobiłem i dostałem kasę Pobieranie / Download:
Zapraszam [ Komentarz dodany przez: Satio: 12 Lip 2011 09:18 ] Linki dajemy w tagu code. //Satio. |
||
| Baton | |
|
| chciałbym się dowiedzieć jakiego rodzaju są te akcje bo bez sensu nie chcę się rejestrować _________________ |
||
| DSV | |
|
A co tam trzeba zrobić, aby np. zarobić 10 zł ? _________________ |
||
| A.Wesker | |
|
| Dokładnie podpinam się pod pytanie. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Nie wiem czy chodzi o to, ale kiedyś klikało się w reklamy na różnych stronach i też się na tym zarabiało gorsze. _________________ |
||
| Baton | |
|
hehe no to fajna robota ale niech napisze założyciel tematu co tam się robi za akcje _________________ |
||
| Meler | |
|
Albo zapisujesz się do newlettera albo rejestrujesz się do jakiego konkursu, najlepiej założyć sobie email do tego aby nie zawalać swojej skrzynki spamem Właśnie wczoraj otrzymałem 10 zł Zapraszam do rejestracji z mojego linkuPobieranie / Download:
|
||
| Harmattan | |
|
| Meler, podawanie swojego linku to mała podłość, tak szczerze. Równie dobrze sam moge podać swojego linka. Lepiej od razu wchodzić na samo Pobieranie / Download:
Jest jeden plus, bardzo łatwo można usunąć konto _________________ |
||
| Meler | |
|
no tak, ale przy wejściu z mojego linku można mi troszkę dopomóc zbyt wiele nie wymagam bo zarobki będziesz miał takie same w obu przypadkach |
||
| Baton | |
|
no to się zarejestruje jak przyjadę do Polski i zobaczę co to za zabawa _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Ale z was sknery nie dość, że Meler, wam pokazał to jeszcze wam ciężko za wdzięczność wejść z jego linku... _________________ |
||
| Meler | |
|
no niestety nikt stąd nie zarejestrował się z mojego linku |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Ile masz kasy w portfelu? |