| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Jack | |
|
| Najnowsza wersja znajduje się tutaj NokiaBetaLabs Swype Pen Input v2.1.1332 Opis:
Wersja v1.0.12080 <div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div> _________________ |
||
| Jack | |
|
| Wersja v1.00(13923) Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Jest paczka z językiem polskim;) co prawda S^1 ale pod S^3 na Nokii N8 u mnie działa;) Plik instalujemu poo zainstalowaniu aplikacjii SWYPE. Pobieranie / Download:
_________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Laki1231 | |
|
| Wersja v1.0.18515 Pobieranie / Download:
Plik instalujemu poo zainstalowaniu aplikacjii SWYPE paczka z j.polskim. Podobno nie działa z tą wersją ale nie zaszkodzi sprawdzić. Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| anonim | |
|
| hej ludzie może mi ktoś powiedzieć czy to działa na vivazie bo ja ścigałem kilka wersji i nic mi się nie działa ja wchodzę i pisanie sms-a jak to zainstaluje i wchodzę w w menadżer aplikacji to jest to zainstalowane ale podczas pisania sms nie nie działa... |
||
| Casaya | |
|
anonim napisał/a:
raczej nie będzie działać bo ta aplikacja jest na symbian s^3, a sony ericsson vivaz to s60v5 Edit Laki1231 napisał/a:
zadanie połączenia do pliku nieprawidłowe....taki komunikat można odświeżyć link? Nie pisz posta pod postem w tak krótkim odstępie czasu. Używaj opcji EDYTUJ. // patrikos23 [ Komentarz dodany przez: Laki1231: 01 Maj 2011 07:00 ] Link poprawiony. //Laki1231 |
||
| patrikos23 | |
|
Nokia Beta Labs Swype Pen Input v1.00(19197) + PL Opis:
Po instalacji swype1.00(19197)S^3signed instalujemy SwypePolishDictionary-v1.00.19423. W opcjach Swype zmieniamy język na polski i cieszymy się polską wersją programu. Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| cnb88 | |
|
| mam problem z ta aplikacja, zainstalowalem na nokii E6, program zainstalowany, jednakze brak jakiejkolwiek reakcji na dotyk | ||
| Casaya | |
|
| cnb88, ale ty masz klawiature qwerty a wydaje mi sie ze to jest na dotykowce. _________________ |
||
| fixxxer85 | |
|
| Nie da się zainstalować na 5230. Ktoś wie o co może chodzić? | ||
| Laki1231 | |
|
| Co to znaczy nie da sie _________________ |
||
| Casaya | |
|
| fixxxer85, niech zgadne... nie na ten telefon kolego.to jest na s^3 a ty masz symbian s60.5 _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[2.1+] SwypePisanie bez odrywania palca |
Aplikacje | Jack | |
SwypeJest to klawiaturka na której możemy pisać zarysem słowa WYMAGA QT |
Aplikacje | Jack | |
N9 Screen Qt Swypenakładka |