| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| DarkPhoenix | |
|
| Naprawdę nie zła nawigacja, o wiele lepsza od tej systemowej od nokii. Naprawdę polecam. Potwierdzam działanie na C7. | ||
| netco | |
|
| czy ktoś sprawdzał na nokii 500 z bellą na pokładzie ?? | ||
| Dixx37 | |
|
| Mi się zawiesza w pewnym momencie, ale to może wina mojego softu, ogólnie się włącza i na początku jest ok. | ||
| matqow | |
|
netco napisał/a:
ja zainstalowałem ściągnołem mape polski i apka się nie włącza nie wiem może niech kto inny sprawdzi |
||
| patrikos23 | |
|
| Z powodu zgłoszenia, że linki wygasły dodaję mirror-wszystko w jednej paczce Sygic Aura dla telefonów Symbian^3 wersja 11.03(25713) <div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div> _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| patrikos23 | |
|
Sygic Aura dla telefonów Symbian^3 wersja 11.2.0 (32096) Pojawiła się nowa wersja Sygic GPS Navigation Europe w wersji 11.2 dla telefonów Nokia z systemem Symbian^3, Anna oraz Belle. Nowa wersja zawiera między innymi zaktualizowane mapy. Co nowego w Sygic GPS Navigation Europe 11.2? Zaktualizowane mapy. Usługa Google Local SearchTM. Usługa Dynamic Lane GuidanceTM. Import ulubionych punktów POI. Wizualne powiadomienia o ograniczeniach prędkości. Interaktywna mapa. Aplikacja jest kompatybilna ze smartfonami Nokia 603, Nokia 700, Nokia 701, Nokia C6-01, Nokia C7, Nokia E7 oraz Nokia N8. Instalacja: 1. Ściągamy plik z linka: Pobieranie / Download:
2. Kopiujemy folder Sygic z powyższego pliku do katalogu głównego karty pamięci (najlepiej odinstalować starą wersję Aury), a następnie instalujemy plik sis w telefonie (jest zawarty w powyższym pliku). Plik instalacyjny sis Aury jest tylko w języku angielskim lub greckim. Powyższa paczka zawiera również mapy Grecji. Następnie należy zmienić nazwę folderów map z grc.ta.2013.01 na grc.ta.2011.09 (mapy wciąż będą te najnowsze). Proszę nie uruchamiać jeszcze Aury. 3. Kopiujemy zawartość pliku content.zip do sygic/auramaps zastępując te oryginalne. 4. W celu zainstalowania najnowszych map należy użyć pliku: sygicdownloader15_1122__dotnet40 (należy wybrać androida i ściągnąć mapy android europa. Następnie skopiować tylko katalog dane mapy (np. grc.ta.2013.01) do sygic/auramaps. Pamiętajmy o zmianie nazwy katalogu tak jak napisałem wyżej na grc.ta.2011.09 Najprawdopodobniej kolejne mapy uaktualnione dla Androida będzie można w ten sam sposób pobrać jak powyżej i używać z tą wersją Sygic. Ale to dopiero jak pojawią się nowe mapy. Polski język i głos: Przy pomocy sygicdownloader15(1122)_dotnet40.exe można ściągnąć Base files dla Androida. Struktura katalogów w katalogu Res Androida jest taka sama jak dla Symbiana. Można więc pobrać polskie menu i polski język i skopiować do odpowiedniego katalogu Symbiana. Polskie menu jest w Res\skinAura\langs a głos w Res\voices. Kopiujemy do odpowiednich katalogów w AuraRes na Symbianie. Instrukcja użytkownika Kruk07 _________________ Autor postu otrzymał 1 piw(a) Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| « 1 2 3 4 5 6 7
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Sygic Mobile Maps 10 v8.24nawigacja samochodowa na urządzenia mobilne |
Aplikacje | patrikos23 | |
Sygic Mobile Maps 10 v 8.22Nawigacja + Mapy + Instrukcja itd. |
Aplikacje | patrikos23 | |
Sygic Mobile Maps 10 (v.8.06 + 8.22 + 8.24)Nawigacja + Mapy + Opis instalacji |