Autor Wiadomość
DarkPhoenix Sygic Aura Napisany: 17 Lut 2012 03:13   Postaw piwo autorowi tego posta

Naprawdę nie zła nawigacja, o wiele lepsza od tej systemowej od nokii. Naprawdę polecam. Potwierdzam działanie na C7.
netco Sygic Aura Napisany: 07 Maj 2012 12:57   Postaw piwo autorowi tego posta
czy ktoś sprawdzał na nokii 500 z bellą na pokładzie ??
Dixx37 Sygic Aura Napisany: 07 Maj 2012 09:34   Postaw piwo autorowi tego posta

Mi się zawiesza w pewnym momencie, ale to może wina mojego softu, ogólnie się włącza i na początku jest ok.
matqow Sygic Aura Napisany: 07 Maj 2012 07:22   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 1/4
netco napisał/a:
  • czy ktoś sprawdzał na nokii 500 z bellą na pokładzie ??

ja zainstalowałem ściągnołem mape polski i apka się nie włącza nie wiem może niech kto inny sprawdzi
patrikos23 Sygic Aura Napisany: 18 Maj 2012 05:07   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 22/22
Z powodu zgłoszenia, że linki wygasły dodaję mirror-wszystko w jednej paczce
Sygic Aura dla telefonów Symbian^3 wersja 11.03(25713)

<div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div>

Autor postu otrzymał pochwałę.
patrikos23 Sygic Aura Napisany: 23 Maj 2012 06:08   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 22/22
Sygic Aura dla telefonów Symbian^3 wersja 11.2.0 (32096)

Pojawiła się nowa wersja Sygic GPS Navigation Europe w wersji 11.2 dla telefonów Nokia z systemem Symbian^3, Anna oraz Belle. Nowa wersja zawiera między innymi zaktualizowane mapy.

Co nowego w Sygic GPS Navigation Europe 11.2?
Zaktualizowane mapy.
Usługa Google Local SearchTM.
Usługa Dynamic Lane GuidanceTM.
Import ulubionych punktów POI.
Wizualne powiadomienia o ograniczeniach prędkości.
Interaktywna mapa.

Aplikacja jest kompatybilna ze smartfonami Nokia 603, Nokia 700, Nokia 701, Nokia C6-01, Nokia C7, Nokia E7 oraz Nokia N8.

Instalacja:

1. Ściągamy plik z linka:

Pobieranie / Download:

2. Kopiujemy folder Sygic z powyższego pliku do katalogu głównego karty pamięci (najlepiej odinstalować starą wersję Aury), a następnie instalujemy plik sis w telefonie (jest zawarty w powyższym pliku). Plik instalacyjny sis Aury jest tylko w języku angielskim lub greckim. Powyższa paczka zawiera również mapy Grecji. Następnie należy zmienić nazwę folderów map z grc.ta.2013.01 na grc.ta.2011.09 (mapy wciąż będą te najnowsze). Proszę nie uruchamiać jeszcze Aury.

3. Kopiujemy zawartość pliku content.zip do sygic/auramaps zastępując te oryginalne.

4. W celu zainstalowania najnowszych map należy użyć pliku: sygicdownloader15_1122__dotnet40 (należy wybrać androida i ściągnąć mapy android europa. Następnie skopiować tylko katalog dane mapy (np. grc.ta.2013.01) do sygic/auramaps. Pamiętajmy o zmianie nazwy katalogu tak jak napisałem wyżej na grc.ta.2011.09

Najprawdopodobniej kolejne mapy uaktualnione dla Androida będzie można w ten sam sposób pobrać jak powyżej i używać z tą wersją Sygic. Ale to dopiero jak pojawią się nowe mapy.

Polski język i głos:

Przy pomocy sygicdownloader15(1122)_dotnet40.exe można ściągnąć Base files dla Androida. Struktura katalogów w katalogu Res Androida jest taka sama jak dla Symbiana. Można więc pobrać polskie menu i polski język i skopiować do odpowiedniego katalogu Symbiana. Polskie menu jest w Res\skinAura\langs a głos w Res\voices. Kopiujemy do odpowiednich katalogów w AuraRes na Symbianie.

Instrukcja użytkownika Kruk07

Autor postu otrzymał 1 piw(a)

Autor postu otrzymał pochwałę.
« 1 2 3 4 5 6 7