| Temat Zamknięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| martus | |
|
Witam, jakiś czas temu kupiłam od znajomego telefon Nokia 2700 Classic a obecnie znajomy znajduje się za granicą i mam problem Nie wiem jaka wersja symbiana jest w tym telefonie... skąd ją pobrać i jak ją wgrać Proszę o pomoc. Przyczyna wgrania nowego symbiana jest prosta -.- jakimś cudem do telefonu wskoczyło parę wirusów i telefon czasami zawodzi. |
||
| chucky | |
|
| ten telefon nie posiada symbiana i nie ma możliwości wgrania go do tego telefonu _________________ |
||
| martus | |
|
Muszę cię rozczarować bo jednak posiada Znajomy nim wyjechał mówił mi że przy zakupie w salonie mówili mu że ten telefon ma symbiana i żeby się nie bawić/zmienić plików w nim. Może modele pomyliłeś. |
||
| chucky | |
|
| martus, nokia 2700 classic nie posiada symbiana, tylko series40 piątej edycji, w sklepie w którym kupował ten telefon chyba nie wiedzieli/wiedzą co to jest symbian, ale na pewno ten telefon go nie posiada, trochę znam się na telefonach , rzadko kiedy się mylę, mówię że na bank ten telefon nie posiada symbiana, nie wierzysz, sprawdź na jakieś stronie z danymi technicznymi telefonów _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| martus | |
|
| No to nic. Nawet lepiej że nie ma. Sprawa wyjaśniona, pochwała leci. | ||
| Jack | |
|
| Wyjaśnione. Zamykam temat _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Telefony z systemem symbian s60v5 (os9.4 os9.5)aktualizacja 4 stycznia 2010 |
Aplikacje | lui754 | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
2700 lasek ;) - symbiane.pl |
176x220 | Szymuś | |
Nokia 3720 classic - najmocniejsza Nokia ? |
Newsy | Szymuś | |
Nokia o przyszłości Symbian: nowy interfejs Symbian^3 wraz z |
Newsy | Laki1231 | |
nokia 6120 classic |
Pytania i Problemy z telefonami | verten | |