Autor Wiadomo¶ć
Kyjoz18 Szukam 7days Salvation (ANGIELSKA P E Ł N ˇ WERSJA) i trick Napisany: 16 Sie 2009 09:31 Szukam 7days Salvation (ANGIELSKA P E Ł N ˇ WERSJA) i trick   Postaw piwo autorowi tego posta

Siema szukam pełnej wersji 7days salvation i porade jak zrobic tapete na caly ekran w mojej noki n73 ME. tylko nie wklejajcie mi tu jakis poradnikow bo tyle juz czytalem a nie dziala. slyszalem ze jest program ktory to robi wiec prosze o pomoc Z gory dzieki kod emotikony: ;P
ziomek Szukam 7days Salvation (ANGIELSKA P E Ł N ˇ WERSJA) i trick Napisany: 17 Sie 2009 09:29   Postaw piwo autorowi tego posta

różne s± na to sposoby jeden to program pic2thema jest to program który tworzy temat z twoj± tapet± na cały ekran ....jest jeszcze taki program Advanced Theme v1.00 też ma za zadanie zrobić to co pic2theme czyli tapete na cały ekran le ma więcej funkcji był jeszcze jeden tylko nie pamiętam nazwy aha pamiętam no i najlepszy i najprostrzy program FreeFSWP jest to najlepszy program do zrobienia tapety na cały ekran po prostu ustawiasz tapete jak± chcesz i wł±czasz pierwsz± opcje na enable i masz pełn± tapete .

Kyjoz18 Szukam 7days Salvation (ANGIELSKA P E Ł N ˇ WERSJA) i trick Napisany: 17 Sie 2009 12:10   Postaw piwo autorowi tego posta

pic2theme i advance theme sprawdzalem ale one znieksztalcaja tapety i jest gorsza jakosc. I zmnienialy kolor tla a ten freefswp zaraz sprawdze. kod emotikony: :)

[ Dodano: 17 Sierpień 2009, 12:28 ]
kurde nie umiem zainstalwoac zadnej wersji bo blad certifikatu jest. DAmn it. Chce sobie zlamac system ale boje sie ze cos spartole i bede mial jajeczko kod emotikony: :(
ziomek Szukam 7days Salvation (ANGIELSKA P E Ł N ˇ WERSJA) i trick Napisany: 17 Sie 2009 12:58   Postaw piwo autorowi tego posta

podpisz certyfikatem freeFSWP bo to najlepsza aplikacja do tapety na całym ekranie ,albo złam sobie system teraz to bardzo łatwe uwierz mi że za moich czasów kiedy miałem pierwszy telefon z symbianem było jeszcze trudniej złama symbiana teraz już jest łatwo masz poradniki na tym forum nawet .

Autor postu otrzymał pochwałę.
Kyjoz18 Szukam 7days Salvation (ANGIELSKA P E Ł N ˇ WERSJA) i trick Napisany: 17 Sie 2009 09:34   Postaw piwo autorowi tego posta

hmm za kilka dni sprobuje zlamac ten system. Bo juz czekam 5 dzien na certyfikat dal Lament Island kod emotikony: :P