| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Laki1231 | |
|
| Witam, trzeba mi dwa filmy, wschód i zachód słońca ale: - koniecznie w jakości HD - koniecznie bez gór czy brzegu w oddali Najlepiej nad bałtykiem. _________________ |
||
| SpeedJet | |
|
| Takich filmików mogę mieć full, wystarczy że do bratanicy zadzwonie. Ona tego ma na laptopie sporo, tylko nie wiem cy jakości HD. | ||
| Casaya | |
|
| Laki1231, zerknij. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Laki1231 | |
|
Radek sprawdze jak się na PC przesiądę:)_________________ |
||
| SpeedJet | |
|
| Jest jeszcze jeden sposób na extra filmiki ze wschodem i zachodem słońca (zachód/wschód - jedno zaraz po drugim). Pobierz sobie wersję HD "Piraci Z Karaibów Na Krańcu Swata", musiałeś ten film oglądać, jest tam fragment kiedy płyną po Jack'a Sparrow'a do Luku Davy'ego Jones'a. Trochę czasu im to zajmuje, ale co najciekawsze w drodze po Deep'a jest kilka fajnych scen ze wschodem i zachodem słońca. Jak już wcześniej napisałem, pobierz "Piraci Z Karaibów Na Krańcu Swata" w wersji HD, programem do edycji filmów przytnij odpowiednie fragmenty i masz fantastyczny wynik jakiego szukałeś Do tego wszystkiego będzie wyglądało lepiej niżeli nad Bałtykiem Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Laki1231 | |
|
Heh pobierać nie musze (1TB filmów i 1TB gier - do własnego użytku żeby nie było!!) oczywiście oglądałem:) jutro to sprawdze hehe. Radziu dzięki ten pierwszy już wykorzystałem masz za o plusa._________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Poszukuje dwóch programPILNE! |
Szukam | Icnk96I | |
[5230] Podpisanie dwóch programów. |
Pytania i Problemy z telefonami | lukaszop | |
Spadają ceny dwóch tabletów w Play |
Operatorzy GSM | Laki1231 | |
Jeden skrót do dwóch aplikacji jednocześnie...jak? |
Szukam | okonio | |