| Temat Zamknięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| redneckpl | |
|
| szukam działających linków do gier na n-gage:) bo to co znajduje to szmira niestety jakas . Zainstalowalem na moje c6:) n-gaga:) ale gier jakoś fajnych nie ma;/ za propozycje linki bądz odnosniki z góry dziekuje!!:) | ||
| Jack | |
|
| Na n-gage jest 28 gier n-gage. Z tych co mogę Ci polecić to: Brothers in arms Bounce Asphalt 3 Resident evil The one Tu wszystkie www.symbiane.pl/wszystkie...e-20-vt5504.htm _________________ |
||
| redneckpl | |
|
| hmm dzięki wiekszość smiga dobrze tylko przy nie których pojawia sie po odpaleniu gry taki komunikat "KERN-EXEC3" i wraca do konsoli co to jest? | ||
| Jack | |
|
| Wyłącz patch open4all w rom patcherze jeśli taki wogóle posiadasz oraz uruchom ponownie telefon _________________ |
||
| redneckpl | |
|
| mam na sztywno wgranego rompatchera w soft ale tez ta metoda nie działa no cóż niektóre na szczęście działają:) | ||
| Jack | |
|
| Jeżeli będzie Ci zależeć na jakiejś grze to spróbuj ją uruchomić na innej wersji emulatora n-gage 2.0 (nie każda gra działa na jednym) _________________ |
||
| redneckpl | |
|
ok to ja sie zopatrze w n-gaga 2.0 przystosowanego do mojego telefonu bo mam obecnie 1.3 czy jakos tak:P dzieki to temat w takim razie do kosza bo gry wszystkie już mam Nie usuwam, a zamykam temat // Jackson |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
N-Gageplatforma n-gage PL |
N-Gage 2.0 | patrikos23 | |
Wszystkie gry na N-gage 2,0 |
N-Gage 2.0 | Romuś | |
[5800] N-Gage 2.0 1.30 (1541)+WF controllerPlatforma n-gage 2.0 pod nokię 5800xm |
Gry | Jack | |
Save 100% do gier S^3.Angry Birds, Avatar, Assassins Creed, Asphalt 5 |
Gry | Laki1231 | |
ZBIÓR GIER HD NA SMARTFONY Z S^3 (ANNA, BELLE) |
Gry | Laki1231 | |
[n82] Błąd przy uruchamianiu gier n-gage 2.0 |
Pytania i Problemy z telefonami | mateusz89sko | |
[N81] N-Gage 2.0 - Błąd (-1) przy instalacji gier |
Pytania i Problemy z telefonami | xJAmaTOx | |
Wgrywanie gier n-gage na nokie N96 soft: 30.033 |
Pozostałe | toldi22 | |
[n95 8gb] Nie moge zainstalować gier n-gage 2.0 |