| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| ziomek | |
|
| Tak jak w temacie ,gra ta była jedną z lepszych w jakie grałem jeszcze jak miałem motorole v3 poszukuje teraz jej po polsku niestety nawet ja nigdzie jej nie mogę znaleźć .Proszę o was o pomoc tylko najlepiej żeby była w 240*320 . _________________ |
||
| Linean | |
|
| może być eng. wersja ?? jak tak to zaraz wstawie linka Edit : Szukałem , szukałem i na 99,9% nie ma polskiej wersji Tu masz paczke a w niej tą grę : Pobieranie / Download:
( tam na dole ) Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| ziomek | |
|
| Jestem pewien że gdzieś musi byc polska wersja bo grałem w polską wersje na moto v3 gra bije wiele innych na głowę na pewno wie to każdy kto grał w to na kompie angielskich wersji mam już z 20 ale dzięki za samą fatygę masz odemnie pochwałę .Wygląda na to że będę musiał próbowac przetłumaczyc gre na własną rękę . _________________ |
||
| Linean | |
|
jest po polsku Pobieranie / Download: ( nie wiem czy mogę podać linka ) ale niestety 10 zł
Edit: możesz tutaj pobrać: Pobieranie / Download: ( ale też nie za free )
|
||
| ziomek | |
|
| Spoko wiem że da się pobrac za opłatą ale nie chce mi się wydawać kasy na to liczyłem że skombinuje to za free .No nic dzięki albo sobie spolszczę albo jak będę miał kasę na kącie to kupie . Edit: Tak na wszelki wypadek linki zacenzurowałem żeby nikt się nie rzucał ,no i na przyszłośc jak dajesz jakieś linki na forum to je koduj . _________________ |
||
| Linean | |
|
| znajdź wersję flash po polsku na jakiś stronach typu Pobieranie / Download: pobierz i odpal na telefonie jakimś programem do flashy
|
||
| ziomek | |
|
| Też tak myślałem nawet grałem chyba w wersje flash kiedyś tylko nie wiem jak to pobrac . _________________ |
||
| Linean | |
|
daj linka do gry to ci wstawie na 4shared (ja nie moglem znalesc flash-owki po polsku ) |
||
| ziomek | |
|
| Tu są dwie ale po anglinku nie wiem czy po polsku są Pobieranie / Download:
Pobieranie / Download:
Może i nie są po polsku ale i tak we flashu też by mi się przydały . _________________ |
||
| Linean | |
|
| To pobrałem te dwie gry z tych stron co podałeś i wstawiłem dla ciebie Pobieranie / Download:
Jakby coś nie tak to pisz :::: i takie pytanko co trzeba zrobić żeby zostać moderatorem forum ?? |
||
| ziomek | |
|
| To tak za gry dzieki johnnyrocketfingers 2 na fona jeszcze nie ma więc zadowole się wersją flash może pójdzie na fonie . Co do twojego pytania ten temat powinien cie zainteresować : Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| Linean | |
|
| i jak poszło ?? | ||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Wszystkie gry na N-gage 2,0 |