Autor Wiadomość
ziomek Szukam gry Johnnyrocketfingers Napisany: 11 Lut 2010 04:22 Szukam gry Johnnyrocketfingers   Postaw piwo autorowi tego posta

Tak jak w temacie ,gra ta była jedną z lepszych w jakie grałem jeszcze jak miałem motorole v3 poszukuje teraz jej po polsku niestety nawet ja nigdzie jej nie mogę znaleźć .Proszę o was o pomoc tylko najlepiej żeby była w 240*320 .

Linean Szukam gry Johnnyrocketfingers Napisany: 13 Lut 2010 06:03   Postaw piwo autorowi tego posta

może być eng. wersja ?? jak tak to zaraz wstawie linka

Edit :
Szukałem , szukałem i na 99,9% nie ma polskiej wersji

Tu masz paczke a w niej tą grę :
Pobieranie / Download:

( tam na dole )
Autor postu otrzymał pochwałę.
ziomek Szukam gry Johnnyrocketfingers Napisany: 13 Lut 2010 07:30   Postaw piwo autorowi tego posta

Jestem pewien że gdzieś musi byc polska wersja bo grałem w polską wersje na moto v3 gra bije wiele innych na głowę na pewno wie to każdy kto grał w to na kompie angielskich wersji mam już z 20 ale dzięki za samą fatygę masz odemnie pochwałę .Wygląda na to że będę musiał próbowac przetłumaczyc gre na własną rękę .

Linean Szukam gry Johnnyrocketfingers Napisany: 14 Lut 2010 09:14   Postaw piwo autorowi tego posta

jest po polsku kod emotikony: xD
Pobieranie / Download:
( nie wiem czy mogę podać linka ) ale niestety 10 zł

Edit: możesz tutaj pobrać:
Pobieranie / Download:
( ale też nie za free )
ziomek Szukam gry Johnnyrocketfingers Napisany: 14 Lut 2010 01:42   Postaw piwo autorowi tego posta

Spoko wiem że da się pobrac za opłatą ale nie chce mi się wydawać kasy na to liczyłem że skombinuje to za free .No nic dzięki albo sobie spolszczę albo jak będę miał kasę na kącie to kupie .

Edit:
Tak na wszelki wypadek linki zacenzurowałem żeby nikt się nie rzucał ,no i na przyszłośc jak dajesz jakieś linki na forum to je koduj .

Linean Szukam gry Johnnyrocketfingers Napisany: 14 Lut 2010 08:09   Postaw piwo autorowi tego posta

znajdź wersję flash po polsku na jakiś stronach typu
Pobieranie / Download:
pobierz i odpal na telefonie jakimś programem do flashy
ziomek Szukam gry Johnnyrocketfingers Napisany: 14 Lut 2010 08:58   Postaw piwo autorowi tego posta

Też tak myślałem nawet grałem chyba w wersje flash kiedyś tylko nie wiem jak to pobrac .

Linean Szukam gry Johnnyrocketfingers Napisany: 14 Lut 2010 10:46   Postaw piwo autorowi tego posta

daj linka do gry to ci wstawie na 4shared (ja nie moglem znalesc flash-owki po polsku ) kod emotikony: ;D
ziomek Szukam gry Johnnyrocketfingers Napisany: 15 Lut 2010 04:14   Postaw piwo autorowi tego posta

Tu są dwie ale po anglinku nie wiem czy po polsku są

Pobieranie / Download:

Pobieranie / Download:

Może i nie są po polsku ale i tak we flashu też by mi się przydały .

Linean Szukam gry Johnnyrocketfingers Napisany: 15 Lut 2010 07:15   Postaw piwo autorowi tego posta

To pobrałem te dwie gry z tych stron co podałeś i wstawiłem dla ciebie
Pobieranie / Download:

Jakby coś nie tak to pisz

::::
i takie pytanko co trzeba zrobić żeby zostać moderatorem forum ??
ziomek Szukam gry Johnnyrocketfingers Napisany: 15 Lut 2010 08:04   Postaw piwo autorowi tego posta

To tak za gry dzieki johnnyrocketfingers 2 na fona jeszcze nie ma więc zadowole się wersją flash może pójdzie na fonie .

Co do twojego pytania ten temat powinien cie zainteresować :

Pobieranie / Download:

Linean Szukam gry Johnnyrocketfingers Napisany: 16 Lut 2010 10:04   Postaw piwo autorowi tego posta

i jak poszło ??
1 2 »