| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Enola Gay | |
|
| Od dłuższego czasu poszukuje spokojnej i odstresowującej gry. Dokładnie chodzi mi o Menadzery piłki nożnej wyłącznie w języku polskim. Te co znalazłam na forum są albo w języku ang. albo mi nie działają na telefonie. Poszukuje też gry w której trzeba opiekować się zwierzątkiem (lub innym stworzeniem). Cos w rodzaju DDDragon, tylko działającą. Jeżeli ktokolwiek by miał informacje chociażby jak takie gry się nazywają to była bym wdzięczna. Pozdrawiam. _________________ |
||
| Jack | |
|
Chcesz się zaopiekować zwierzątkiem to polecam the sims 2 pets wersja sis lub n-gage o polskojęzyczne jest bardzo trudno coś znaleść _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Enola Gay | |
|
Fajne są te Petsy. Dzięki.Ale gdyby jeszcze ktoś miał jeszcze info o menagerze piłki nożnej w wersji polskiej proszę się nie krępować i tu napisać. No i łowienie ryb też mogło by być, bo te co tu znalazłam nie są zbyt interesujące. _________________ |
||
| Jack | |
|
łowienie ryb to tylko hooked on creatures of the deep na n-gage. Gorąco polecam _________________ |
||
| Enola Gay | |
|
| gry z n-gage nie bedzie dzialac na mojej chyba _________________ |
||
| chucky | |
|
| Enola Gay, będą ale nie wszystkie _________________ |
||
| Jack | |
|
| Leo20 nie będą działać tylko 2. Golf i fifa 9 _________________ |
||
| Enola Gay | |
|
Golf jest trochę za spokojny Nuda że szkoda gadać. A fifa... Ciągle się wkurzam bo przegrywam. A nie lubię się denerwować bo szkodzi to mojemu telefonowi.Ciągle szukam managera piłki po polsku ale chyba taki nie istnieje _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Wszystkie gry na N-gage 2,0 |
N-Gage 2.0 | Romuś | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
Regulamin działu Gry Java |
Gry Java | Szymuś | |
[TEMAT ZBIORCZY] Gry s60v3 - ZESTAW 0-A |
Gry | deltanet | |
szukam gier typu "jednoręki bandyta"maszyny |
Szukam | rybabgf | |
[C6] Aplikacje "rowerowe"- szukam |
Szukam | Firianus | |
Regulamin Działu "Gry Java" |
Inne | Szymuś | |
Regulamin Działu "Gry Java" |
240x320 | Szymuś | |
Uwaga na "bezpłatne" gry w komórce |
Newsy | BoRoS | |
Android musi "mulić"? Nieprawda! Ale "muli''Android jest wolny, ale nie z powodów, jakie podał Andrew Munn. |
Newsy | xJAmaTOx | |