| Temat Zamknięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| pablo19_1f | |
|
| witam. w mojej muzycznej 5630 gdy przytrzymam klawisz # to telefon przelacza profil na "cisza". jest mozliwosc zmiany, aby tym klawiszem mozna bylo wlaczyc/wylaczyc bluetooth, tak jak w serii "E" ? | ||
| chucky | |
|
| możesz sobie "zmapować" włączenie bt tym klawiszem, spróbuj albo virtual key albo magic key _________________ |
||
| pablo19_1f | |
|
| niestety oba programy tutaj nic nie pomoga. virtual key mapuje klawisz na klawisz. magic key mapuje klawisz, ale nie rozroznia nacisciecia krotkiego i dlugiego. wiec tez odpada. jakies inne mozliwosci? | ||
| Jack | |
|
| Wiem że może odbiegnę od tego co cię interesuje ale możesz ustawić program Bt switch do trybu gotowości i klikając na niego włącza ci bluetooth _________________ |
||
| pablo19_1f | |
|
| wiem o tym programie. jezeli nie bedzie mozliwosci zrobienia tak jak pisalem to uzyje wlasnie tego programu. | ||
| ziomek | |
|
| pablo19_1f pamiętam że był taki program chyba Phone Shortcuts się nazywał poszukaj go . _________________ |
||
| Jack | |
|
Mam genialny pomysł Potrzebujesz programu Cute keys(do uruchamiania aplikacji za pomocą określonego przez ciebie skrótu) oraz wspomnianego wcześniej bt switch. Po prostu w aplikacji cute keys dodajesz skrót bt switch i jakąś kombinację klawiszy. Napisz CZY działa _________________ |
||
| ziomek | |
|
| To już lepszy jest Phone Shortcuts bo on przypisuje aplikacje pod każdy klawisz do przytrzymania czyli dokładnie to co chciał i bez żadnych kombinacji . _________________ |
||
| pablo19_1f | |
|
| dzieki za propozycje. jednak przeczytalem opinie o tych programach i nie bede ich instalowal. chodzi o to ze te programy dzialaja w tle (czego osobiscie nie chce), a po drugie skroty dzialaja nawet jak sa wlaczone inne aplikacje. przyklad: wlaczone mapy OVI i przy powiekszaniu/pomniejszaniu (klawisz #) bedzie mi sie BT wlaczac i wylaczac:D srednie rozwiazanie. zostane chyba przy BTswitch'u na pulpicie | ||
| Jack | |
|
| Skoro podjąłeś decyzję zamykam. Edit: Na pw dostałem również potwierdzenie że problem rozwiązany. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[Modyfikacja] Dowolna aplikacja uruchamiana klawiszem 0FP1 i FP2 |
Modyfikacje | Jack | |
[Satio] Szybkie pytanie na temat GPS |
Pytania i Problemy z telefonami | vivro | |
[Satio] Szybkie pytanie dotyczące certyfikatu. |
Pytania i Problemy z telefonami | vivro | |