Temat Zamknięty przez: Jack
Autor Wiadomość
pablo19_1f szybkie wlaczenie BT klawiszem # Napisany: 07 Maj 2010 03:07 szybkie wlaczenie BT klawiszem #   Postaw piwo autorowi tego posta

witam. w mojej muzycznej 5630 gdy przytrzymam klawisz # to telefon przelacza profil na "cisza". jest mozliwosc zmiany, aby tym klawiszem mozna bylo wlaczyc/wylaczyc bluetooth, tak jak w serii "E" ?
chucky szybkie wlaczenie BT klawiszem # Napisany: 07 Maj 2010 03:12   Postaw piwo autorowi tego posta

możesz sobie "zmapować" włączenie bt tym klawiszem, spróbuj albo virtual key albo magic key

pablo19_1f szybkie wlaczenie BT klawiszem # Napisany: 07 Maj 2010 03:24   Postaw piwo autorowi tego posta

niestety oba programy tutaj nic nie pomoga. virtual key mapuje klawisz na klawisz. magic key mapuje klawisz, ale nie rozroznia nacisciecia krotkiego i dlugiego. wiec tez odpada. jakies inne mozliwosci?
Jack szybkie wlaczenie BT klawiszem # Napisany: 07 Maj 2010 03:55   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
Wiem że może odbiegnę od tego co cię interesuje ale możesz ustawić program Bt switch do trybu gotowości i klikając na niego włącza ci bluetooth

pablo19_1f szybkie wlaczenie BT klawiszem # Napisany: 07 Maj 2010 04:04   Postaw piwo autorowi tego posta

wiem o tym programie. jezeli nie bedzie mozliwosci zrobienia tak jak pisalem to uzyje wlasnie tego programu.
ziomek szybkie wlaczenie BT klawiszem # Napisany: 07 Maj 2010 04:09   Postaw piwo autorowi tego posta

pablo19_1f pamiętam że był taki program chyba Phone Shortcuts się nazywał poszukaj go .

Jack szybkie wlaczenie BT klawiszem # Napisany: 07 Maj 2010 04:17   Postaw piwo autorowi tego posta

Mam genialny pomysł kod emotikony: :D
Potrzebujesz programu Cute keys(do uruchamiania aplikacji za pomocą określonego przez ciebie skrótu) oraz wspomnianego wcześniej bt switch. Po prostu w aplikacji cute keys dodajesz skrót bt switch i jakąś kombinację klawiszy. Napisz CZY działa kod emotikony: :)

ziomek szybkie wlaczenie BT klawiszem # Napisany: 07 Maj 2010 04:19   Postaw piwo autorowi tego posta

To już lepszy jest Phone Shortcuts bo on przypisuje aplikacje pod każdy klawisz do przytrzymania czyli dokładnie to co chciał i bez żadnych kombinacji .

pablo19_1f szybkie wlaczenie BT klawiszem # Napisany: 07 Maj 2010 05:22   Postaw piwo autorowi tego posta

dzieki za propozycje. jednak przeczytalem opinie o tych programach i nie bede ich instalowal. chodzi o to ze te programy dzialaja w tle (czego osobiscie nie chce), a po drugie skroty dzialaja nawet jak sa wlaczone inne aplikacje. przyklad: wlaczone mapy OVI i przy powiekszaniu/pomniejszaniu (klawisz #) bedzie mi sie BT wlaczac i wylaczac:D srednie rozwiazanie. zostane chyba przy BTswitch'u na pulpicie
Jack szybkie wlaczenie BT klawiszem # Napisany: 07 Maj 2010 05:34   Postaw piwo autorowi tego posta

Skoro podjąłeś decyzję zamykam.

Edit:
Na pw dostałem również potwierdzenie że problem rozwiązany.