| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Laki1231 | |
|
Masz czas do 15 listopada, by wykorzystać swoje punkty Era Premia. Nowego programu zachęcającego do pozostania z siecią nie ogłoszono. T-Mobile.pl rezygnuje z programu lojalnościowego Era Premia. Jako powód podaje „brak możliwości technicznych”. Przywiązanie klienta do marki nie jest warte pielęgnowania? Program Era Premia z pewnością zachęcał do pozostania w sieci Era i T-Mobile.pl. Za każdą złotówkę wystawioną na fakturze otrzymywało się punkty, które można było wymieniać na prezenty, mniej lub bardziej atrakcyjne. Były to darmowe minuty, SMS-y, bilety do kina lub nieraz całkiem spore zniżki na nowy telefon lub modem przy okazji przedłużania umowy. Sieć T-Mobile.pl planuje jednak to ukrócić. Nagrody, jak wynika z rozsyłanych SMS-ów, można odbierać do 15 listopada. Od tego dnia, niezależnie od naszego stażu w sieci, będziemy traktowani tak samo, jak świeży klienci. Chyba, że zostanie ogłoszony nowy program lojalnościowy. Na razie jednak o tym cisza... Źródło: chip.pl _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
Heh to nici z mojej zniżki na telefon jak mi sie umowa skończy-kurcze a prawie dwa lata zbierałem punkty aby mieć tele za grosze _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| patrikos23, wykorzystaj te pkt jeśli jeszcze możesz:) a w orange było tak, że jak profity zmieniali na PayBack miało się 3miesiące na wykorzystanie a potem pkt przeszły przeliczone na PayBack _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| Już zacząłem wykorzystywać bo szkoda żeby przepadły. _________________ |
||
| diablo2 | |
|
Witam też jestem zbulwersowany ta wiadomością ale swoje za free już odebrałem mam jeszcze 2500 pkt i być może jeszcze coś na koniec wyciągnę _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
Masz czas do 15 listopada, by wykorzystać swoje punkty Era Premia. Nowego programu zachęcającego do pozostania z siecią nie ogłoszono. T-Mobile.pl rezygnuje z programu lojalnościowego Era Premia. Jako powód podaje „brak możliwości technicznych”. Przywiązanie klienta do marki nie jest warte pielęgnowania? Program Era Premia z pewnością zachęcał do pozostania w sieci Era i T-Mobile.pl. Za każdą złotówkę wystawioną na fakturze otrzymywało się punkty, które można było wymieniać na prezenty, mniej lub bardziej atrakcyjne. Były to darmowe minuty, SMS-y, bilety do kina lub nieraz całkiem spore zniżki na nowy telefon lub modem przy okazji przedłużania umowy. Sieć T-Mobile.pl planuje jednak to ukrócić. Nagrody, jak wynika z rozsyłanych SMS-ów, można odbierać do 15 listopada. Od tego dnia, niezależnie od naszego stażu w sieci, będziemy traktowani tak samo, jak świeży klienci. Chyba, że zostanie ogłoszony nowy program lojalnościowy. Na razie jednak o tym cisza... Aktualizacja: T-Mobile.pl zapowiedziało nowy program lojalnościowy. Niestety, nie będzie można przenieść do niego posiadanych przez nas punktów, ale sieć obiecuje, że będzie on "jeszcze atrakcyjniejszy". Wygląda więc na to, że się pomyliliśmy w surowej ocenie. Co nas bardzo cieszy. Źródło: chip.pl _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Instrukcja instalacji programu JAF na Windows 7 |
Pozostałe | Laki1231 | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Garmin Mobile XT (5.00.50 i 5.00.60 i 6.0.10) PLNawigacja |
Aplikacje | Jack | |
Sygic Mobile Maps 10 v 8.22Nawigacja + Mapy + Instrukcja itd. |
Aplikacje | patrikos23 | |