Autor Wiadomość
Laki1231 T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego dla abonentów Napisany: 20 Lip 2011 01:58 T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego dla abonentów   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/6
Masz czas do 15 listopada, by wykorzystać swoje punkty Era Premia. Nowego programu zachęcającego do pozostania z siecią nie ogłoszono.

T-Mobile.pl rezygnuje z programu lojalnościowego Era Premia. Jako powód podaje „brak możliwości technicznych”. Przywiązanie klienta do marki nie jest warte pielęgnowania?

Program Era Premia z pewnością zachęcał do pozostania w sieci Era i T-Mobile.pl. Za każdą złotówkę wystawioną na fakturze otrzymywało się punkty, które można było wymieniać na prezenty, mniej lub bardziej atrakcyjne. Były to darmowe minuty, SMS-y, bilety do kina lub nieraz całkiem spore zniżki na nowy telefon lub modem przy okazji przedłużania umowy.

Sieć T-Mobile.pl planuje jednak to ukrócić. Nagrody, jak wynika z rozsyłanych SMS-ów, można odbierać do 15 listopada. Od tego dnia, niezależnie od naszego stażu w sieci, będziemy traktowani tak samo, jak świeży klienci. Chyba, że zostanie ogłoszony nowy program lojalnościowy. Na razie jednak o tym cisza...

Źródło: chip.pl

patrikos23 T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego dla abonentów Napisany: 20 Lip 2011 05:57   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 22/22
Heh to nici z mojej zniżki na telefon jak mi sie umowa skończy-kurcze a prawie dwa lata zbierałem punkty aby mieć tele za grosze kod emotikony: :(

Laki1231 T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego dla abonentów Napisany: 20 Lip 2011 07:30   Postaw piwo autorowi tego posta

patrikos23, wykorzystaj te pkt jeśli jeszcze możesz:) a w orange było tak, że jak profity zmieniali na PayBack miało się 3miesiące na wykorzystanie a potem pkt przeszły przeliczone na PayBack

patrikos23 T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego dla abonentów Napisany: 20 Lip 2011 07:37   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 22/22
Już zacząłem wykorzystywać bo szkoda żeby przepadły.

diablo2 T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego dla abonentów Napisany: 20 Lip 2011 09:00 erapremia   Postaw piwo autorowi tego posta

Witam też jestem zbulwersowany ta wiadomością ale swoje za free już odebrałem mam jeszcze 2500 pkt i być może jeszcze coś na koniec wyciągnę kod emotikony: :devil:

Laki1231 T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego dla abonentów Napisany: 21 Lip 2011 03:39 (aktualizacja)   Postaw piwo autorowi tego posta

Masz czas do 15 listopada, by wykorzystać swoje punkty Era Premia. Nowego programu zachęcającego do pozostania z siecią nie ogłoszono.

T-Mobile.pl rezygnuje z programu lojalnościowego Era Premia. Jako powód podaje „brak możliwości technicznych”. Przywiązanie klienta do marki nie jest warte pielęgnowania?

Program Era Premia z pewnością zachęcał do pozostania w sieci Era i T-Mobile.pl. Za każdą złotówkę wystawioną na fakturze otrzymywało się punkty, które można było wymieniać na prezenty, mniej lub bardziej atrakcyjne. Były to darmowe minuty, SMS-y, bilety do kina lub nieraz całkiem spore zniżki na nowy telefon lub modem przy okazji przedłużania umowy.

Sieć T-Mobile.pl planuje jednak to ukrócić. Nagrody, jak wynika z rozsyłanych SMS-ów, można odbierać do 15 listopada. Od tego dnia, niezależnie od naszego stażu w sieci, będziemy traktowani tak samo, jak świeży klienci. Chyba, że zostanie ogłoszony nowy program lojalnościowy. Na razie jednak o tym cisza...

Aktualizacja: T-Mobile.pl zapowiedziało nowy program lojalnościowy. Niestety, nie będzie można przenieść do niego posiadanych przez nas punktów, ale sieć obiecuje, że będzie on "jeszcze atrakcyjniejszy". Wygląda więc na to, że się pomyliliśmy w surowej ocenie. Co nas bardzo cieszy.

Źródło: chip.pl