Autor Wiadomość
dustan Talking Tom Cat Napisany: 19 Lut 2012 01:10   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 1/2
Ten link działa

http://symbiane.pl/talkin...4602.htm#106245

Ale trzeba się nakombinować i przejść bodajże przez 3 strony przekierowujące.

Nie cytuj całego poprzedniego posta // Jackson
xawery511 Talking Tom Cat Napisany: 22 Lut 2012 06:41   Postaw piwo autorowi tego posta
Pobieranie / Download:

koduj linki - chucky
timomar Talking Tom Cat Napisany: 28 Lut 2012 12:19   Postaw piwo autorowi tego posta
Pobieranie / Download:
Besiek Talking Tom Cat Napisany: 29 Lut 2012 01:44   Postaw piwo autorowi tego posta
Posiadam Nokia 5230 Navi. Pobrałem kotka, przy instalacji wyskoczyło że brakuje składników QT i QT mobility ściągnęłem to kod emotikony: ;) QT mobility musiałem instalować drugi raz bo ściągnęłem wersje niższą niż 1.1.3 po zainstalowaniu tych składników przystępuje do instalacji kotka, o nareszcie nic nie wyskakuje, żadnych błędów kompletnie nic. Zainstalowano pomyślnie na koniec komunikacik wywaliło. Co z tego ? Jeśli wchodzę w aplikacje chce uruchomić to kropka wczytywania mruga przez około 4-5 sekund i koniec. To wszystko aplikacja nie włącza sie... o co chodzi wie ktoś ?
Laki1231 Talking Tom Cat Napisany: 29 Lut 2012 03:30   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/6
Besiek, masz s^1 a to dział dla symbiana S^3

Besiek Talking Tom Cat Napisany: 29 Lut 2012 10:51   Postaw piwo autorowi tego posta
To by wszystko wyjaśniało kod emotikony: ;P Dziękuję kod emotikony: :) da radę jakoś wgrać symbiana 3 ? jeśli pytanie jest banalne i śmieszne to przepraszam kod emotikony: :) ale w Nokii wogóle nie orientuję się Sony Ericssona k800i rozbiorę i złożę a nawet ztuninguje system ale Nokia to dla mnie wyższa technologia
Laki1231 Talking Tom Cat Napisany: 01 Mar 2012 07:16   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/6
Nie da rady.

jackass666 Talking Tom Cat Napisany: 02 Mar 2012 03:23   Postaw piwo autorowi tego posta

pakus99 napisał/a:
  • kozik zadziała bo sprawdzalem ale we flashu.

tak tylko wszystko jest do bani nie ma tych zakladek na ekranie i dzwiek si nie zgadza mleko sie leje po 2 sekundach kod emotikony: :(
« 1 2