| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| dustan | |
|
| Ten link działa http://symbiane.pl/talkin...4602.htm#106245 Ale trzeba się nakombinować i przejść bodajże przez 3 strony przekierowujące. Nie cytuj całego poprzedniego posta // Jackson |
||
| xawery511 | |
|
Pobieranie / Download:
koduj linki - chucky |
||
| timomar | |
|
Pobieranie / Download:
|
||
| Besiek | |
|
Posiadam Nokia 5230 Navi. Pobrałem kotka, przy instalacji wyskoczyło że brakuje składników QT i QT mobility ściągnęłem to QT mobility musiałem instalować drugi raz bo ściągnęłem wersje niższą niż 1.1.3 po zainstalowaniu tych składników przystępuje do instalacji kotka, o nareszcie nic nie wyskakuje, żadnych błędów kompletnie nic. Zainstalowano pomyślnie na koniec komunikacik wywaliło. Co z tego ? Jeśli wchodzę w aplikacje chce uruchomić to kropka wczytywania mruga przez około 4-5 sekund i koniec. To wszystko aplikacja nie włącza sie... o co chodzi wie ktoś ? |
||
| Laki1231 | |
|
| Besiek, masz s^1 a to dział dla symbiana S^3 _________________ |
||
| Besiek | |
|
To by wszystko wyjaśniało Dziękuję da radę jakoś wgrać symbiana 3 ? jeśli pytanie jest banalne i śmieszne to przepraszam ale w Nokii wogóle nie orientuję się Sony Ericssona k800i rozbiorę i złożę a nawet ztuninguje system ale Nokia to dla mnie wyższa technologia |
||
| Laki1231 | |
|
| Nie da rady. _________________ |
||
| jackass666 | |
|
pakus99 napisał/a:
tak tylko wszystko jest do bani nie ma tych zakladek na ekranie i dzwiek si nie zgadza mleko sie leje po 2 sekundach |
||
| « 1 2
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
tom tom przerywający głos powiadomieńproblem z głosem dla tom tom 6.0 |
Pytania i Problemy z telefonami | wirek30 | |
[SE Satio] Tom Tom |
Szukam | bender35g | |
Bulba The CatZręcznościowa |
Gry | Normad21 | |
Mystical Cat |
240x320 | Szymuś | |
Blue eyes cat by Khurana06 |
Tematy | patrikos23 | |
Lonely Cat Games SlickPopularny komunikator internetowy |
Aplikacje | Jack | |
[5800] Widgety z Nyan Cat |
Szukam | macio106 | |
Lonely Cat Games SmartMovieodtwarzacz video DivX |
Aplikacje | lui754 | |
Talking TranslatorJest to translator, który przetłumaczy nam tekst na około 50 języków. |
Aplikacje | patrikos23 | |
Talking Santamożna przesłać znajomym świąteczne kartki za pomocą mms, e-mail, a nawet facebooka |
Aplikacje | patrikos23 | |