| Temat Przesunięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| MRacheron | |
|
| Witajcie! Potrzebuję telefonu można rzec tylko do internetu, chciałbym korzystać z Opery Mini. Miło było by gdyby posiadał mini-jack jednak już nie koniecznie. Musi mieć oczywiście ekran dotykowy. Czy dobrze korzysta się z delphi (jeżeli chodzi o opere mini ?) Tani też jest Corby, Czy może coś innego. [Proszę podawać modele które się spotyka w komisach, a nie jakieś typu Toshiba czy BB, no niestety HTC też rzadko bywa. Z dostępnością innych jest już lepiej =] Pozdrawiam PS: Telefonu będę używał w szkole, jak sami wiecie czasem jakieś info się szuka i bardzo zależy mi na wygodzie i szybkości. (nie zaszkodzi też aparat który robił by dobre zdjęcia "kartek" np. sprawdzianów) |
||
| Jack | |
|
| nokia 5230 s Corby s Avilla lg ku990 Za małe pieniądze aparatu dobrego mieć nie będą. Określ precyzyjniej budżet _________________ |
||
| MRacheron | |
|
| 300 zł. Ale czy w takiej Avilli to da się przeglądać internet w ogóle w miarę? Słyszałem, iż w avilli to zamiast rysika należy gwoździa używać. (jeżeli strony przewijają się w niej tak samo jak w "odebrane wiadomości sms" to dziękuję.) -Bawił się ktoś Operą mini na 5230? -Czy corby ma taki sam nieczuły ekran jak avilla? |
||
| Jack | |
|
| corby ma lepszy ekran od avilli. Opera mini w wersji sis na 5230 chodzi expresowo. _________________ |
||
| krichna334 | |
|
| ja bym ci polecił jakiś telefon z wifi... poszukaj na allegro uzywanej nokii 5530 albo 5800 |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Udostępnienie internetu z laptopa na nokie przez WiFi.Ad hoc |
Pozostałe | wentyl007 | |
Sprawdź jakiego symbiana posiada twój telefon.Lista aktualna na dzień 12.06.2011 |
Pozostałe | Laki1231 | |
Więcej Internetu w Play - zwiększone Pakiet Internet i TaniWięcej Internetu w Play - zwiększone Pakiet Internet i Tani Internet w Play Fresh |
Newsy | ziomek | |
Telefon do Internetu - jak wybrać? |
Newsy | Struziu | |
Tani telefon Mp3, slot kart pamieci |
Dyskusje Ogólne | klik218 | |
Tani roaming od Play |
Operatorzy GSM | Laki1231 | |
Tani iPhone 4 z 8 GB pamięci |
Newsy | Laki1231 | |
Tani Android od Huawei |
Newsy | Jack | |
Tani LG C300 Town z QWERTY |