| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Jack | |
|
Najnowsza wersja TUTAJ <div style="text-align:center;font-weight:bold;"><a href="http://img215.imageshack.us/img215/9410/screen0r.jpg" rel="nofollow" title="link do obrazka">[Kliknij aby zobaczyć obrazek]</a></div> Opis:
WERSJA v1.2 <div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div> _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| Jest na v3? _________________ |
||
| Jack | |
|
| nie znalazłem _________________ |
||
| nikus287 | |
|
Na 5230 działa :) Dzięki._________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Jack | |
|
| Wersja v1.03 Changelog: - wsparcie dla S^3 - dodano dźwięk po wykonaniu screenshot'a - kilka innych poprawek Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| Mirror Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| bartek50003 | |
|
| 5230: Mi nie działa: Kiedy chodzę po menu, czy coś mało tnącego, to jest ok, ale jak włączę grę i próbuję zrobic zrzutkę, to RAM mi się przeciąża i aplikacja się wyłącza. Ale mam dośc zawalony tel i myślę że to przez to. Czas na hard reset; P _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| Tap2Screen v1.4 S60v5/S^3 Podpisana by Kolay Opis:
Opis:
Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| patrikos23 | |
|
Tap2Screen v1.4 S60v5/S^3 Niepodpisana by Kolay_Polska.Wersja_by_Shogun Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| Jack | |
|
| KolaySoft Tap2Screen v1.05(0) S60v5/S^3 Podpisana Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| enki | |
|
| Przydałby się jakiś reupload wersji 1.4 PL, zresztą większość linków w temacie wygasła. | ||
| chucky | |
|
| wersja v1.4 PL Pobieranie / Download:
wersja 1.05 Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |