| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Bonus | |
|
| Szukam telefonu dla znajomego do 200xl. warunek jest taki żeby miał dobry aparat i był zadbany w miarę żeby podziałał trochę. Jak macie jakieś propozycje mmodeli to napiszcie, będę wdzieczny. ewentualnie jak byście zauwarzyli coś interesującego na allegro, to zapodajcie linka w poście lub na PW, czekam. z góry dzieki za odpowiedzi. | ||
| Jack | |
|
| bardzo Używana n73 _________________ |
||
| nikus287 | |
|
| Może kupisz jakąś używaną 5230, aparat jest taki sobie (2mpix) i nie ma WiFi, ale poza tym jest w miare fajna, a jedna z lepszych jeśli chodzi i cena/jakość _________________ |
||
| chucky | |
|
| nikus287, do 200zl? człowieku nie ma takiej opcji żebyś nawet w bardzo złym stanie za ta cenę znalazł _________________ |
||
| Bonus | |
|
| niestety musze prznać racje leo.. 5230 nie da rady za tą cene. myśkicie ze mozna n73 sensowną znaleźć za 200zl? | ||
| chucky | |
|
| Bonus, bez problemu, na allegro jest ich pełno _________________ |
||
| Bonus | |
|
| a co uwarzacie za lepsze k800i czy n73? | ||
| chucky | |
|
| to zależy, do muzyki, gier filmów to n73, do zdjęć w ciemnościach i tuningu to k800i _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| ziomek | |
|
| oczywiście że n73 nokie zawsze lepsza niż se moim zdaniem . a po za tym n73 ma lepsze parametry . _________________ |
||
| Harmattan | |
|
Ziomek ja się z Toba nie zgodze, dla mnie se zawsze robiło lepsze telefony. Ale to tylko moje zdanie. Ja bym polecił k800i, za 200 na allegro na pewno będzie _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Sprawdź jakiego symbiana posiada twój telefon.Lista aktualna na dzień 12.06.2011 |
Pozostałe | Laki1231 | |
Telefon do 200zł |
Porównania, opinie i wybór telefonów | nokiaspl | |
[X6] Telefon zalany |
Pytania i Problemy z telefonami | hya2n | |
Zgadnij , co to za telefon? |
Zabawy | ziomek | |
Zamulony telefon |
Pytania i Problemy z telefonami | Imperator_Edi | |
Telefon do 400zł |
Porównania, opinie i wybór telefonów | Kasprol | |
Następny telefon. |