| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| MRacheron | |
|
| Witajcie! Proszę o radę: niedługo będę miał w domu wi-fi i wpadłem na pomysł, aby ściągać przez wi-fi, bo po co ma być PC włączony całą noc(oczywiście same legalne rzeczy ).Teraz zastanawiam się czy: 1. Wi-Fi od tak intensywnego korzystania może się "przepalić" lub coś w tym stylu. 2. Słyszałem, że szybkość pobierania zależy min. od szybkości procka. (PS: chciałbym zaznaczyć, że mój net ma przepustowość tylko 60/s (60 kb/s w czasie pobierania oczywiście. Porównując do Neostrady to będzie oferta oferta 512 kb). 3. Na co jeszcze powinienem zwrócić uwagę. PS: telefon jak najtańszy, może być z systemem, (nie wiem jak poradzi sobie telefon "niesystemowy" z zapisywanie plików wielkości 1gb. |
||
| Jack | |
|
| 1. Mało prawdopodobne 2. Szybkość zależy od zasięgu i raczej tylko od niego. Procesor odgrywa raczej małą rolę ale może się przydać do zapisywania ogromnych plików Z telefonów mogę Ci zaproponować e51, n82 oraz 6220c. Napisz jeszcze między jaką ceną oscylujesz _________________ |
||
| MRacheron | |
|
| 150 zł ^^ mogę dać | ||
| Jack | |
|
| Ciężko będzie ale najtańsze z tych modeli to 6220 i e51. Musisz upolować jakąś tańszą ale obawiam się że będziesz jeszcze musiał dołożyć minimum 50zł _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Udostępnienie internetu z laptopa na nokie przez WiFi.Ad hoc |
Pozostałe | wentyl007 | |
Sprawdź jakiego symbiana posiada twój telefon.Lista aktualna na dzień 12.06.2011 |
Pozostałe | Laki1231 | |
Telefon WiFi Ascom i62 |
Recenzje telefonów | xJAmaTOx | |
[TELEFON Z WIFI] Który najlepiej kupić? |
Pogaduszki | krychu92vip | |
Ściąganie plików bezpośrednio na telefon przez WIFI? |
Pytania i Problemy z telefonami | snake09 | |
[Se Satio] Telefon nie laczy sie z siecia wifi |
Pytania i Problemy z telefonami | torreno | |
[2.1+] Wifi ProtectorChroń się przed atakami w sieciach Wi-Fi |
Aplikacje | patrikos23 | |
[1.5+] Wifi TetherAplikacja do udostępniania internetu 2G/3G przez WiFi (Tethering). |
[5230] wifi |
Pytania i Problemy z telefonami | motyl22 | |
WiFi BuddySkanuje sieci, podaje mac i zabezpieczenia |