| Temat Przesunięty przez: patrikos23 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| nikus287 | |
|
| Piszę, gdyż za niedługo będę kupował nowy telefon. DO wyboru mam: Nokia 5800 Nokia n97 mini SE Satio Samsung Omnia HD Nie znam sie na tym zbyt dobrze dlatego proszę was o pomoc. Interesuje mnie: funkcjonalność, wygląd, multimedia, cena. Jeśli jest jakiś telefon podobny do powyższych (dotykowy) to można proponować PS. Zdecydowany byłem na n97, tylko wiecie, może być jakiś lepszy. PS2. Chodzi też o działanie WiFi, czy jakość dobra i te sprawy. _________________ |
||
| Meler | |
|
| a może coś z androidem? | ||
| Jack | |
|
Jak dla mnie se satio to najlepszy wybór. Dużo ram, akcelometr grafiki, szybki procesor dosłownie maszyna do gier _________________ |
||
| Meler | |
|
Jackson zobacz sobie jakie są gry na s60v5 a jakie na androida Telefony z androidem można nazywać maszynami do gier |
||
| nikus287 | |
|
| OK, a ile mniej więcej zapłace za SE Satio na umowę (2-3lata, 25zł) jak mam w orange już umowy bardzo długo i przedłużam cały czas (umowa już z 6 lat bedzie trwała jeśli liczyć od 1szego tele)? I czy ciężko będzie mi przesiąść się z nokii na SE?? Nokie mam już od kilku laat, choć moim pierwszym telefonem był se k310i. Dodatkowo dodaję jeszcze jedno pytanie - Który telefon najbardziej opłaca się kupić jeśli chodzi o cena/jakość? _________________ |
||
| Meler | |
|
Nie będzie żadnych problemów ponieważ ten Sony Ericsson posiada Symbiana |
||
| ziomek | |
|
| Nokia 5800 - do muzyki / może też do filmów Nokia n97 mini - do dzwonienia i multimedi SE Satio - do gier Samsung Omnia HD - do multimedi i gier co do androida to na niego są dobre gry może nawet lepsze niż na symbiana ale jeśli chcesz dobry telefon do gier z androidem to tani nie będzie ale polecam np Samsung I5700 dobry do gier , w miare szybki nawet nie tak drogi . _________________ |
||
| nikus287 | |
|
| Sorki, że was tak zamęczam, niestety mam jeszcze jedno (może więcej) pytanie: Który z tych telefonów będzie najtańszy? Bo jak mam wydać pare stów więcej na telefon tylko troszkę lepszy od innego to wole ten tańszy. _________________ |
||
| Harmattan | |
|
Najtańsza jest z pewnością 5800. Ale ja się zgadzam z Jacksonem, Se satio to jest maszyna do gier i piękne cacko Polecam Ci ten sprzęt, chociaż nie jest on tani.. Jednak wart _________________ |
||
| krichna334 | |
|
| hmm, za ok 600 zl mozesz kupic iphona 3g/3gs ktory, mozna powiedziec, ma wszystko najlepsze gry na komorki, muzyka, filmy, internet, itp |
||
| nikus287 | |
|
| Zależy mi głównie na muzyce, dobrym WiFi i grami. SE satio niby byłoby ok. ale prawdopodobnie nie bedzie mnie na niego stać:/ Jak myślicie ile może kosztowac na umowę na 3 lata 25zł w orange??? _________________ |
||
| cyna6 | |
|
| Proponuje omnie hd teraz można wgrać rom z podkręcaniem procka z 600 do 950 | ||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Smartfony: jaki wybrać system? |
Porównania, opinie i wybór telefonów | Casaya | |
Sprawdź jakiego symbiana posiada twój telefon.Lista aktualna na dzień 12.06.2011 |
Pozostałe | Laki1231 | |
Który telefon wybrać?? |
Pytania i Problemy z telefonami | kwiatek15 | |
Który wybrać telefon E52 czy E71 czy N78. |
Porównania, opinie i wybór telefonów | CyC1202 | |
[C5-03] Który product code wybrać |
Pytania i Problemy z telefonami | mat2224 | |
E51 vs N95. Który wybrać? |
Porównania, opinie i wybór telefonów | Kasprol | |
Superwydajne telefony z Androidem. Który wybrać? |
Newsy | Laki1231 | |
[N86 - N85 - N79] Który wybrać? |