Autor Wiadomość
Wigglerror Telefon nie chce się włączyć Napisany: 03 Lip 2010 04:19 Telefon nie chce się włączyć   Postaw piwo autorowi tego posta

Jak w temacie telefon nie chcę się włączyć jest czarny ekran i wibruję kiedy go włączam mam Nokie 5230.
PROSZĘ O POMOC!!!

[ Komentarz dodany przez: Jackson: 03 Lip 2010 04:38 ]

Poprawiłem nazwę tematu na jaśniejszą. Na przyszłość proszę o tym pamiętać.
Jack Telefon nie chce się włączyć Napisany: 03 Lip 2010 04:33   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
Zrób hard format. *+3+zielona słuchawka+włącznik. Telefon musi być wyłączony a bateria naładowana.

Wigglerror Telefon nie chce się włączyć Napisany: 03 Lip 2010 04:39   Postaw piwo autorowi tego posta

jak mam nacisnąć * albo 3?? przecież to dotykowy telefon mam 5230
telefon nie chcę się włączyć
Jack Telefon nie chce się włączyć Napisany: 03 Lip 2010 04:44   Postaw piwo autorowi tego posta

Przepraszam za pomyłkę. Format robisz tym kodem. Zielona słuchawka+czerwona słuchawka+przycisk aparatu+włącznik. Reszta tak samo kod emotikony: :)

Wigglerror Telefon nie chce się włączyć Napisany: 03 Lip 2010 04:47   Postaw piwo autorowi tego posta

;( nie działa
Enola Gay Telefon nie chce się włączyć Napisany: 03 Lip 2010 06:42   Postaw piwo autorowi tego posta

Działa. Tylko telefon musi być wyłączony.

Wigglerror Telefon nie chce się włączyć Napisany: 03 Lip 2010 06:49   Postaw piwo autorowi tego posta

Naciskam tą kombinacje klawiszy i tylko wibruje tak jak przy normalnej próbie włączenia telefonu. A telefon na pewno wyłączyłem prze wyjęcie baterii i odczekanie 30s.
Enola Gay Telefon nie chce się włączyć Napisany: 03 Lip 2010 06:58   Postaw piwo autorowi tego posta

Wyjęciem baterii? kod emotikony: xD Jak chcesz zrobić reset bez zasilania? kod emotikony: xD

Wyjaśnię krok po kroku. I ani kroku więcej! Żadnego wyjmowania bakterii. kod emotikony: xD
    1/Naładuj baterię.
    2/Wyłącz telefon.
    3/Przyciśnij zieloną słuchawkę, czerwoną słuchawkę, przycisk aparatu i włącznik.
    4/ Trzymaj je aż pyknie wibra.

Wigglerror Telefon nie chce się włączyć Napisany: 03 Lip 2010 07:00   Postaw piwo autorowi tego posta

skąd mam wiedzieć że telefon mi się wyłączył bo nic mnie ekran nie pokazuje
Enola Gay Telefon nie chce się włączyć Napisany: 03 Lip 2010 07:15   Postaw piwo autorowi tego posta

Nie podświetla Ci klawiszy jak jest włączony? Masz w nim chyba czujnik natężenia światła.

`Jeśli jest wyłączony po przytrzymaniu tych klawiszy pyknie wibra. Jeśli nie pyknie znaczy ze jest włączony.

Wigglerror Telefon nie chce się włączyć Napisany: 03 Lip 2010 07:45   Postaw piwo autorowi tego posta

Nie podświetlają mi się klawisze i zawsze po przytrzymaniu włącznika wibruje.
Jak się przytrzyma dłużej włącznik to wibruje w równych przerwach.
Jack Telefon nie chce się włączyć Napisany: 03 Lip 2010 08:39   Postaw piwo autorowi tego posta

Czy w telefonie przeprowadzałeś jakieś modyfikacje itp. ?? I w jakich warunkach telefon odmówił Ci posłuszeństwa??