| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Wigglerror | |
|
| Jak w temacie telefon nie chcę się włączyć jest czarny ekran i wibruję kiedy go włączam mam Nokie 5230. PROSZĘ O POMOC!!! [ Komentarz dodany przez: Jackson: 03 Lip 2010 04:38 ] Poprawiłem nazwę tematu na jaśniejszą. Na przyszłość proszę o tym pamiętać. |
||
| Jack | |
|
| Zrób hard format. *+3+zielona słuchawka+włącznik. Telefon musi być wyłączony a bateria naładowana. _________________ |
||
| Wigglerror | |
|
| jak mam nacisnąć * albo 3?? przecież to dotykowy telefon mam 5230 telefon nie chcę się włączyć |
||
| Jack | |
|
Przepraszam za pomyłkę. Format robisz tym kodem. Zielona słuchawka+czerwona słuchawka+przycisk aparatu+włącznik. Reszta tak samo _________________ |
||
| Wigglerror | |
|
| ;( nie działa | ||
| Enola Gay | |
|
| Działa. Tylko telefon musi być wyłączony. _________________ |
||
| Wigglerror | |
|
| Naciskam tą kombinacje klawiszy i tylko wibruje tak jak przy normalnej próbie włączenia telefonu. A telefon na pewno wyłączyłem prze wyjęcie baterii i odczekanie 30s. | ||
| Enola Gay | |
|
Wyjęciem baterii? Jak chcesz zrobić reset bez zasilania? Wyjaśnię krok po kroku. I ani kroku więcej! Żadnego wyjmowania bakterii.
2/Wyłącz telefon. 3/Przyciśnij zieloną słuchawkę, czerwoną słuchawkę, przycisk aparatu i włącznik. 4/ Trzymaj je aż pyknie wibra. _________________ |
||
| Wigglerror | |
|
| skąd mam wiedzieć że telefon mi się wyłączył bo nic mnie ekran nie pokazuje | ||
| Enola Gay | |
|
| Nie podświetla Ci klawiszy jak jest włączony? Masz w nim chyba czujnik natężenia światła. `Jeśli jest wyłączony po przytrzymaniu tych klawiszy pyknie wibra. Jeśli nie pyknie znaczy ze jest włączony. _________________ |
||
| Wigglerror | |
|
| Nie podświetlają mi się klawisze i zawsze po przytrzymaniu włącznika wibruje. Jak się przytrzyma dłużej włącznik to wibruje w równych przerwach. |
||
| Jack | |
|
| Czy w telefonie przeprowadzałeś jakieś modyfikacje itp. ?? I w jakich warunkach telefon odmówił Ci posłuszeństwa?? _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Sprawdź jakiego symbiana posiada twój telefon.Lista aktualna na dzień 12.06.2011 |
Pozostałe | Laki1231 | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
[Nokia 5230] Po wgraniu CFW telefon nie chce się włączyć |
Pytania i Problemy z telefonami | misiaczek123 | |
[5800] Telefon nie chce sie włączyć |
Pytania i Problemy z telefonami | Daniel0077 | |
[E75] Telefon nie chce sie włączyć |
Pytania i Problemy z telefonami | leszek9657 | |
[N97 mini] Nie chce się włączyć |
Pytania i Problemy z telefonami | BaniaIphone | |
[5800] Nie chce się włączyć po aktualizacji |