| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| darkonx | |
|
Otóż mam taki problem, dwa dni temu skonfigurowałem sobie internet GPRS w komórce, wszystko ładnie pięknie, działało idealnie aż tu próbuje wejść dzisiaj do internetu a tu dupa, nie chce mi się w ogóle połączyć W poprzednim telefonie miałem tak samo, padł z dnia na dzień próbowałem konfigurować na nowo, zmieniać ustawienia i nic, teraz nie chce tutaj robić bo wiem że nic to nie da ,może coś doradzicie, może to wina sieci? albo jakiegoś wirusa (dodam że gdy net nie chciał mi się uruchomić to zrestartowałem telefon i gdy go włączałem to mignął mi biały ekran a potem zrobił się czarny i nic go nie ruszało aż musiałem baterię wyjąć i wtedy już normalnie się włączył )specyfikacja telefonu: sieć: 36i6 (Plus) fon: wiadomo EDIT: juz wszystko dziala ok, ale to wczorajsze bylo dziwne, i lipa jak fon bedzie mial takie odpaly _________________ |
||
| ziomek | |
|
| no nie wiem co to może być raczej nie znam takich wirusów , może coś ci się zbugowało powiedziałbym ci żebys zrobił hard reset ale to może nic nie dać ale też nie zaszkodzi . najszybsze wyjście to zmiana sieci _________________ |
||
| darkonx | |
|
| hard reset mi wyczyści całego fona, wszystko co zainstalowałem tak? _________________ |
||
| Jack | |
|
| Tak a dokładniej wszystko co jest na pamięci telefonu _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Sprawdź jakiego symbiana posiada twój telefon.Lista aktualna na dzień 12.06.2011 |
Pozostałe | Laki1231 | |
Problem z internetem |
Pytania i Problemy z telefonami | Azel07 | |
[C7-00] Telefon ciągle próbuje się łączyć z internetem |
Pytania i Problemy z telefonami | czaras1 | |
[5230] Telefon sam łączy się z internetem. |
Pytania i Problemy z telefonami | demonoid | |
Kolejny problem z "darmowym Internetem". Karty SIM...dego działają |
Operatorzy GSM | Laki1231 | |
[5800 XM] problem z połączeniem telefon-komputer |
Pytania i Problemy z telefonami | Imperator_Edi | |
Nokia c5-00 - problem z budzikiem, telefon się wyłącza |