| Autor |
Wiadomość |
| Learni |
Napisany: 23 Mar 2010 04:39 Telefon wibruje, temat sie zmienia |
|
|
Witam. Mam nokie n79 i samo z siebie zaczelo mi wibrowac i zmieniac temat, tzn. raczej go rozbierać, nie wiem jak to napisać, robi się np. biały i taki szkielet. W czym może być problem? |
|
|
| ziomek |
Napisany: 23 Mar 2010 04:44 |
|
|
Próbowałeś robić hard format
Napisany: 23 Mar 2010 04:49 |
|
|
Nie i to jest ostateczność. Teraz nie wiem dlaczego, ale samo przestało się tak robić... |
| |
| ziomek |
Napisany: 23 Mar 2010 04:53 |
|
|
Jak by ci się to powtarzało to napisz
Napisany: 23 Mar 2010 04:59 |
|
|
O właśnie zaczeło się powtarzac... |
| |
| ziomek |
Napisany: 23 Mar 2010 05:02 |
|
|
hhahah zadam ci kilka pytań dzięki którym będę mógł ci lepiej pomóc :
1.instalowałeś ostatnio jakieś aplikacje 2.jesli tak to jakie 3.wchodziłeś na jakieś dziwne strony i pobierałeś pliki 4.wymieniałeś karte pamięci 5.działo się coś dziwnego wcześniej
Napisany: 23 Mar 2010 05:17 |
|
|
1. Tak, wczoraj, ale nie było żadnych defektów, tak samo z siebie z nikąd pojawiło się. 2. W sumie opere, skyfire, worms, supertux. Do złamania softu zainstalowałem, ale to po tej "usterce" 3. niee 4. niee 5. Nic.
Może sciagnac jakies Kaspersky Mobile i przeskanowac? |
| |
| ziomek |
Napisany: 23 Mar 2010 05:21 |
|
|
To jest myśl możliwe że w jednym z plików które pobierałeś "opere, skyfire, worms, supertux" mógł być virus .Jeśli kaspersky nic nie wykryje wydaje mi się że pozostaje hard format .
Napisany: 23 Mar 2010 05:42 |
|
|
Już wykrył trojana w "wordmax2(2).jar" i póki co przestało się tak robić...
A jak jest lepiej, jak będę miał zainstalowanego KMS? Bo pierwszy raz korzystam mam symbiana i wirusoów podobno raptem 40... a tu trafił mi się w pierwszym dniu userowania. |
| |
| ziomek |
Napisany: 23 Mar 2010 06:13 |
|
|
pfffff jest masę wirusów ale rzadko są spotykane ty widocznie miałeś pecha ,KMS wiesz co to zawsze jest jakaś ochrona ale z kolei zżera wiele ramu .
Napisany: 23 Mar 2010 06:40 |
|
|
Hm...to jednak chyba nie to...znowu się tak zaczęło robić ;/ a trojan w kwarantannie już |
| |
| ziomek |
Napisany: 23 Mar 2010 06:43 |
|
|
wywal tego trojana a nie dawaj kwarantanny
PS:jak znasz nazwę tego trojana to podaj