Temat Zamknięty przez: ziomek
Autor Wiadomość
Learni Telefon wibruje, temat sie zmienia Napisany: 23 Mar 2010 04:39 Telefon wibruje, temat sie zmienia   Postaw piwo autorowi tego posta
Witam. Mam nokie n79 i samo z siebie zaczelo mi wibrowac i zmieniac temat, tzn. raczej go rozbierać, nie wiem jak to napisać, robi się np. biały i taki szkielet. W czym może być problem?
ziomek Telefon wibruje, temat sie zmienia Napisany: 23 Mar 2010 04:44   Postaw piwo autorowi tego posta

Próbowałeś robić hard format

Learni Telefon wibruje, temat sie zmienia Napisany: 23 Mar 2010 04:49   Postaw piwo autorowi tego posta
Nie i to jest ostateczność. Teraz nie wiem dlaczego, ale samo przestało się tak robić...
ziomek Telefon wibruje, temat sie zmienia Napisany: 23 Mar 2010 04:53   Postaw piwo autorowi tego posta

Jak by ci się to powtarzało to napisz

Learni Telefon wibruje, temat sie zmienia Napisany: 23 Mar 2010 04:59   Postaw piwo autorowi tego posta
O właśnie zaczeło się powtarzac...
ziomek Telefon wibruje, temat sie zmienia Napisany: 23 Mar 2010 05:02   Postaw piwo autorowi tego posta

hhahah zadam ci kilka pytań dzięki którym będę mógł ci lepiej pomóc :

1.instalowałeś ostatnio jakieś aplikacje
2.jesli tak to jakie
3.wchodziłeś na jakieś dziwne strony i pobierałeś pliki
4.wymieniałeś karte pamięci
5.działo się coś dziwnego wcześniej

Learni Telefon wibruje, temat sie zmienia Napisany: 23 Mar 2010 05:17   Postaw piwo autorowi tego posta
1. Tak, wczoraj, ale nie było żadnych defektów, tak samo z siebie z nikąd pojawiło się.
2. W sumie opere, skyfire, worms, supertux. Do złamania softu zainstalowałem, ale to po tej "usterce"
3. niee
4. niee
5. Nic.

Może sciagnac jakies Kaspersky Mobile i przeskanowac?
ziomek Telefon wibruje, temat sie zmienia Napisany: 23 Mar 2010 05:21   Postaw piwo autorowi tego posta

To jest myśl możliwe że w jednym z plików które pobierałeś "opere, skyfire, worms, supertux" mógł być virus .Jeśli kaspersky nic nie wykryje wydaje mi się że pozostaje hard format .

Learni Telefon wibruje, temat sie zmienia Napisany: 23 Mar 2010 05:42   Postaw piwo autorowi tego posta
Już wykrył trojana w "wordmax2(2).jar" i póki co przestało się tak robić...

A jak jest lepiej, jak będę miał zainstalowanego KMS? Bo pierwszy raz korzystam mam symbiana i wirusoów podobno raptem 40... a tu trafił mi się w pierwszym dniu userowania.
ziomek Telefon wibruje, temat sie zmienia Napisany: 23 Mar 2010 06:13   Postaw piwo autorowi tego posta

pfffff jest masę wirusów ale rzadko są spotykane ty widocznie miałeś pecha ,KMS wiesz co to zawsze jest jakaś ochrona ale z kolei zżera wiele ramu .

Learni Telefon wibruje, temat sie zmienia Napisany: 23 Mar 2010 06:40   Postaw piwo autorowi tego posta
Hm...to jednak chyba nie to...znowu się tak zaczęło robić ;/ a trojan w kwarantannie już
ziomek Telefon wibruje, temat sie zmienia Napisany: 23 Mar 2010 06:43   Postaw piwo autorowi tego posta

wywal tego trojana a nie dawaj kwarantanny

PS:jak znasz nazwę tego trojana to podaj