| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| patrikos23 | |
|
Telexy Networks SymRDP v1.00.47 S60v5 SymbianOS9.4 Niepodpisana Cracked-FoXPDA SymRDP (remote desktop protocol) jest technologia, która umożliwia sterowanie komputerem z innej lokacji przez telefon. Np możesz połączyć się z komputerem i mieć dostęp do wszystkich swoich programów plików czy sieci nawet jeśli twój komputer jest zajęty. Możesz włączyć programy kiedy jesteś w pracy a potem wracając do domu sprawdzić ze te same programy widzisz na wyświetlaczu telefonu co na pulpicie PC. Aplikacja SymRDP daje pełna możliwość użytkowania telefonu dotykowego tj: -używać ekranu jako touch pada do kierowania kursorem -daje możliwość przewijania okna programów za pomocą suwaków -wprowadzania liter poprzez uzyskanie na wyświetlaczu standardowej klawiatury 84klawiszowej. Oczywiście jeśli telefon posiada klawiaturę fizyczna najlepiej jest się nią posługiwać Co należy zrobić by posiadać zdalny dostęp do PC? Wystarczy włączyć tylko zasilanie dostępu pilota zainstalowanego na telefonie gdziekolwiek jesteś. Połączenie odbywa się poprzez siec WiFi Aplikacja nie jest podpisana. Przed instalacją SymRDP NALEŻY ZAINSTALOWAĆ SymVPN BY BYŁA MOŻLIWA POPRAWNA INSTALACJA aplikacji głównej . Po zakończeniu instalowania można odinstalować SymVPN. Instrukcja obsługi krok po kroku SymRDP Opis:
Pobieranie / Download:
Opis tematu uzupełniony // Jackson Hasło: symbiane.pl _________________ |
||
| domix91 | |
|
| Do rozpakowania potrzebne jest hasło. Jakie? | ||
| patrikos23 | |
|
| symbiane.pl _________________ |
||
| przem997 | |
|
| Podany plik nie istnieje lub został usunięty. Czy ktoś to aktualizuje ? |
||
| patrikos23 | |
|
| Mirror Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| demon126pl | |
|
| Witam nie mogę się zalogowac do systemu. Zrobiłem jak było podane w tutorialu. Wyskakuje mi błąd:"Zalogowanie w systemie nie było możliwe sprawdz czy używana przez ciebie nazwa użytkownika i hasło są poprawne, a następnie wpisz hasło ponownie. W haśle rozróżnia się wielkie i małe litery." |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Telexy Networks SymSMBAplikacja umożliwiająca przeglądanie udostępnionych na komputerze folderów za pośrednictwem wifi |
Aplikacje | latirro | |