| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| arturo1 | |
|
Najnowsza wersja TUTAJ Aplikacja umożliwia "esemesowanie" w formie czata (czy np. gg jak kto woli). By przeglądnąć wymianę zdań już nie trzeba przeskakiwać ze skrzynki odbiorczej do nadawczej. ThreadSMS układa wiadomości wysłane i odebrane w odpowiedniej kolejności, dla danego kontaktu oddzielnie. Pobieranie / Download:
Najnowsza wersja Tutaj |
||
| Jack | |
|
| Thread SMS Opis:
v1.96 Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| sebus1981 | |
|
Aplikacja bardzo przyjemna, tylko szkoda ze nie ma w Polskiej wersji |
||
| mosiadz1 | |
|
| pytanie mam, jak ustawić żebym miał zdjęcie mnie jako sms wysłanego przezemnie? | ||
| sebus1981 | |
|
Pewnie w ksiazce musisz zapisac swoj numer telefonu i dodac zdjecie do kontaktu tak ja mam u siebie |
||
| mosiadz1 | |
|
juz tak zrobilem niestety nic nie dało, moze trzeba zapisać pod specjalną nazwą? |
||
| sebus1981 | |
|
Czy ktos by mi powiedzial jak usunac zawartosc rozmow, bo mam juz w bazie 65osob, a chcial bym to zczyscic, a nie bardzo mam ochote kasowac wszystko pojedynczo... za pomoc bede wdzieczny - prosze o podanie jak to zrobic prosze o szczegolowy opis jak dla przedszkolaka bo jestem troszke zieloy pozdrawiam |
||
| wssk | |
|
| Thread SMS 1.96 CRACKED Pobieranie / Download:
Pobieranie / Download:
Pobieranie / Download:
|
||
| Jack | |
|
| Wersja v1.97 Lite Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| DSV | |
|
ThreadSMS Lite Najnowsza wersja. - poprawiono małe błędy Wersja 1.97.4 Lite Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| gacuus | |
|
| plik od stankovi23 instaluje sie chodzi mi około godziny a puźniej wywala program i nie da sie wlaczyc trzeba odinstalowac i zainstalowac od nowa, może ktos cos poradzic na ten problem ? | ||
| Jack | |
|
| a inne wersje? _________________ |
||
| 1 2 3 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Thread SMSAplikacja umożliwia "esemesowanie" w formie czata (czy np. gg jak kto woli). |
Aplikacje | Jack | |
X-SMSaplikacja umożliwiająca wyeksportowanie wiadomości tekstowych do pliku tekstowego lub HTML |
Python | abdullahi | |
X-SMSEksportowanie SMS'ów na komputer |
Aplikacje | abdullahi | |
Say SMSProgram do wysyłania esów klasy zero, albo inaczej flash esów. |
Aplikacje | Jack | |
Sms OneDo wysyłania flash sms |
Aplikacje | Jack | |
[1.6+] GO SMSzarzadzanie smsami |
Aplikacje | patrikos23 | |
Emotki w SMS |
Pozostałe | BoRoS | |
Sms ForwarderSłuży do automatycznego przekazywania wiadomości tekstowej na inny nr telefonu. |
Aplikacje | Jack | |
[1.5+] Handcent SMSzarządzanie wiadomościami sms i mms |
Aplikacje | patrikos23 | |
Advance SMSZarządzanie wiadomościami SMS |
Aplikacje | Jack | |