Autor Wiadomość
lord_Simon TomTom bez zbednych dodatkow Napisany: 09 Maj 2011 02:27 TomTom bez zbednych dodatkow   Postaw piwo autorowi tego posta

Witam! Od jakiegos czasu szukam wersji TomToma, ktora dziala z wbudowanym w telefonie gpsem bez instalowania jakis dodatkow typu GPSd czy 1bt i bez koniecznosci włączania bluetootha. Jest wogole taka bo probowalem juz kilka wersji...?
patrikos23 TomTom bez zbednych dodatkow Napisany: 09 Maj 2011 07:57   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 22/22
Zajrzyj tu http://symbiane.pl/tomtom...er=&start=0 lub tu http://symbiane.pl/nawiga...e-pl-vt1668.htm

lord_Simon TomTom bez zbednych dodatkow Napisany: 09 Maj 2011 01:44   Postaw piwo autorowi tego posta

Obie wersje potrzebują dodatków i bluetootha. Z tego forum chyba wszystkie wersje TomToma potrzebują. Moze nie istnieje wogole wersja jakiej ja szukam?
patrikos23 TomTom bez zbednych dodatkow Napisany: 09 Maj 2011 03:56   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 22/22
Możliwe, że nie ma. Ale czemu uparłeś się akurat na tą nawigację? Dużo lepszy jest Garmin lub Sygic-zdecydowanie bym polecał. Sam korzystam i jestem zadowolony.

lord_Simon TomTom bez zbednych dodatkow Napisany: 09 Maj 2011 05:21   Postaw piwo autorowi tego posta

Sygica używam od paru dni i jakoś się (jeszcze) do niego nie przekonałem. TomToma używałem jako osobnego urządzenia GPS i zawsze się sprawdzał i dlatego może mnie ciągnie do niego...
A jak się na coś uprę to drążę temat kod emotikony: :)
Laki1231 TomTom bez zbednych dodatkow Napisany: 09 Maj 2011 07:09   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/6
Sygic jest super naprawde warto mam teraz na N8 i na dwóch Samsungach z Androidem działa wyśmienicie.

master228 TomTom bez zbednych dodatkow Napisany: 09 Maj 2011 09:18   Postaw piwo autorowi tego posta

Ja od siebie polece Garmina, naprawdę spoko jest.