Autor Wiadomość
zgodzio111 Tony Hawk Pro Skater final Napisany: 01 Cze 2011 04:54 Tony Hawk Pro Skater final   Postaw piwo autorowi tego posta
Tony Hawk Pro Skater final v1.00

<div style="text-align:center;font-weight:bold;"><a href="http://images.eurogamer.net/assets/articles/a/5/3/7/6/8/a_med_1.jpg.jpg" rel="nofollow" title="link do obrazka">[Kliknij aby zobaczyć obrazek]</a></div>
<div style="text-align:center;font-weight:bold;"><a href="http://images.eurogamer.net/assets/articles/a/5/3/7/6/8/a_med_3.jpg.jpg" rel="nofollow" title="link do obrazka">[Kliknij aby zobaczyć obrazek]</a></div>
<div style="text-align:center;font-weight:bold;"><a href="http://cdn4.spong.com/screen-shot/t/o/tonyhawksp114094m/_-Tony-Hawks-Pro-Skater-N-Gage-_.jpg" rel="nofollow" title="link do obrazka">[Kliknij aby zobaczyć obrazek]</a></div>
<div style="text-align:center;font-weight:bold;"><a href="http://images.eurogamer.net/assets/articles/a/5/3/0/6/3/a_med_tonyhawk02.jpg" rel="nofollow" title="link do obrazka">[Kliknij aby zobaczyć obrazek]</a></div>

Chyba każdy wie co to za gra kod emotikony: :D . Jeździsz skejtem i wykonujesz misje i triki. Przechodzisz gre lub grasz z kumplami przez internet. Naprawdę polecam szczególnie dla tych co uwiellbiają jedzdzic na deskorolce kod emotikony: :D

Znalazłem cheat do THPS:

Podczas gry robimy pause i ptrzymając C wciskamy po kolei

5 4 2 Góra

Menu pauzy powinno się zatrząść. Od teraz możemy się cieszyć Perfect Balance'm

Jakby komuś gra nie chodziła piszcie w komentarzach (symbian powinien byc shakowany !).

INSTRUKCJA W ŚRODKU

LINK:
<div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div>

Mój Upload ![/center]
master69 Tony Hawk Pro Skater final Napisany: 14 Cze 2011 09:11   Postaw piwo autorowi tego posta

wrzuć to na jakiś normalny serwer
Casaya Tony Hawk Pro Skater final Napisany: 14 Cze 2011 10:26   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/17
master69, a co z tym serwerem?u mnie pobiera.

master69 Tony Hawk Pro Skater final Napisany: 15 Cze 2011 09:14   Postaw piwo autorowi tego posta

u mnie nie pobiera bo pisze że musze abonament kupić
Wolus Tony Hawk Pro Skater final Napisany: 05 Sie 2011 01:26   Postaw piwo autorowi tego posta
Możesz wrzucić jeszcze raz?
Jack Tony Hawk Pro Skater final Napisany: 05 Sie 2011 02:52   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
To jest demo nie ma pełnej wersji gry cracked przez binpda i nie będzie. Możesz pobrać z n-gage.com

bombel201 Tony Hawk Pro Skater final Napisany: 05 Sie 2011 11:13   Postaw piwo autorowi tego posta
Link wygasl.Mozna prosic o re-up?

bam001 Tony Hawk Pro Skater final Napisany: 18 Sty 2012 08:38   Postaw piwo autorowi tego posta
Prosimy o re-up kod emotikony: :)
Casaya Tony Hawk Pro Skater final Napisany: 18 Sty 2012 09:07   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/17
Mirror:
Pobieranie / Download:

Icnk96I Tony Hawk Pro Skater final Napisany: 03 Lut 2012 09:32   Postaw piwo autorowi tego posta

nie działa wyskakuje instalacja niemożliwa.
wydaje mi się że to n-gage ale na s60v1\v2
Laki1231 Tony Hawk Pro Skater final Napisany: 04 Lut 2012 11:20   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/6
cnk96, masz wgranego patcha na usunięcie znaczka trial jeśli tak to usuń a do n-gage wymagany shakowany system.

MichuXD Tony Hawk Pro Skater final Napisany: 27 Mar 2012 07:35   Postaw piwo autorowi tego posta
Ja tam sobie na mojej noki e52 z orginalnym FW gram w gry n-gage, tylko tego patcha nie mogę znaleźć.
1 2 »